Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
(19-04-2016, 07:25 PM)Chicot Пише: Машо, лозинка треба да има и мање од 15 карактера.
Цитат:Каква грешка ти се пријављује? На панелу делује да је све ок.
Пре свега хвала за лозинку, не мењам је.
До сада сам уредно добијала лозинке које сам копирала и постављала у одређено поље. Када сам у мом профилу хтела да променим лозинку да бих је лакше запамтила тада је настајао проблем како сам горе описала.
Да не дужим више, лозинка је ту.
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Углед:
19
Хм, то нисам знала и могуће да је то правило проблем а намерно сам копирала да не бих погрешила у прекуцавању.
Хвала вам.
Углед:
19
(07-05-2016, 04:27 PM)регул Пише: Kad hoću nešto da postujem sa slikom ne pojavljuje mi se u traci iznad prozora oni kvadratići za sliku ,video,citat itd.Ne razumem u čemu je problem?(Ovo sam kopi paste img sa druge slike ta sam postavio)
Надам се да ми администрација неће замерити што одговарам. У питању је опција BBC кодови, и могуће је да се на профилу може чекирати и ставити у функцију када ће се појавити иконице изнад поља за текст које се сада не виде, односно нису укључене. Важно је и то да ли је од почетка тако.
Ако нисам у праву извињавам се унапред.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Преко чега је сад најбоље да се каче слике на форум?
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Ја идем преко овога:
http://postimage.org/
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Може ли шта да се уради са тзв. смајлијима. Да се набаци покоја Брада, Шубара, капа са кићанком од 9 реса (често се назива и Личка капа) и сл.
Углед:
19