(19-07-2016, 02:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (07-07-2016, 09:56 AM)Mekenzi Пише: Srbija je multikulturna sredina...бла, бла, трућ, трућ...članica UN-a, i potpisnica iunicverzalne deklaracije UN o ljudskim pravima:
Међутим!
Цитат:Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?
19.07.2016
ИТАЛИЈАНСКИ лист „Il Giornale“ објавио је да је „постало страшно живети у Европи“.
Колумниста италијанског листа Емануеле Рикући још је оптужио европску јавност да размишља о сасвим споредним стварима „у време када Европи прети истинска несрећа - тероризам“:
„После 84 смрти у Ници ми се и даље питамо:
-Када ће доћи до сусрета на највишем нивоу на којем ће бити размотрене санкције уведене против Русије?
-Када ће доћи до саветовања на којем ће бити процењена вредност уџбеника по којима ће се гендерна теорија предавати у млађим разредима?
-Када ће бити одржано саветовање о истеривању Бога са територије Европе?
-Када ћемо цркве претворити у Мекдоналдсе?“
Рикући својим читаоцима сугерише да би једно од правих питања било:
Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?
Паметном доста!
(18-07-2016, 06:24 PM)Mekenzi Пише: Mi bi da priupitamo prosvetara,
Kako to da kad je bio zadnji put ođe 91/92 u onim smutnim vremenima, pun, snage, elana, naionalističke strasti, nije organizovao PUČ i smenio Miloševića?
Во времја оно нами су Браћа Срби саветовали да бежимо отале јер, по речима нашег драгог почившег пријатеља Ике Флориде, који је онда био међу водећима у СНО (не СПО), "ође мо'ш само да доживиш да ти на демонстрацијама неко ишћера око"!
Они су тада сматрали да смо ми кориснији за из гроба устајуће Србство одавле но отале!
Међутим!
Сад видимо да Ика није био у праву, ми себе доведосмо до просјачког штапа а тамо све много горе него тијех година:
1.
Срба нема ни 4 до 4 ипо посто а и они везали машне оковрата!
2.
Новосрби масовно пишу крвавом хрватском USTAŠICOM, славе Нову Годину пре Божића, то нит'пости нит'се причешћује но слави Светог Егзита, горе него '45-е!
3.
И још све мушко ошишано до главе, носи мајице ђе увек нешто пише као "Ај лав Џујорк" и неке ташнице педеруше....кукуууу!
4.
Све младо женскиње нафракано, надувало уста, нека мода као латиноси у Мајамију, куку и леле....чак и ове водитељке на бајаги патриотским телевизијама...
Тагата је наша поголама!
Au šteta što posluša arhiutektu Iliju Gligorijevića no sebe.
Tad ti je bila prilika rast nacionalizma protesti, Srbija do Tokija. Oružja na ulici koliko hoćeš. Još je Kosovo bilo Srbija, pa Republika Srpska, pa takozvana Republika Srpska Krajina, da si tad došao sad bi sa carem Putinom izlazio na topla mora..
Danas su ođe druga vremena. Nacionalistička strast posle dolaska Vučića totalno izbledela, gotovo se gušila...Nema ođe ne 4% no ni 2%Srba nacionalista...
Sad kad se buniš ođe bilo na internetu ili javno ooooddddmmmaaaahhh ti šalju policiju u civilu takozvane inspektore ko onomad OZNU, na vrata gde te privode ispituju ko ter finansira, žašto si protiv Vučića iako nisi kriv oduzimaju telefone, kompjutere, pa i kola i to nikada ne vraćaju...
Takođe ako pitaš nekadašnje vatrene radikale, navijače, i tako te organizacije koje su do juče palili američke ambasade, razbijali gay parade, protestvovali protiv režima...
Kad ih pitaš pa što se sad ne bunite kosovo nije Srbija, peder mirno šetaju, Idemo sigurno u Eu:
Znaš šta oni:
Ćutim i gledam svoja posla, mani me politike, ne interesuje me.
Vučić je uspeo da zavede strah među narod, gde više niko ne sme da se pobuni, ne da se pobuni ne sme ni da vikne Vučiču pederu, odmah te privode, momentalno dobijaš poziv na informativni razgovor od strane policije.
Danas u Srbiji imaš više pandura u civilu sa onim okačenim značkama oko vrata no u uniformi...
Međutim!
Što sde tiče tašnica muških, mi tu nevidimo ništa loše. Jel damas treba nositi telefon od 4 inča, ključeve, kartice, lična dokumenta...To mora negde da se nosi sa sobom...