Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Судар Титана

Mi bi da priupitamo prosvetara,

Kako to da kad je bio zadnji put ođe 91/92 u onim smutnim vremenima, pun, snage, elana, naionalističke strasti, nije organizovao PUČ i smenio Miloševića?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-07-2016, 09:56 AM)Mekenzi Пише:  Srbija je multikulturna sredina...бла, бла, трућ, трућ...članica UN-a, i potpisnica iunicverzalne deklaracije UN o ljudskim pravima:

Међутим!

Цитат:Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?

19.07.2016

ИТАЛИЈАНСКИ лист „Il Giornale“ објавио је да је „постало страшно живети у Европи“.

Колумниста италијанског листа Емануеле Рикући још је оптужио европску јавност да размишља о сасвим споредним стварима „у време када Европи прети истинска несрећа - тероризам“:

„После 84 смрти у Ници ми се и даље питамо:

-Када ће доћи до сусрета на највишем нивоу на којем ће бити размотрене санкције уведене против Русије?

-Када ће доћи до саветовања на којем ће бити процењена вредност уџбеника по којима ће се гендерна теорија предавати у млађим разредима?

-Када ће бити одржано саветовање о истеривању Бога са територије Европе?

-Када ћемо цркве претворити у Мекдоналдсе?“

Рикући својим читаоцима сугерише да би једно од правих питања било:

Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?

Паметном доста!

(18-07-2016, 06:24 PM)Mekenzi Пише:  Mi bi da priupitamo prosvetara,

Kako to da kad je bio zadnji put ođe 91/92 u onim smutnim vremenima, pun, snage, elana, naionalističke strasti, nije organizovao PUČ i smenio Miloševića?

Во времја оно нами су Браћа Срби саветовали да бежимо отале јер, по речима нашег драгог почившег пријатеља Ике Флориде, који је онда био међу водећима у СНО (не СПО), "ође мо'ш само да доживиш да ти на демонстрацијама неко ишћера око"!

Они су тада сматрали да смо ми кориснији за из гроба устајуће Србство одавле но отале!

Међутим!

Сад видимо да Ика није био у праву, ми себе доведосмо до просјачког штапа а тамо све много горе него тијех година:

1.
Срба нема ни 4 до 4 ипо посто а и они везали машне оковрата!

2.
Новосрби масовно пишу крвавом хрватском USTAŠICOM, славе Нову Годину пре Божића, то нит'пости нит'се причешћује но слави Светог Егзита, горе него '45-е!

3.
И још све мушко ошишано до главе, носи мајице ђе увек нешто пише као "Ај лав Џујорк" и неке ташнице педеруше....кукуууу!

4.
Све младо женскиње нафракано, надувало уста, нека мода као латиноси у Мајамију, куку и леле....чак и ове водитељке на бајаги патриотским телевизијама...

Тагата је наша поголама!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(19-07-2016, 02:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-07-2016, 09:56 AM)Mekenzi Пише:  Srbija je multikulturna sredina...бла, бла, трућ, трућ...članica UN-a, i potpisnica iunicverzalne deklaracije UN o ljudskim pravima:

Међутим!

Цитат:Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?

19.07.2016

ИТАЛИЈАНСКИ лист „Il Giornale“ објавио је да је „постало страшно живети у Европи“.

Колумниста италијанског листа Емануеле Рикући још је оптужио европску јавност да размишља о сасвим споредним стварима „у време када Европи прети истинска несрећа - тероризам“:

„После 84 смрти у Ници ми се и даље питамо:

-Када ће доћи до сусрета на највишем нивоу на којем ће бити размотрене санкције уведене против Русије?

-Када ће доћи до саветовања на којем ће бити процењена вредност уџбеника по којима ће се гендерна теорија предавати у млађим разредима?

-Када ће бити одржано саветовање о истеривању Бога са територије Европе?

-Када ћемо цркве претворити у Мекдоналдсе?“

Рикући својим читаоцима сугерише да би једно од правих питања било:

Када ћемо већ једном схватити да је мултикултурализам крвави фијаско?

Паметном доста!

(18-07-2016, 06:24 PM)Mekenzi Пише:  Mi bi da priupitamo prosvetara,

Во времја оно нами су Браћа Срби саветовали да бежимо отале јер, по речима нашег драгог почившег пријатеља Ике Флориде, који је онда био међу водећима у СНО (не СПО), "ође мо'ш само да доживиш да ти на демонстрацијама неко ишћера око"!

Они су тада сматрали да смо ми кориснији за из гроба устајуће Србство одавле но отале!

Међутим!

Сад видимо да Ика није био у праву, ми себе доведосмо до просјачког штапа а тамо све много горе него тијех година:

1.
Срба нема ни 4 до 4 ипо посто а и они везали машне оковрата!

2.
Новосрби масовно пишу крвавом хрватском USTAŠICOM, славе Нову Годину пре Божића, то нит'пости нит'се причешћује но слави Светог Егзита, горе него '45-е!

3.
И још све мушко ошишано до главе, носи мајице ђе увек нешто пише као "Ај лав Џујорк" и неке ташнице педеруше....кукуууу!

4.
Све младо женскиње нафракано, надувало уста, нека мода као латиноси у Мајамију, куку и леле....чак и ове водитељке на бајаги патриотским телевизијама...

Тагата је наша поголама!

Au šteta što posluša arhiutektu Iliju Gligorijevića no sebe.

Tad ti je bila prilika rast nacionalizma protesti, Srbija do Tokija. Oružja na ulici koliko hoćeš. Još je Kosovo bilo Srbija, pa Republika Srpska, pa takozvana Republika Srpska Krajina, da si tad došao sad bi sa carem Putinom izlazio na topla mora..

Danas su ođe druga vremena. Nacionalistička strast posle dolaska Vučića totalno izbledela, gotovo se gušila...Nema ođe ne 4% no ni 2%Srba nacionalista...

Sad kad se buniš ođe bilo na internetu ili javno ooooddddmmmaaaahhh ti šalju policiju u civilu takozvane inspektore ko onomad OZNU, na vrata gde te privode ispituju ko ter finansira, žašto si protiv Vučića iako nisi kriv oduzimaju telefone, kompjutere, pa i kola i to nikada ne vraćaju...

Takođe ako pitaš nekadašnje vatrene radikale, navijače, i tako te organizacije koje su do juče palili američke ambasade, razbijali gay parade, protestvovali protiv režima...

Kad ih pitaš pa što se sad ne bunite kosovo nije Srbija, peder mirno šetaju, Idemo sigurno u Eu:

Znaš šta oni:

Ćutim i gledam svoja posla, mani me politike, ne interesuje me.

Vučić je uspeo da zavede strah među narod, gde više niko ne sme da se pobuni, ne da se pobuni ne sme ni da vikne Vučiču pederu, odmah te privode, momentalno dobijaš poziv na informativni razgovor od strane policije.

Danas u Srbiji imaš više pandura u civilu sa onim okačenim značkama oko vrata no u uniformi...

Međutim!

Što sde tiče tašnica muških, mi tu nevidimo ništa loše. Jel damas treba nositi telefon od 4 inča, ključeve, kartice, lična dokumenta...To mora negde da se nosi sa sobom...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-07-2016, 10:38 AM)Mekenzi Пише:  Boška Obradović...бла, бла...nije siromah.

Boško mesečno ima 2500-3000 evra. Eno kupio novi veći stan u Čačku čim je ušao u skupštinu.

Zaštoi Boško ako je toliko moralan neda svoju platu u humanitrane svrhe. Nego sve veće i veće nekretnine. Videćeš za par godina od jednog bibliotekara iz Čačka kakav će tajkun da se stvori kao sa Veljom Ilićem, Porodicom Nikoić itd...

Почињемо са раскринкавањем овије гласина против ово мало преосталих Срба, шаке сиромаха, јербо је ЖЕНСКИ ОЛАЈАВАЧКИ ГЕН опасно нарушио оригинални србски генетски код у Новосрба-латиничара!

Новосрби-латиничари сем што носе ташнице-педеруше, баве се и олајавањем к'о неке типичне београдске комшике које тако изађу ујутру предкућу у пењоарима и са папилотнама у коси па почну уз кафицу "Јес'чула комшика ово па оно..."!

Ево дакле ИСТИНЕ о имовном стању Народног посланика и Председника Србског покрета Двери Бошка Обрадовића, који је ставио је на увид јавности своју имовинску карту кроз обавезни извештај Агенцији за борбу против корупције, и који у посебном допису јавности који преносимо у целости, каже:

Цитат:Сматрам да је упознавање јавности са приходима и имовином јавних функционера једна од најважнијих тековина демократије. Грађани морају да буду упознати шта је политичар на функцији имао од имовине

П Р Е

ступања на политичку функцију, а шта има

П О

напуштању функције!

Сматрам да поред јавног функционера на овај начин треба проверити приходе и имовину са њим повезаних лица, на првом месту најближих рођака.

Уз доношење Закона о испитивању порекла имовине, на овај начин можемо ући у траг и кривично казнити све оне политичаре који користе бављење политиком у сврху личног богаћења.

Обавештавам јавност да у тренутку ступања на дужност Народног посланика располажем са:

1.
Станом од 62 квадрата у Чачку, који сам купио на кредит 2005. године и који још увек не сматрам својим у пуном власништву, јер имам још четири године кредитних обавеза.

2.
Такође, у мом власништву је и ауто Опел Астра 1995. годиште.

3.
Немам никаквих уштеђевина нити примања по другом основу.

4.
Када сам постао Народни посланик, одрекао сам се сувласништва у издавачкој кући „Catena mundiˮ из Београда и замрзао радни однос у овој издавачкој кући.

5.
У потпуности сам се посветио обавезама Народног посланика и у сталном сам радном односу у Народној скупштини.

6.
Моја месечна плата као Народног посланика и Председника посланичке групе Двери биће 74.671 динар.

7.
Сви Народни посланици добијају и посланички месечни паушал за рад у својој изборној јединици који износи 27.320 динара.

8.
Из овога проистиче моја обавеза отварања посланичке канцеларије у Чачку и примања заинтересованих грађана.

9.
Осећам такође обавезу да обавестим јавност да ћу за наступајући период изнајмити већи стан у Чачку јер супруга и ја имамо петоро деце(!!!), па нам је као седмочланој породици потребан већи стан.

10.
У случају издавања свог стана Агенцији за борбу против корупције и јавности доставићу на увид приходе које евентуално будем остваривао на овај начин и обавезно платити порез који следује држави, јер подржавам акцију пореских органа да се појача контрола наплаћивања пореза по основу зараде од изнајмљивања некретнина.

11.
Стојим на располагању да будем први политичар на коме ће бити примењен будући Закон о испитивању порекла имовине.

Сматрам веома важним да се у нашем политичком животу одвоје они који су се обогатили од политике од оних који покушавају да нешто ураде за опште добро не тражећи ништа за себе лично до заједничке среће у којој сви остварујемо и личну срећу.

Паметном доста!

ПС

Очекујемо да сад Киза достави имовинско стање свог омиљеног политичара Крмнада Чварка (из партизанске породице), алииии....са упоредним цифрама од времена кад је речени Крмнад ПОЧЕО да се бави политиканством и стањем имовине истог ДАНАС!

Такође треба имати у виду и колико је речени Крмнад имао кила

П Р Е

почетка бављења политиком, јербо је очито да исти доообар део свог иметка увек са собом носи, по оној латинској:

OMNIA MEA MECUM PORTO!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Nas ođe zanima kad si zadnji put video bbeogradske gospoje u penjarolima i papilotnama...

Uostalom u Beogradu sve manje kuća više zgrada, mora negde ceo srspki narod da se smesti..

Rekoše Tarabići pod jednu krušku, al biće pod jednim Beogradom...

Nego da se vratimo mi na Boškića...

Pošto mi ođe imamo isksustva sa političarima šumadincima k'o što su mr. Velja Ilić, msc. Tomislav Nikolić, sina mu Radomira, Veroljuba Stevanovića i tako ti koji su iz običnih opanki stigli do Tajkuna, gde imaju silne nekretnine, kuće na dedinju, sa bazenima, silne zemlje po šumadiji itd...

Mi ne smumnjamo da će i Boškić krenuti a uveliko je krenuo njihovim stopama. Od jadnog propalog studenta iz Čačka, u otrcanoj košulji koji ej vodio neki studentski pokret, danas je u kravati i odelu, sa ipadom ruci odgovara na pianja siromaha građana...

Takođe normalno sa jačanjem uticaja ide i veći stan, pa onda selidba za Beograd, jel jerbo neće moći svaki dan da putuje na Relaciji ČA-BG već će uzeti stan. Naravno neće svojim parama da plaća no od građana itd...

Za par godina Boškić ćeti biti novi Čeda Jovanović ili tajkun ko gore navedene ličnosti.

Mi u to nesumnjamo. Sa rastopm rejtinga stranke raste i bogatstvo. Neće Boškić isto živeti ko kad je imao platu od 150 evra bibiliotekara nego sad kad ima sigurno od države oko 2000 evra, plus donacije za stranku i tako to....

Međutim,

Mi ođe ne shvatamo šta ti vidiš u Boškiću.

Boškić puč da izvede ne može nit6i neće.

Da povede Srbiju u neke revolucije nije mu cilj...

Boškić ima slatku priču i masku, onu koju vole da čuju Srbija je Rusija (pošto kosovo nije) neka demografska politika, protiv eu mmf, svetske banke, i ostalih svetskih zavera....

Međutim!

Sem priče, Boškić nema ništa. Ništa nije pokazao na terenu.

Takođe Boškića finansiraju amerikanci, kad si ti čuo da je Boškić direktno optužio USA za nešto?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-07-2016, 11:11 AM)Mekenzi Пише:  Nas ođe zanima kad si zadnji put video bbeogradske gospoje u penjarolima i papilotnama...

Ми смо дали као ПРИМЕР комшике у пењоарима и са папилотнама које ујутру уз кафицу ОЛАЈАВАЈУ комшилук!

Међутим!

Нами је савршено јасно да су речене комшике одавно нестале из Бео'рада и да су их заменили Новосрби МУШКАРЦИ (под знаком питања) који су ошишани до главе, носе мајице на којима по правилу нешто пише и ташнице-педеруше, И КОЈИ ПО ВАЗДАН ОЛАЈАВАЈУ СВЕ РЕДОМ, ко вози која кола, ко има паре, ко се развео, ко кога итд. итд., тако да се унијатско-латиничарска Новосрбијица претворила у један веееелики ријалити шоу ђе се "мушкарци" са женским олајавачким генима олајавају по ПАРОВИМА!

Тагата је наша поголема!

(21-07-2016, 11:11 AM)Mekenzi Пише:  Pošto mi ođe imamo isksustva sa političarima šumadincima....бла, бла, трућ, трућ...

Доообро, пошто смо све сазнали о Шумадинцима очекујемо да сад ти доставиш имовинско стање твог омиљеног политичара Крмнада Чварка (из партизанске породице), алииии....са упоредним цифрама од времена кад је речени Крмнад ПОЧЕО да се бави политиканством и стањем имовине истог ДАНАС, са свим џиповима којима се вози за Бео'рад и свим ескорт-особама на његовом платном списку са којима банчи по кафанама!

Нешто си мутав кад треба о Крмнаду а све остале си већ поткачио!

Да ти није претио?

Прпа а?

Крмнад је опасна фигура на шахматној табли такозване Autonomne pokrajine Vojvodine!

(21-07-2016, 11:11 AM)Mekenzi Пише:  Takođe Boškića finansiraju amerikanci, kad si ti čuo da je Boškić direktno optužio USA za nešto?

По тој логици ТЕБЕ ФИНАНСИРА КРМНАД ЧВАРАК (из партизанске породице) јербо ми ође нијесмо чули да си ти икад оптужио реченог Крмнада за нешто, а материјала има охо-хооо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

JEDINI Cilj svakog političara u Srbiji JESTE MATERIJALNO BOGAĆENJE.

Pametnom dosta.

P. S.
Ti ođe nemaš niti jednog političara, poslanika iz narodne skupštine koji je siromah.
Ko je u Srbiji duže od 10godina u politici taj se enormno obogatio.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-07-2016, 07:55 PM)Mekenzi Пише:  JEDINI Cilj svakog političara u Srbiji JESTE MATERIJALNO BOGAĆENJE.

Pametnom dosta.

P. S.
Ti ođe nemaš niti jednog političara, poslanika iz narodne skupštine koji je siromah.
Ko je u Srbiji duže od 10godina u politici taj se enormno obogatio.

Да ли у тај елитни клуб спада и КРМНАД ЧВАРАК (из партизанске породице) ?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Svi od 90/91..

Eno vojvoda Šešelj ubaci obojicu sinova u opštne jednog u Zemun gde vladaju sa napednjacima, drugog u NBGD gde sa Šapićem vaterpolistom napravili koaliciju..

Nema više ođe ideologije, samo pare i što više..

Ovde onog nacionalzma iz 90-ih i onog početkom dve hiljaditih kad smo bili protiv Haga, Izdaje Kosova, hapšenje Mladića, prebijanje i razbijanje pederskih parada to ga više nema..

Kakvi crni narod, to niko ni 2% ne šiša..

Splasnuo sve..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јесте Кизо, у резервату званом Србија, све је спласнуло. Чак ни она ствар се више не диже јербо нема више мушкараца, све сам неутрум до неутрума.
За петнаестак година окупатор је од Србина направио штанцованог роба... Све хитлеровски шишано, депилирано Боже ме прости ко фрајле из куплераја, са брњицама јал на носу, јал на ушима, а све нешто мислим да већина чучи кад пиша... И шта, јел то да диже буну ил брани Отаџбину?!

Е сад, лично се молим Свевишњем да се онај чика из Русије мало поигра, да загрми ки четрнаесте па после свеопште игранке ко преживи причаће шта је остало од Срба.
Одговори

(21-07-2016, 10:29 PM)Јеремија Пише:  Јесте Кизо, у резервату званом Србија, све је спласнуло. Чак ни она ствар се више не диже јербо нема више мушкараца, све сам неутрум до неутрума.
За петнаестак година окупатор је од Србина направио штанцованог роба... Све хитлеровски шишано, депилирано Боже ме прости ко фрајле из куплераја, са брњицама јал на носу, јал на ушима, а све нешто мислим да већина чучи кад пиша... И шта, јел то да диже буну ил брани Отаџбину?!

Е сад, лично се молим Свевишњем да се онај чика из Русије мало поигра, да загрми ки четрнаесте па после свеопште игранке ко преживи причаће шта је остало од Срба.

Кидање

(21-07-2016, 09:29 PM)Mekenzi Пише:  Eno vojvoda Šešelj ubaci obojicu sinova u opštne

И Трамп, и Трамп!

Ви који се кунете у Чемерику и Трули Запад требало би да ви је мило што Велики Војвод чини к'о највећа демократија на свету!

А?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(21-07-2016, 09:29 PM)Mekenzi Пише:  Svi od 90/91..

А прије деведесетих нису?

(21-07-2016, 09:29 PM)Mekenzi Пише:  Ovde onog nacionalzma iz 90-ih i onog početkom dve hiljaditih kad smo bili protiv Haga, Izdaje Kosova, hapšenje Mladića, prebijanje i razbijanje pederskih parada to ga više nema..

"Кад смо сви били против..."

Зар смо били сви против?
Одговори

Нас ође занима да се Киза ОДРЕДИ према Крмнаду Чварку (из партизанске породице)!

Итачка!

Себиубраду:

Не сме ништа против Крмнада да зуцне па то ти је!

Јок

Мора да је Крмнад јак у Вршцу!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(21-07-2016, 10:29 PM)Јеремија Пише:  Јесте Кизо, у резервату званом Србија, све је спласнуло. Чак ни она ствар се више не диже јербо нема више мушкараца, све сам неутрум до неутрума.

Pa gde nestadoše one silne srpske pravoslavne tajne i javne organizacije.

Sećam se obraza, dveri (dok su bili osokoljeni nacionalizomom)

Pa nisu se valjda predali prozapadnim stranim agenturama.

Kukala nam majka ako je borba za srpstvo spala na jedno slovo prosvetara iz Kanade..

Međutim!

Mi smo bili ushićeni kada je car Putin udario na Ukrajinu, oslobodio carski Krim, pa krenuo u Siriju ko onomad 14-e...

I taman kada smo bili ođe u Vršcu spremili crveni tepih sa hlebom i solju da dočekamo cara Putina i Prosvetara kad cvrc.

Utihnuše puške, uvede bogati zapad sankcije i ništa od oslobođemka Ukrajine i NovoRusijie niti oslobođenje Sirije... Te se mi ođe razočarsmo i izgubili svako poverenje u cara Putina...

Mi se zalažemo za saradnju sa Rusijom to bi bila najjbolja saradnja.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним