Знаш за чувену аферу због песме Ја сам ја, Јеремија, због које је била велика фрка. Песма је први пут јавно емитована 1јануара 1972. године, када је било отварање другог програма тв Београд. У студију је било комплет руководство СР Србије. Били попили, па нису обратили пажњу довољно.

Аутор песме је генијални Војислав Воки Костић, чији је отац био чувени лекар и први српски сексолог др Александар Костић. Доктор је хапшен након доласка црвених. Изгледа да је планиран за чувени списак, али је из неког разлога пуштен. Касније, наставио је своју каријеру. Има улицу у Београду, код Железничке станице, иза болнице Свети Сава. Његов други син, а Вокијев брат, отишао је са Авалским корпусом за Босну и никад о њему нису ништа сазнали.
Феноменална песма Ја сам ја Јеремија, настала је као Вокијев бунт против омаловажавања српске историје, нарочито из Првог светског рата, а која је тада преплавила јавну сцену. Практично је та песма отворила врата низу дела која су, у деценијама које су уследиле, па све до данас, преплавила нашу културу и на највиши пиједестал вратиле страдалништво Срба из Првог светског рата. Дела која су била најпопуларнија, попут римејка Јаковљевићеве Голгота и Васкрс Србије и Солунци говоре Антонија Ђурића, не би доживеле ни близу такав успех да није било поменуте песме.
Воки је инсистирао да песму Ја сам ја Јеремија, изведе Предраг Живковић Тозовац . Очигледно је да то није било случајно. Обојица су годинама имали проблеме због ове " афере" и малтене забрањени у јавној сфери и обојица су успели да се са тим изборе.
О судбини оца, Тозовац је сам причао, додуше ретко и то само кад је објашњавао да је уметничко име себи дао по оцу.