Оцена Теме:
  • 14 Гласов(а) - 4.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова ТВ серија - Равна Гора

Булајић је стипса малоумна! Покушао човек да народу прода маглу. Мисли да је народ прост.Ово што је он направио склепајући серију у филм је таква глупост да га не може опрати ни Тихи Океан.Очигледно је Радош Булајић тзв. плаћени Патриота.Платили му ови наши из Америке да уради нешто а он по принципу колико пара толико и музике направи срање од серије и филма.Овамо се по разним новинама куне у Дражу и Српство ал их је зајебо ове наше Амере па то свет није видео.Стока одвратна ,пун ми је таквих.
Извините на неким ружним речима, не знам како другачије да опишем своје утиске о овом пројекту једног великог мајмуна.
Одговори

Човјек нашао начин да обезбједи фамилију. То што дрско и безобразно мјесто серије и филма потури кукавичије јаје јасно говори о моралним квалитетима људи комунизоване свијести.

По оној комуњаре, комуњаре ви волите само паре, то мјесто очева ставите синове и добићете Секуле, Вучиће, Тадиће...

Узео паре од Крагујевца чије је градско саобраћајно предузеће Аутосаобраћај пропало, аутобуска станица није у функцији него на дивље стају аутобуси.

Неки дан Крагујевац затрпан смећем, јер је комунално штрајковало.

И онда Секула дође по кинту за Бабу, Равну, филм..., а то су паре Крагујевчана чији се град распада због лопова политичких.

Јеб'о стоку од народа, она је ту да плаћа порезе и пуни буџет из кога ћемо обезбједити покољења - размишљање данашњег политичара! И то оног са нивоа мјесне заједнице до премијера Србије.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Темељ политичке моћи није у народу, него у иностранству. Тако и ово треба гледати. Овог филма и серије не би ни било да није мига са стране. Срећа у несрећи је та да су критичари, а пре свега овај сајт ,разбуцали ову коалицију на челу са ИСИС-ом чији је фронтмен био ова удбашчина Булајић. Знам најмање десет људи којима је 90-их узео пољопривредне производе и никад их није платио. То је за рачун истих урадио и сада. Али, не бригајте браћо, све на крају дође на наплату. Само се бојим да не плати неко ни крив, ни дужан.
Одговори

Само да јавим, док гледате Милослава како бриљира код Марића, да је Булајић и у филму За Краља и Отаџбину, оставио сцену оног четника како коље муслимана и покушава да силује чобаницу.
Дакле, и поред упозорења и поред аргументованих критика, Крадош је успео да Србима на Светог Василија 2017. године пљуне у лице.
ПС Морам да кажем да док је Никола Мирков још био у РТС-У, овај Булајић није смео тамо да привири, због оног фијаска. Али чим је Мирков отишао у пензију, смрад људски је успео да се увуче.
Одговори

Страшно ! докле бре блаћења по РТС-у и пљување у лице чича Дражи и Југословенској војсци у Отаџбини !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Све некако мислим да је Радош имао добру намјеру са овом серијом, али га је "неко" кочио да прикаже четнике онако како ваља, па је морао избацивати одређене дијелове и убацивати глупости, па је серија због тога и досадна..
Одговори

(15-01-2017, 10:33 PM)Романија Пише:  Све некако мислим да је Радош имао добру намјеру са овом серијом, али га је "неко" кочио да прикаже четнике онако како ваља, па је морао избацивати одређене дијелове и убацивати глупости, па је серија због тога и досадна..

И ја мислим да је то. Они који су финансирали тражили су да филује. Ко је гледао "Село гори..." зна да је тамо било приче о рехабилитацији и да су ликови били наклоњени (кроз сценарио) генералу Михаиловићу. После са овом серијом...не знам шта је покушао да направи али свакако да је испала глупост.
Одговори

(16-01-2017, 04:55 PM)Павле Пише:  И ја мислим да је то. Они који су финансирали тражили су да филује. Ко је гледао "Село гори..." зна да је тамо било приче о рехабилитацији и да су ликови били наклоњени (кроз сценарио) генералу Михаиловићу. После са овом серијом...не знам шта је покушао да направи али свакако да је испала глупост.

И у тој серији се видело колико нема појма о неким елементарним стварима, Калабића је назвао ветеринаром...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Боље то него издајником Кез
Одговори

На РТС-у од понедељка 27. фебруара 2017. године, реприза серије "Равна гора". Кез
Одговори

(21-02-2017, 05:16 PM)Вукашин Петковић Пише:  На РТС-у од понедељка 27. фебруара 2017. године, реприза серије "Равна гора". Кез

[Слика: m0921.gif]
Одговори

Ко још нормалан гледа РТС Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Синоћ сам био гост на ТВ Мост у Новом Саду, помињали смо и ову серију:
Одговори

Значи вечераш на РТС-у гледамо Далиборову серију "Равна Гора".
Наградно питање гласи:Ко није коњ на слици?
[Слика: hqdefault.jpg]
Изгледа да ће да сними и филм "Ратови Звезда",а може бити да је Партизанска ескадрила била у ствари Југословенска верзија -Ратова Звезда.Нешто је писао Телеграф о томе,само нисам читао,у сваком случају слика све говори.
[Слика: index.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним