Поруке: 14,443
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(26-02-2017, 06:56 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Тако сам мислио......још ти ниси разумео тај свет у коме живиш!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Ja se moram sloziti sa Pavlom,moras se prikloniti nekome misli tako je uvek bilo. Ne znam kako mislis da budes nezavistan pa uvek je postajao istok i zapad i moras da se priklonis nekom ja ne vidim nacin kako drugacije.
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Za Srbiju je bolje bilo da se priklonila NATO kao i toj strani (mozda bi nam drugacije bilo od 90 pa na dalje ), a moje licno uverenje je Rusija i meni je to blizak narod jer imam kontakte sa par momaka iz Moskve.
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(26-02-2017, 03:36 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише: Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.
Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!
Себи убраду:
Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Nijesi još poleteo za Karibe i topla mora, šta čekaš...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,443
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
.
Неће туна бити бољитка док МИ не дођемо навлас'!
ВОЈНИ УДАР И ВАСПОСТАВЉАЊЕ
СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ
О Д М А Х,
С А Д А,
Т У !
ДРАГОСЛАВА БОКАНА, ПОЛИТИЧАРА СА КРСТОМ И РАТНОГ КОМАНДАНТА БЕЛИХ ОРЛОВА, ЗА
МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА
ТРОНА СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ !
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М