Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Отишли су

(26-02-2017, 06:56 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Тако сам мислио......још ти ниси разумео тај свет у коме живиш!

[Слика: IMG_0649.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-02-2017, 04:23 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-02-2017, 03:11 PM)Павле Пише:  Који су то дани када нисмо имали леђа?
"Хероинска република" има подршку две империје иза себе и не видим начин да је савладамо без тога да се приклонимо некој империји која нам не жели зло. Никада нас није убијала и која нам жели просперитет и слободу. "Косово" није само против нас. Такође, Муслимани из БиХ нису против нас сами, имају империје које их штите и имају Анђели Џоли. Smile Шта ми имамо?
Вучић, кога треба да скинете има империју иза себе. Империју која га штити. Хоћете да га скинете? Треба вам империја. Ја не знам шта ту није јасно. Вазда су мале земље само могле да бирају. И овде је само питање да ли желите да нас ЕУ понижава, рекетари, угњетава и сатире или желите да живите као у Казахстану и Белорусији.

Јел постоји трећи начин?

Где су биле земље које Путин спашава? Где је била Сирија?
Ми нисмо у рангу хероинске државе, ми смо одавно испод њих.

Нећу да живим као у Казахстану и Белорусији.

Хоћу да живим као човек у Србији а тако нешто неће да ми омогуће ни шизофреничари са запада ни екипа са истока. То може само у слободној Србији која не зависи ни од какве империје.И то је могуће, али прво да се Срби реше активности ректалног аплинизма усмерених ка варијанти запад или варијанти исток,небитно. И да престану да се напајају мислима ректално алпинистичких вођа у виду неког Лазанског, Информентола Вучићевића,Цвијановића и осталих " аналитичара",што ће за собом повући и коначно схватање да врхунац српства није да постанеш Рус.

А нећеш? Па онда живи овде заједно са мном, дођи на моју кофицу или зови на своју да се сити наручкамо просперитета који нам је загарантован.

Немогуће је имати државу коју не контролушу јачи. Поготово данас. Ја не знам ко још верује да је могуће.
Одговори

(26-02-2017, 07:26 PM)Павле Пише:  Немогуће је имати државу коју не контролушу јачи. Поготово данас. Ја не знам ко још верује да је могуће.

Они који не пате од поданичког менталитета, али је неко успео да васколико српство сведе на ниске гране па резонују ко шиптари и Хрвати. Једини спас за Србију је да њом управљају Срби, а то није немогуће, само нам неко трује и омладину и старце па смо раздељени на подгузне муве запада и подгузне муве Путина. Мало достојанства није на одмет.

Знају Срби за много боље и од Казахстана и Белорусије.
Одговори

А јел знају за горе?
Одговори

Ja se moram sloziti sa Pavlom,moras se prikloniti nekome misli tako je uvek bilo. Ne znam kako mislis da budes nezavistan pa uvek je postajao istok i zapad i moras da se priklonis nekom ja ne vidim nacin kako drugacije.
Одговори

(26-02-2017, 07:50 PM)Павле Пише:  А јел знају за горе?

Наравно да знају .

(26-02-2017, 10:15 PM)treca smena Пише:  Ja se moram sloziti sa Pavlom,moras se prikloniti nekome misli tako je uvek bilo. Ne znam kako mislis da budes nezavistan pa uvek je postajao istok i zapad i moras da se priklonis nekom ja ne vidim nacin kako drugacije.

У реду. Коме би се ти приклонио , НАТО алијанси која те опколила или Русији ? Ја ваљан одговор на ово питање немам али сам одушевљен ентузијазмом оних који чврсто верују у једну или другу страну.
Одговори

Za Srbiju je bolje bilo da se priklonila NATO kao i toj strani (mozda bi nam drugacije bilo od 90 pa na dalje ), a moje licno uverenje je Rusija i meni je to blizak narod jer imam kontakte sa par momaka iz Moskve.
Одговори

(26-02-2017, 03:36 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише:  Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!

Себи убраду:

Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Пилот
Nijesi još poleteo za Karibe i topla mora, šta čekaš...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-02-2017, 10:52 PM)treca smena Пише:  Za Srbiju je bolje bilo da se priklonila NATO kao i toj strani (mozda bi nam drugacije bilo od 90 pa na dalje ), a moje licno uverenje je Rusija i meni je to blizak narod jer imam kontakte sa par momaka iz Moskve.

Еееее Јок знам и ја шта би било боље радити 1990.

То само Милошевић и Шешељ нису знали.

Питање је шта сад направити а ненајебати. Smile
Одговори

.

Неће туна бити бољитка док МИ не дођемо навлас'!

ВОЈНИ УДАР И ВАСПОСТАВЉАЊЕ

СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У !

ДРАГОСЛАВА БОКАНА, ПОЛИТИЧАРА СА КРСТОМ И РАТНОГ КОМАНДАНТА БЕЛИХ ОРЛОВА, ЗА

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА

ТРОНА СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ !

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-02-2017, 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-02-2017, 10:52 PM)treca smena Пише:  Za Srbiju je bolje bilo da se priklonila NATO kao i toj strani (mozda bi nam drugacije bilo od 90 pa na dalje ), a moje licno uverenje je Rusija i meni je to blizak narod jer imam kontakte sa par momaka iz Moskve.

Србија је опкољена земља, а Срби су ухапшен народ.
Ко, беше, рече?Smile
Одговори

(26-02-2017, 10:47 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-02-2017, 07:50 PM)Павле Пише:  А јел знају за горе?

Наравно да знају .

А кад је то било горе?
Било је и окупација и угњетавања али никада овако. Никада национална свест није била на тако ниском нивоу, никада народ није био овако незаинтересован, никада није била угашена ватра слободне и независне отаџбине. Никада се нисмо предали пороку и залудности као сада. Никад већи поремећај свести, правих вредности. Никад мање вере у Бога, цркву, интелектуалце, појединце, масу.

Нађите ми други начин за ослобођење и слободу?
Србија је у превеликом блату да би се сама извлачила.
Одговори

(26-02-2017, 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Ja sam idealista pogresan covek za to pitanje uvek bi se okrenuo ka istoku , mogu reci da mi je to po dedi dosloСкојевац

Ne znam kako meni su Rusi blizi ali bi se trudio da balansiram na dve stolice, jajarski , brozovski ali nije bilo to lose.
Одговори

(26-02-2017, 11:18 PM)Бенито Пише:  Србија је опкољена земља, а Срби су ухапшен народ.
Ко, беше, рече?Smile

' бем ли га Јок Цвијић или они од којих је то прочитао. Кез

(26-02-2017, 11:23 PM)Павле Пише:  А кад је то било горе?
Било је и окупација и угњетавања али никада овако. Никада национална свест није била на тако ниском нивоу, никада народ није био овако незаинтересован, никада није била угашена ватра слободне и независне отаџбине. Никада се нисмо предали пороку и залудности као сада. Никад већи поремећај свести, правих вредности. Никад мање вере у Бога, цркву, интелектуалце, појединце, масу.

Нађите ми други начин за ослобођење и слободу?
Србија је у превеликом блату да би се сама извлачила.

Отвори било коју књигу о српској историји наћи ћеш на стотине примера кад је било горе. У блиској прошлости могу бар 5 примера да наведем.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним