Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Не знам га под тим именом али сигурно јесте он. Хреља Охмућевић, познатији као Реља Крилатица. Ајде Брада ако си заинтересован за питање. Ако не, теци даље Лепенице.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Знам и за Рељу али га нисам повезао са Милошем "који пјева боље од Виле".
Дакле ја реално нисам погодио, тако да ти треба да питаш опет.
Изволи: . . . ?
Углед:
459
Брада, постави питање кад се појавиш. Ајде КГ.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
459
Сигурно почетком пролећа, март месец.
Поруке: 14,519
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,060
Један од вођа Првог српског устанка био је ожењен сестром другог вође Првог српског устанка.
Ко су ова два јунака? Како се она звала?
Углед:
459
Хајдук Вељко је био ожењен сестром Станоја Главаша. То је било пре Чучук Стане.
Углед:
459
Један народ, са далеког истока, ратовао је заједно са Србима у ПСР. Који је то народ и у којој јединици су се борили?
Поруке: 459
Теме: 13
Углед:
83
Хммммм...
Мислим да су то Азијци из Индокине које су поред црнаца довели Франзузи на Солунски фронт.Мислим да су те Азијске трупе прикључене 2. армији Војводе Степе.
"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Углед:
459
(05-03-2017, 11:28 PM)Andrejevic Пише: Хммммм...
Мислим да су то Азијци из Индокине које су поред црнаца довели Франзузи на Солунски фронт.Мислим да су те Азијске трупе прикључене 2. армији Војводе Степе.
Покушај пук да погодиш. Лако је.