Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(09-04-2017, 09:55 PM)treca smena Пише:  Kragujevac nisam citao nista od Manojlovica kakva je knjiga na koju foru da li je Ledman ili Stiv Beri fazon?

Трилер.

За овог Ледмана нисам чуо а Берија нисам читао.
Одговори

Robert Ladlaman nisam lepo napisao ali svaka preporuka da se procita od njega nesto. On je tvorac Bornovog lika i dela i po meni jedan od vrhunskih pisaca.

Stiv Beri isto ima trilere sa dozom istorije meni omiljena Pariska Osveta, Prorocanstvo Romanov,Aleksandrijska veza.

Ovo cu da zabelezim pa da procitam kada budem na odmoru.
Одговори

(10-04-2017, 05:21 PM)treca smena Пише:  Robert Ladlaman nisam lepo napisao ali svaka preporuka da se procita od njega nesto. On je tvorac Bornovog lika i dela i po meni jedan od vrhunskih pisaca.

Stiv Beri isto ima trilere sa dozom istorije meni omiljena Pariska Osveta, Prorocanstvo Romanov,Aleksandrijska veza.

Ovo cu da zabelezim pa da procitam kada budem na odmoru.

Аха, ма Ладлам је шпијунски фазон, њега сам читао. Овај Чувар ватре је некако балкански трилер. Београд 90-тих. Добра књига.

Учлани се у клуб читалаца Лагуне , добијаћеш попусте солидне, тако да цене књига буду смешне 500-1000 динара.
Одговори

[Слика: 24954134.jpg]
Књига из Аргентине, "Ustashas: el ejército nazi de Perón y el Vaticano" (Усташе: нацистичка војска Перона и Ватикана), аутор је Игњацио Монтес де Ока.
ФБ страница књиге:

https://www.facebook.com/Ustashas-el-ej%...?ref=br_rs
Одговори

Ево је књига због које Весна Пешић мора да снима ванредне клипове на YT.

[Слика: ko_je_ubio_katarinu-vuk_draskovic_v.jpg]
Одговори

Постави тај ванредни клип.
Одговори

(03-05-2017, 11:45 AM)Бенито Пише:  Постави тај ванредни клип.

Смедерево поставио на теми о мартовским догађајима. Коментарисао си испод. Smile
Одговори

(03-05-2017, 11:15 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Ево је књига због које Весна Пешић мора да снима ванредне клипове на YT.

[Слика: ko_je_ubio_katarinu-vuk_draskovic_v.jpg]

О чему је књига?

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(03-05-2017, 05:42 PM)Николај Пише:  О чему је књига?

Катарина = Југославија.
Одговори

(03-05-2017, 11:49 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(03-05-2017, 11:45 AM)Бенито Пише:  Постави тај ванредни клип.

Смедерево поставио на теми о мартовским догађајима. Коментарисао си испод. Smile

Ха, ха,ха....КидањеКидањеКидање
Помешао сам Весне Пешић.
Одговори

[Слика: IMG_2288.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: devetsto_treca_vv.jpg]

[Слика: vitezovi-templari-cuvari-svetog-grala-bo...476171.jpg]
Одговори

"Избрисати српски вирус" - мишљења "угледних" људи на Западу о Србима и шта са њима радити

[Слика: izbrisatisrpskivirus.jpg][/img]irus.jpg[/img][/url]
Одговори

[Слика: ZAVERA-MAKIJAVELI-0000210715712.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним