Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Шпанци, Руси и Французи имају озбиљну кинематографију, избацују боље филове од Амера већ неко време.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Није нешто али вреди погледати. Није било много њих на ову тему. Говори о злочину Совјета над Украјинцима познатом као Голодомор.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
459
Шумадинац, јеси гледао овај?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
459
(02-06-2017, 08:31 PM)ЈВуО-КГ Пише: Питаш мене или момка под надимком Шумадинац ?
Ја мислио то исто.
Зезам се. Шумадинац не гледа филмове. Занимљивије су му слике, клипови итд.
Ево сад скидам овај филм. Другар каже да је добар.
(Последња измена: 02-06-2017, 08:37 PM од
Перун.)
Углед:
459
(02-06-2017, 08:36 PM)ЈВуО-КГ Пише: Нисам, а ово Макс Манус ми нешто познато. Да није био стрип са истим именом ?
То ти ја не знам. Ово ти је на фору норвешког Прла (Тихог). Кажу да је сниман на основу истинитих догађаја.
Углед:
459
(02-06-2017, 08:42 PM)ЈВуО-КГ Пише: Није стрип него човек.
https://en.wikipedia.org/wiki/Max_Manus
Погледаће се ово. 
Видиш шта су ти Норвежани. Они имају Прла и Тихог и на филму и у стварности. Ми, јадни, морамо да им дајемо туђе идентитете.