Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ana Brnabić novi premijer

(24-06-2017, 06:50 PM)Николај Пише:  
(24-06-2017, 05:40 PM)Ултрадесничар Пише:  Шумадинац, ја нисам зилот нити било шта слично али ову бруку Њ.С. патријарха српског др Иринеја не могу покрити увреде на рачун бивших епископа и монаха. Не верујем да имаш неки доказ да су Радосављевић и Давидовић било када залагали ЛГБТ права.

То што се сликао поред ње из куртоазије, не значи да се залаже за права тих болесника. За време Другог светског рата Немци су тражили од СПЦ да јавно осуди комунисте и позове на борбу против њих, али је црква то одбила с образложењем да се она не бави политиком, поготово за време рата и окупације. По тој логици, то би значило да се СПЦ тада залагала за комунистичке идеје.

Није на њему као поглавару Цркве да тако дели људе. На шта би то личило да јој је рекао да се склони, јер неће да буде у њеној близини.

Можда си ти у праву али погледај опет ту фотографију и признај себи какве емоције изазива та слика.
Одговори

(24-06-2017, 06:50 PM)Николај Пише:  На шта би то личило да јој је рекао да се склони, јер неће да буде у њеној близини.

Да су му довели убицу и силоватеља и рекли "ово је нови премијер Србије", да ли би се и са њим сликао "из куртоазије"? Rolleyes

Зна се где је место моралним, нормалним и смерним људима, сигурно не поред оваквих наказа. Није морао ништа да јој каже, могао је он сам да се склони.

Али, скупљају се мушице на говна...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(24-06-2017, 07:08 PM)Громовник Пише:  
(24-06-2017, 06:50 PM)Николај Пише:  На шта би то личило да јој је рекао да се склони, јер неће да буде у њеној близини.

Није морао ништа да јој каже, могао је он сам да се склони.

Али, скупљају се мушице на говна...

Управо то. Патријарх је могао да се склони. Или ако га лезбејка јури са фотографом пчо сали могао је да се изговори да му је лоше јер има око 80 година.
Одговори

(24-06-2017, 07:08 PM)Громовник Пише:  Да су му довели убицу и силоватеља и рекли "ово је нови премијер Србије", да ли би се и са њим сликао "из куртоазије"? Rolleyes

Као што је Исус рекао Римљанима: "Нећу да ме разапнете поред разбојника?"

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(24-06-2017, 07:14 PM)Николај Пише:  
(24-06-2017, 07:08 PM)Громовник Пише:  Да су му довели убицу и силоватеља и рекли "ово је нови премијер Србије", да ли би се и са њим сликао "из куртоазије"? Rolleyes

Као што је Исус рекао Римљанима: "Нећу да ме разапнете поред разбојника?"

Јел то покушаваш да кажеш да је наш Патријарх у ствари жртва овде, насилно доведен само да би га сликали поред лезбаче, пред разапињање?

Одговори

Слика је намерно пласирана у јавност, а патријах је могао да бира да ли ће да се слика или не...а може бити и да му је наређено да се слика!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Не, него да је он пастир целом стаду, а не само појединим овцама, и да он на њу не може да гледа као ми (наказа, лезбача итд.), него на неког коме треба помоћи да се врати на прави пут, хтео тај то или не.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(24-06-2017, 07:24 PM)Николај Пише:  Не, него да је он пастир целом стаду, а не само појединим овцама, и да он на њу не може да гледа као ми (наказа, лезбача итд.), него на неког коме треба помоћи да се врати на прави пут, хтео тај то или не.

Е сад ме насмеја, хоћете да кажете како јој је патријарх држао "лекцију" да се налази на "кривом" путу и да треба да нађе момка-мужа! Кидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(24-06-2017, 07:24 PM)Николај Пише:  Не, него да је он пастир целом стаду, а не само појединим овцама, и да он на њу не може да гледа као ми (наказа, лезбача итд.), него на неког коме треба помоћи да се врати на прави пут, хтео тај то или не.

Па шта каже, ајде да пробамо да јој помогнемо да се врати на прави пут заједничким фотографисањем? Кез

Не може он да буде пастир неком ко не верује у Бога, и истовремено својим делима хули на њега, и ради против читаве природе.

Није се он сликао са неком излеченом лезбачом на клиници за помоћ психијатријски оболелим случајевима, нити у манастиру где покушавају да је изведу на праву пут.

Напротив, он иде мечки на рупу, да јој искаже поштовање, заједно са овим ретардираним и блентавим "престолонаследником".

Одговори

Не видех данас да патријарх или неко из СПЦ критикује данашњу параду педера!

Одговори

(24-06-2017, 07:28 PM)Громовник Пише:  Не може он да буде пастир неком ко не верује у Бога, и истовремено својим делима хули на њега, и ради против читаве природе.

То кажеш јер ти не размишљаш као Патријарх, то што неко не верује у Бога, не значи да Бога нема, него да га тај још није спознао. Да је тако Исус размишљао, од хришћанства не би било ништа.

Одговори

Непотребно замарање јавности. Патријарх се сликао са овом и настао скандал а толико педерчина је продефиловало владом Србије да им се ни број не зна. А колико их је тек било кроз историју... Неки се и радо и цитирају и важе за велике Србе, да их не набрајам. Народ је слуђен и не може да размишља нормално а овакви скандали им само скрећу пажњу са важних ствари. Залудно трошење енергије и живаца.
Одговори

(24-06-2017, 07:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Непотребно замарање јавности. Патријарх се сликао са овом и настао скандал а толико педерчина је продефиловало владом Србије да им се ни број не зна. А колико их је тек било кроз историју... Неки се и радо и цитирају и важе за велике Србе, да их не набрајам. Народ је слуђен и не може да размишља нормално а овакви скандали им само скрећу пажњу са важних ствари. Залудно трошење енергије и живаца.

Ни један Србин ако је био у власти Србије, Црне Горе, СРЈ, Српске Крајине и РС од Средњег века до данас није био хомосексуалац а да је то јавно признавао.
Причало се само за ђенерала Петра Живковића који је био председник југословенске владе за време "шестојануарске диктатуре".
Одговори

(24-06-2017, 07:37 PM)Николај Пише:  
(24-06-2017, 07:28 PM)Громовник Пише:  Не може он да буде пастир неком ко не верује у Бога, и истовремено својим делима хули на њега, и ради против читаве природе.

То кажеш јер ти не размишљаш као Патријарх, то што неко не верује у Бога, не значи да Бога нема, него да га тај још није спознао. Да је тако Исус размишљао, од хришћанства не би било ништа.

Опет понављам, није она дошла код Патријарха да је посаветује, да се исповеди, да затражи опрост грехова, нити да спозна Бога, него је Патријарх отишао код балавог Вучића не би ли подржао његову лезбачу премијерку, што је управо и урадио овим фотографисањем.

Да је излечио/помогао, па и да схватим да се слика с њом. Овако је јасно да је фотографија настала само и једно у сврху личне промоције и прећутног давања подршке.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним