Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

О Русији

Прелијепа Русија !

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Владимир стално трпа овде вучију и николију, ружно Брате!

Ево мало о Руском лудилу, екраплани:

Кад већ није фино да стављамо слике лијепијех Рускијех дјевојака...
Одговори

Како Козаци користе слободно време:

Цитат:Козачког села Александровске нема ни на најпрецизнијим мапама. Током 1960-их село је постало део Ростова на Дону. Данас у овом селу поред добровољачке страже постоји и прави козачки вод. Деца стичу знања о козачком начину живота на часовима у локалним спортским школама. Дописник RBTH обишао је једну од њих и открио како изгледа козачки живот у 21. веку.
Одговори

Сад мало о чувеној Руској Мудрости!

Ево како товаре балван:

Немој ово горе да покушавате - ВРЛО ЈЕ ОПАСНО!!!

Како се ауто извлачи из леденог Бајкала:

Пилот

Шта да се рекне...
Одговори

Помнят псы-партизаны,
Усташи, домомбраны
Про ударные наши полки.
Одговори

Владимир воли двери, а ја волем Русију!

Ево мало о неким Руским и данас мутним работама.

Нашта личи лов искакањем (око 10. минута):

Два видеа, која онима који знају где су Руси у ласерима и плазми, изгледају смешно:
Одговори

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Ево једне емисије, а преко које се може много тога рећи о Русији.

"Космические снайперы":

Неко ће да каже и шта сад?
Па то се мање више зна (на дискаверију наравно не)?

Није ствар у техници, која је Русији омогућила 1960-2. оно што ни данас западне демократије немају, као оперативно.

Ствар је у томе, да је СССР кренуо у развој оваквих (и данас невероватно сложених система), а ТАЧНО НА ВРЕМЕ!?!

Пројекат је започет 1953. (ПО Стаљиновој смрти)?!?
Тада је СССР рачунао на нападе САД бомбардера, а само су постојале ПРЕТПОСТАВКЕ, а да ће американци из фау-2, једнога дана моћи да развију балистичке ракете...

Сад морате знати следеће:
ПРАВИЛО је да политичари (свих намаза и боја) реагују на овакве ствари, ТЕК кад противник већ испитује решења!!! Ово и зато што може бити у питању ПОДВАЛА (нпр. реганов рат звезда). А пројекти овог нивоа (антибалистичка ракетна одбрана) су нешто НЕВЕРОВАТНО: скупо, неизвесног ефекта.

Значи, добије се парадокс, да политичари НИСУ ово могли да одобре!!!

Па ко је онда?!?

Војска.
И сам дан започињања пројекта, се подударио са временом ПОСЛЕДЊЕГ политичара, а који је имао МОЋ у Русији - Стаљина...

Који је такав УКАЗ о независности војске унутар СССР-а и донео!

Остали политичари су само могли да аминују и присвајају заслуге себи, наравно упркос томе што Генералима нису могли ама баш НИШТА.

Ово је само један од целог НИЗА догађаја, који сведочи, а како се то СССР одупро навали гамади (политичара), који би га одавно демократизовали (уништили без остатка). А то је опет важно, да се схвати данашња Русија, али и значај личности Стаљина у Историји. Јер ваља видети, а у коликој мери је Стаљин био свестан, какве проблеме политика (лажови - гамад) прави Држави, па је то екстремно далековидо ИСЕКАО!

Цењена демократија редовно исфафа Стаљину, зато гу Мрзе! Креза
Одговори

Ево да видимо мало како браћа Руси тренирају:

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

На Бајкалу, вероватно једном од најлепших области света, зими се на језеру поставе шине, да иде воз преко дебелог леда.

Иркутск ни мало није меланхоличан - иначе. Опасан...
Одговори

(01-01-2014, 03:58 PM)Лепи Бора Пише:  Владимир стално трпа овде вучију и николију, ружно Брате!

Ево мало о Руском лудилу, екраплани:

Кад већ није фино да стављамо слике лијепијех Рускијех дјевојака...

E dobro si se setio Kaspijskih monstruma. Citao sam prosle godine da Rusi hoce ponovo da ih proizvode, a inace Zapadnjaci nisu nikad uspeli da provale tehnologiju kako se proizvode i kako uopste rade ekranoplani...
Одговори

(14-01-2014, 01:00 AM)Bacvanin Пише:  E dobro si se setio Kaspijskih monstruma. Citao sam prosle godine da Rusi hoce ponovo da ih proizvode, a inace Zapadnjaci nisu nikad uspeli da provale tehnologiju kako se proizvode i kako uopste rade ekranoplani...

Добро, није баш све тако. Зна запад принцип рада екраплана и могао би да их прави (како - тако) да му требају (нужни).

Поента приче је, да је СССР имао неке интересе, које није имао (или није имао пара) нико други. Рецимо невероватно развијен ваздушни саобраћај.
Нпр (напамет):
- Аерофлот, је имао више летелица, више линија, него све САД компаније заједно (малтене дупло).
- Авиони аерофлота су апсолутно били и војни и ИЗУЗЕТНО безбедни, али ПРЕСКУПИ (услед целог низа захтева...)!
- Држали су невероватно велику флоту хеликоптера (мислим чак око 1000), за цивилну употребу. Проблем је при томе што је кг/км хеликоптера бар 5 пута већи од кг/км авиона...

Ту спадају и екраплани.
Велика језера, зима, ... али и војна употреба (изузетно не уочљиви за радаре, брзи, доступни за утовар-истовар), итд...

Канада рецимо је могла о свему томе само да САЊА, а услови јако слични...

Једном речју Русија.
Одговори

(13-01-2014, 03:21 AM)Србин Пише:  Ево да видимо мало како браћа Руси тренирају:
...

Добри су ови горе (за свашта), али ови маторци су хебени до бола, са овима само Молитва: Rolleyes

Уопште није шала у питању.

Да могу да нађем и Монголске рваче, или Самбо бетоњерке, али ови стари КГБ официри су ... неописиви.
Одговори

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним