Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(08-02-2018, 10:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нема нами спаса док не схватимо да нам исти лежи само у сопственом труду
1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,
2.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ,
3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА У СРБИЈИ,
4.
РЕФОРМУ ВУКОВЕ „РЕФОРМЕ” СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА СА ПОВРАТКОМ, У ОКВИРУ МОГУЋЕГ, НА ЈЕЗИК СВЕТОГ САВВЕ, СИМЕУНА, АРСЕНИЈА, МАКСИМА, ВАСИЛИЈА И ПЕТРА, СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЛАЗАРА И СВЕТОГ СТЕФАНА ВИСОКОГ,
5.
СТВАРАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ (КОЗАЧКОГ) СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ,
6.
МИЛИТАРИЗАЦИЈА ЦЕЛОКУПНОГ ЖИВОТА У ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ!
Не пођемо ли овим Отачким путем...
П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!

Деда деда, ала си налаго и помјешао тезе. Ђе је сопствени труда ако доведемо странце и утопимо се у њих? Какво васпостављање персуналне уније са Русима, када смо ми то с њима имали па да се пише о васпостављању?
За насељавање других и мјешање са њима, ма били они и Руси треба стрељати.
Што се тиче Вука, његова величина је управо то што је кренуо нашим аутентичним Српским путем, увиђајући разлику између нас и Руса, хвала му за то, слава му и хвала!
Отачки пут је управо чување себе и свога ма каве невоље због тога имли, а не затирање и нестанак Српства утопљавањем у друге.

(08-02-2018, 10:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  КАКО БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ УРЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО СЕРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ?
ШТА МИ ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТИ НУДИМО?! :
Уместо МАТЕРИЈАЛИЗМА, ми нудимо:
ПРВЕНСТВО ДУХА СВЕТОГА НАД МАТЕРИЈОМ!

Уместо АНАРХИЈЕ у демонократији названој „слобода”, ми нудимо:
ВОЈНИЧКО И МОНАШКО ПОСЛУШАЊЕ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!

Уместо СЕНЗУАЛИЗМА, ми нудимо:
ИДЕАЛИЗАМ!

Уместо ТЕЖЊЕ за БОГАЋЕЊЕМ, ми нудимо:
ЖУДЊУ за ИСТИНОМ, ПРАВДОМ и ЦАРСТВОМ НЕБЕСКИМ!

Уместо лажне ЈЕДНАКОСТИ, ми нудимо:
ХИЈЕРАРХИЈУ ПО ЗАСЛУЗИ И СТАРЕШИНСТВУ!

Уместо ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, ми нудимо:
АУТОРИТЕТ СТАРЕШИНСТВА!

Уместо ЦИКЛИЧНОСТИ, ми нудимо:
СТАБИЛНОСТ кроз СКРОМНОСТ у БОГАТСТВУ и ДОЛГОТЕРПЉЕНИЈЕ у СИРОМАШТВУ!

Уместо ТРКЕ ЗА СРЕЋОМ, ми нудимо:
КУЛТ САВЕСТИ и ДУЖНОСТИ!

Уместо положаја на основу БОГАТСТВА, ми нудимо:
ПОЛОЖАЈ на основу ПРИПАДНОСТИ ПРОФЕСИЈАМА и СТАЛЕЖИМА!

Уместо ЗБИРА ИНДИВИДУА, ми нудимо:
СРБСКИ НАЦИОН КАО ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!

Уместо КЛАСНЕ БОРБЕ, ми нудимо:
ХАРМОНИЈУ ПРОФЕСИЈА и СТАЛЕЖА!

Уместо ДЕМОНОКРАТИЈЕ, ми нудимо:
ВАСКРС АУТОРИТЕТА!

Уместо МРЖЊЕ према НЕПРИЈАТЕЉУ, ми нудимо:
ПОШТОВАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА!

Уместо ГРАЂАНСКИХ ВРЕДНОСТИ, ми нудимо:
КУЛТ ВОЈНИЧКИХ и МОНАШКИХ ВРЛИНА!

Уместо ПАЦИФИЗМА, ми нудимо:
КУЛТ ОБРАЗА, ЧАСТИ, РАТА и ОДБРАНЕ!

Уместо ИСТИХ ПРАВА за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ, ми нудимо:
РАЗЛИЧИТ СТАТУС за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ!

Уместо ДЕКАДЕНЦИЈЕ и УНИНИЈА, ми нудимо:
ВЕРУ У ПРАВДУ БОЖИЈУ и ВОЉУ ЗА НАПРЕДАК и МОЋ!

Уместо БЕЛЕ КУГЕ и КОНТРОЛЕ РАЂАЊА, ми нудимо:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за БИОЛОШКОМ ПЛОДНОШЋУ и ДУХОВНИ ПОДВИГ ПОРОДИЦЕ, ОЧИНСТВА и МАТЕРИНСТВА!

Уместо ДОБРОВОЉНОГ ОДУСТАЈАЊА од ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ и ДРЖАВНИХ ТЕРИТОРИЈА, ми нудимо:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за ОЧУВАЊЕМ ТРАДИЦИЈА и ПОВЕЋАЊЕМ МОЋИ и УТИЦАЈА!

Чисто ропство Српском народу, горе него икад, комбинација османлија и комунаца, а спроведена због и од наводних патриЈота.
Грозота.
До сад сам избјегавао да читам твоје тепихе, сад сам се баш праварио.
Деда ти си потпуно луд!
Одговори

(11-02-2018, 03:40 AM)Громовник Пише:  

Откуд љото циганче зна шта је Москва. Он то замишља као неки Стаљинов гулаг.
Одговори

Nikad nije on video Moskvu. To ti je metropola 10 meleona stanovnika kao Toronto i muslimana, i crnaca, pekineza svega...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Па је логично да Русија има целукупну политику према свим својим народ.

Зашто СТРАНЦИ ће увек пушати да изазивају сукоб са домаће народ јели оних били муслимани, будисти, Православци, или неверници.

Али желим да питам какве везе то све има са војиславом шешељом?
Одговори

(11-02-2018, 06:04 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Али желим да питам какве везе то све има са војиславом шешељом?

Русија никакве, сем КП Русије која подржава Шешеља и он њих и Путина и све остале. Декларативно.

Докле је Шешељ стигао говори то да га Чанак пре неки дан прозива да је страна шпијунчина.Еј Чанак ! Што је најгоре, то је вероватно тачно. И није он једини, неколико људи је прозвало Шешеља за то а он , наравно, без одговора.
Одговори

(11-02-2018, 06:04 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па је логично да Русија има целукупну политику према свим својим народ.

Зашто СТРАНЦИ ће увек пушати да изазивају сукоб са домаће народ јели оних били муслимани, будисти, Православци, или неверници.

Али желим да питам какве везе то све има са војиславом шешељом?

Šešelj podržava integraciju sa Rusima.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Па шешељ то овсте не подржава, то му је званична прич!

Знаћи ти си против интерест Србије Макензи?

Мој приватна порука вама Макензи је врло добро размислај што ће да дуваш, после овог питање!
Одговори

(11-02-2018, 06:46 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па шешељ то овсте не подржава, то му је званична прич!

Знаћи ти си против интерест Србије Макензи?

Мој приватна порука вама Макензи је врло добро размислај што ће да дуваш, после овог питање!

Pa ja ništa ne duvam , samo ne znam dal se duva u Britaniji

...СкојевацСкојевацКидањеКидање

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=Nh2rM2GF-os
Одговори

(11-02-2018, 07:32 PM)Mekenzi Пише:  Pa ja ništa ne duvam , samo ne znam dal se duva u Britaniji

Хемију они цепају и кокс. Smile Вутра им служи само за јутарње спуштање.

Претпостављам да љото циркузант није упознат са чињеницом да у Русији марихуана не подлеже кривичном законику.
Одговори

(11-02-2018, 07:57 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(11-02-2018, 07:32 PM)Mekenzi Пише:  Pa ja ništa ne duvam , samo ne znam dal se duva u Britaniji

Хемију они цепају и кокс. Smile Вутра им служи само за јутарње спуштање.

Претпостављам да љото циркузант није упознат са чињеницом да у Русији марихуана не подлеже кривичном законику.

Нами није јасно с'ким дивани Шумадрипац* ал'није ред да злоупотребљава традиционалну благонаклоност Православних Срба према интелектуално ојађеним особама и симпатије истих према веселим цигојнерима, па да ође преноси аброве из торбе Јелене Милић и њеног (псеудо) мушког двојника са пискавим женским гласом, ГОСПОДИНА Дарка трифуновића!

Није даклем тачно да "у Русији марихуана не подлеже кривичном законику", но је истина да се тамо свако ко се ухвати да поседује више од 6 грама марихуане кривично гони а да онај код кога се нађе мање од тога бива гоњен администартивно.

Међутим!

Чак и шанса за то блаже, админситративно гоњење, за оне који се ухвате са мање од 6 грама, умногоме зависи од расположења онога ко 'апси!

На пример полиција, нарочито у Москви, не љуби претерано црномањасте кавкаске типове, тако да би се наш крагујевачки цигојнер Шумадрипац* сигурно туристички нагледао московских затвора изнутра да га случајно уједе гуја да оде да проверава другосрбијанске аброве тамо!

Даље, почетком века Дума је изгласала да се гоне и сви медији који рекламирају марихуану чак и у медицинске сврхе.

Према томе Шумадрипац* би могао мало да прикочи са преношењем аброва, нек'се распита код Фатер Гроковника како је исти био каштигован кад је покушао да шири лажне гласине овуден!

Зато се Гроковник сад добро пази да реч рече но само поставља сличице и смајлиће уз покоју досетку!

Шта'ш....

---------------------

*Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица или чак, не д'о Бог, тројица....то је и тужно и отужно!

(11-02-2018, 06:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:  КП Русије подржава Шешеља и он њих и Путина и све остале. Шешељ...бла, бла....страна шпијунчина....рек'о Чанак...то је вероватно тачно....трућ...неколико људи прозвало Шешеља за то....

Ја....ама неколико људи из Крагујевца прозвало Шумадрипца* да је први педер међу крагујевачким цигојнерима!

Кидање Кидање Кидање

Шалу на страну (мада....бити цигојнер јес'тужно ал'бити цигојнер педер...није за смејање), ну МИ смо све наше примедбе око Великог Војвода својевремено на овој теми дали веома аргументовано!

Наиме објаснили смо и подкрепили чињеницама зашто НЕ ТРЕБА дати глас Шешељу, одајући му истовремено заслужену почаст за његову витешку борбу за Србство пред алом стоглавом која је на нас зијевнула!

Међутим!

Шумадрипац*, по навици кад је био код олињалог Вука потрчко, успева само да користи позната олајавања из некадашње Српске речи, можда најодвратнијег гласила тамо до Информера, као Шешељ хрват, Вјекослав, Шешељ ћосав, нема браду, шале на рачун његове говорне мане итд. итд...

Покушали су и да му мере уд његов ну она певачица (Венди беше) их је омела у развоју теорије!

Шта'ш....

---------------------

*Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица или чак, не д'о Бог, тројица....то је и тужно и отужно!

(11-02-2018, 03:01 PM)Брада Пише:  Какво васпостављање персуналне уније са Русима, када смо ми то с њима имали па да се пише о васпостављању?

На Право-србском ВАСПОСТАВИТИ ти је по шатровачком новоговору 'ромог кримокатолика Вука УСПОСТАВИТИ!

Даклем није ПОНОВО УСПОСТАВИТИ, као што си ти превео на Вуков шатровачки, него просто УСПОСТАВИТИ!

Кримокатолик Вук је по истом принципу увео УСКРС уместо србског ВАСКРС.

На остале "примедбе" нем'шта додати пошто примедби и нема!

Боље ти је дакле понекад оћутати ако немаш што рећи но да срамотиш и форум и себе к'о ови крагујевачки цигојнер или родоверски поп Гроковник!

(11-02-2018, 06:01 PM)Mekenzi Пише:  Nikad nije on video Moskvu. To ti je metropola 10 meleona stanovnika kao Toronto i muslimana, i crnaca, pekineza svega...

Ало бре џибери...прво, то за Москву је нетачно, друго, КО ЈЕ ОЂЕ ГОВОРИО О МОСКВИ?!

У видео-прилогу који смо дали говори се углавном о Ростову на Дону, ако вам је познато где је то!

Зато не би било згорег да прво погледате овај душекорисни видео-прилог на претходној старни, ЧИЈИ ЈЕ АУТОР АМЕРИКАНАЦ, па послен паметујте!

Нарочито је то важно за ЈВуО-Шумадрипца*, који је човек више него оскудног образовања, што није срамота, и цигојнери су људи.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветару, љото кокошару, ја би замолио вашу тупаву маленкост да зајебе мало ове фазоне са цигојнерима да се ваша клошарска маленкост не би суочила са многом гором салвом псовки него претходни пут од колеге.

А као друго, љаксе, ни у Холандији не смеш да носиш више од 5 грама. Само у државама Колорадо и Вашингтон ( и можда још негде) можеш да имаш по 100 кила ако хоћеш.

И за ово издркавање ме схвати озбиљно, знам да држиш лопату по цео дан, знам да је снег 3 метра, чуо сам се јуче са људима из Канаде али то ти не даје за право да серњошиш овде. Нисам ти ја сипао снег испред куће.
Одговори

Конопља је уписана у Кинеске медикалне текстове још пре 2000 година.

Занимљиво да на почетак фармацеутске индустрије је почео да буде забрањен.

Замисли пре тога је растао слободну у баштама и двористе обичним људима.

Али шешељ и драшковић стижу од исте кухиње.......због је драшковић ко има веће КОМУНИСТИЧКИ педигре него шешељ. Вероватно оба су добили нека одобрења, а сарадња са властом је морало бити, зашто су оних још живи.

Занимљиво да је Небојша Крстић био убијен, а сад ко је он сметао?

А док се међусобно крпите......енглеска обавештајна служба је регрутовала људи од свим бојама и униформе па кампови после рат!
Е сад ко су тих били?
Одговори

(11-02-2018, 11:24 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  родоверски поп

Е јеси циркус! Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним