Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(08-02-2018, 07:27 AM)Перун Пише:  Него ово ми реци. Кад је друг Димитрије био тако паметан што не посла своје пулене да туку партизане него јуре Дражу и четнике по пећинама, мобама и мртве их вешају на градске тргове?

Тих прича смо се наслушали с'обе стране, то траје већ 60 година а ође у изгнанству се одавно смирило само ТАМО стасавају нове генерације за свађе!

Наравно, партизане нису могли тући јербо су их све проћерали из Србије у коју су се исти вратили тек иза совјетских тенкова и пресвучених блгара!

А за оне који пуцају из заседе на њемачке коморџије па пос'"бјеж'те ноге поср*аћу вас", није било другог лека до бранити народ од 100 Срба за једног пиргавог швабу!

Зато швабо и јесте био бољи окупатор, унапред је рекао шта ће бити а титовци, са којима сте вољно ил'невољно самоуправљали пола века, убијали су без опомене, серијски, па кад су побили тела пређоше на Душе преживелих!

Не знам....нешто имам утисак да је вама свима било некако лепше под Амброзијем но да је Димитрије са својим Србима Православним надбио па дош'о навлас'!

Просто бисмо се кладили да је тако!

А то је уствари и највећа трагедија србска!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Па шта је радила ЈВуО у 2. св. рату? Играли се покемона са Немцима? Јок

'Ел си ти луд или се правиш блесав?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-02-2018, 09:01 PM)Брада Пише:  Дај вријеме кад те је укључило, да не кваримо здравље гледајући цијели шоу.

Цијели шоу је занимљив, довело је и једног жваљавог шифтарина!
А нас је укључило одма 'у почетку, прво питање.

21:29

Шта ти је брзоплетост, умјесто 21:29 сам намјестио на 29:00 да би чуо Шешеља како говори да се дубоко диви шипцима.
Ј. матер своју!
Иначе ђедосаве укључени гледалац ми не звучи ко да је из Ивањице, ово се јавио неки Србо са простора Војводине.
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР
Тих прича смо се наслушали с'обе стране, то траје већ 60 година а ође у изгнанству се одавно смирило само ТАМО стасавају нове генерације за свађе!

Normalno je to tamo i sa ustašama, balijama, nacistima, komunistima pekinezima, sedite, družite se jerbo sve Vas primila demokratska država Kanada...

Tamo ne bučite mi četnici, ljotićevci, ne pretite državnim udarima, sojedinjenjem sa Rusijom, razbijanjem pederskih parada, ratom za kosovo..itd ne ubijate se međusobno, nema nacionalističkih tenzija

Divna je to i blagoslovena zemlja Kanada love, peace and harmony...

Ispred prozora pedereske parada, a u kafani sa ujkama i balijama sedimo i onda dođemo na forum i Srbujemo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ствар је у томе је што су ваши претци изабрали КОМУНИЗАМ. А ви настављате са томе без прекида!

И у последни 70 година само сте ималих неколико демонстрације, што су вам организовали УДБАШИ, па ни тада нисте могли ништа. Па онда сте морали имати стране службе да замењујете један УДБАШСКИ КОМУНИСТИЧКИХ ВЛАСТ СА ДРУГИМ!

Што ви неможете да кријете је своје МРЖЊЕ И ЉУБОМОРА! Што је на неком психичком њивом. Ниси сам. има вас доста, и ваш траг можете да нађете на сваком дебат или измењење мисљење!

https://www.youtube.com/watch?v=P2zL-BPgFGc
3:15

Где гол, стигнете, где гол зините имате тог додир Мидас.

Али немој за један нано секунд заборавити ПРОРОЧАНСТВО је вас све описао!
Одговори

(08-02-2018, 02:42 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Ствар је у томе је што су ваши претци изабрали КОМУНИЗАМ. А ви настављате са томе без прекида!

И у последни 70 година само сте ималих неколико демонстрације, што су вам организовали УДБАШИ, па ни тада нисте могли ништа. Па онда сте морали имати стране службе да замењујете један УДБАШСКИ КОМУНИСТИЧКИХ ВЛАСТ СА ДРУГИМ!

Што ви неможете да кријете је своје МРЖЊЕ И ЉУБОМОРА! Што је на неком психичком њивом. Ниси сам. има вас доста, и ваш траг можете да нађете на сваком дебат или измењење мисљење!

https://www.youtube.com/watch?v=P2zL-BPgFGc
3:15

Где гол, стигнете, где гол зините имате тог додир Мидас.

Али немој за један нано секунд заборавити ПРОРОЧАНСТВО је вас све описао!

[Слика: IMG_6695.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(08-02-2018, 11:25 AM)Брада Пише:  Иначе ђедосаве укључени гледалац ми не звучи ко да је из Ивањице, ово се јавио неки Србо са простора Војводине.

Ваистину!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Иначе, шта рече Шеки на Просветаров трактат?
Нисам могао да гледам даље, кад видим несрећног Љубишу, пребацим или искључим ТВ апарат. Ваистину!
Одговори

(07-02-2018, 11:24 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Очекивао сам неки дубоки, ауторитативни глас, 'рапав.Кез

Сем других дарова ми имамо, попут Мирољуба Петровића, таленат да гласом промијенимо, еда би душманима било теже погод'ти!Баја

(08-02-2018, 03:17 PM)Громовник Пише:  
(08-02-2018, 11:25 AM)Брада Пише:  Иначе ђедосаве укључени гледалац ми не звучи ко да је из Ивањице, ово се јавио неки Србо са простора Војводине.

Ваистину!

Сем других дарова ми имамо и таленат да акцентом и дијалектом промијенимо, еда би душмане заварали како би им било теже погод'ти!Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(08-02-2018, 04:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Из ове дискусије се види колико је Љотић био уствари у праву кад је говорио да ће партизани бити 100 пута гори окупатор од Њемаца.

Љотић никада ни за шта није био у праву.

Као да кажеш да је од два г*внета једно слађе.

(08-02-2018, 11:25 AM)Брада Пише:  Иначе ђедосаве укључени гледалац ми не звучи ко да је из Ивањице, ово се јавио неки Србо са простора Војводине.[/b]

Исти утисак. С тим што Просветару не верујем да може да мења гласове јер има такву боју гласа да би се било каква имитација провалила одмах.

(08-02-2018, 06:08 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-02-2018, 11:24 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Очекивао сам неки дубоки, ауторитативни глас, 'рапав.Кез

Сем других дарова ми имамо, попут Мирољуба Петровића, таленат да гласом промијенимо, еда би душманима било теже погод'ти!Баја

Знам Просветару, већ си ово написао, само што ја у то не верујем.

Питао сам се ко су ови што зову Марића и добих одговор. Кез
Одговори

To smo se mi ođe iz Banata javili u studio, vidite da je vojvođanski naglasak Smile

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-02-2018, 09:55 PM)Mekenzi Пише:  To smo se mi ođe iz Banata javili u studio, vidite da je vojvođanski naglasak Smile

Није важан нагласак но су важне идеје, па ка'е:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-dokle...lobodjenje

http://www.serbiancafe.com/eng/diskusije...mu.html?42

Нема нами спаса док не схватимо да нам исти лежи само у сопственом труду, а то је:

ДА УЧИНИМО СВЕ ШТО МОЖЕМО ДА СЕ СТВОРЕ УСЛОВИ ЗА

С Т А Л Н И

ДОЛАЗАК РУСКОГ ОРУЖИЈА У ВИДУ РАКЕТНИХ ВОЈНИХ БАЗА У СРБИЈУ, ЗА

С Т А Л Н О

1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,

2.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ,

3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА У СРБИЈИ,

4.
РЕФОРМУ ВУКОВЕ „РЕФОРМЕ” СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА СА ПОВРАТКОМ, У ОКВИРУ МОГУЋЕГ, НА ЈЕЗИК СВЕТОГ САВВЕ, СИМЕУНА, АРСЕНИЈА, МАКСИМА, ВАСИЛИЈА И ПЕТРА, СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЛАЗАРА И СВЕТОГ СТЕФАНА ВИСОКОГ,

5.
СТВАРАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ (КОЗАЧКОГ) СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ,

6.
МИЛИТАРИЗАЦИЈА ЦЕЛОКУПНОГ ЖИВОТА У ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ!

Не пођемо ли овим Отачким путем...

П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!

Међутим!

А КАКО БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ УРЕЂЕНО СОЈЕДИЊЕНО КРАЉЕВСТВО СЕРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ, ПИТАЈУ СЕ МНОГИ?

ПА КАО ПРАВА ВОЈНА МОНАРХИЈА, ИНСПИРИСАНА НАСЛЕЂЕМ СВЕТОРОДНЕ НЕМАЊИЋА ЛОЗЕ И ИСКУСТВИМА СРБСКЕ КРАЈИШКЕ И РУСКЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ!

ШТА ДАКЛЕ МИ, СРБСКИ ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТИ И ПРАВОСЛАВНИ МОНАРХИСТИ НУДИМО?!

ПА КАЖЕ:

Уместо РАЦИОНАЛИЗМА, ми нудимо:

ВЕРУ У БОГА!

Уместо МАТЕРИЈАЛИЗМА, ми нудимо:

ПРВЕНСТВО ДУХА СВЕТОГА НАД МАТЕРИЈОМ!

Уместо АНАРХИЈЕ у демонократији названој „слобода”, ми нудимо:

ВОЈНИЧКО И МОНАШКО ПОСЛУШАЊЕ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!

Уместо СЕНЗУАЛИЗМА, ми нудимо:

ИДЕАЛИЗАМ!

Уместо ТЕЖЊЕ за БОГАЋЕЊЕМ, ми нудимо:

ЖУДЊУ за ИСТИНОМ, ПРАВДОМ и ЦАРСТВОМ НЕБЕСКИМ!

Уместо лажне ЈЕДНАКОСТИ, ми нудимо:

ХИЈЕРАРХИЈУ ПО ЗАСЛУЗИ И СТАРЕШИНСТВУ!

Уместо ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, ми нудимо:

АУТОРИТЕТ СТАРЕШИНСТВА!

Уместо ЦИКЛИЧНОСТИ, ми нудимо:

СТАБИЛНОСТ кроз СКРОМНОСТ у БОГАТСТВУ и ДОЛГОТЕРПЉЕНИЈЕ у СИРОМАШТВУ!

Уместо ТРКЕ ЗА СРЕЋОМ, ми нудимо:

КУЛТ САВЕСТИ и ДУЖНОСТИ!

Уместо ЛОПОВЛУКА и ПЉАЧКЕ, ми нудимо:

ЗАКОНОМ ВАСПОСТАВЉЕН ОРГАНОН!

Уместо положаја на основу БОГАТСТВА, ми нудимо:

ПОЛОЖАЈ на основу ПРИПАДНОСТИ ПРОФЕСИЈАМА и СТАЛЕЖИМА!

Уместо ЗБИРА ИНДИВИДУА, ми нудимо:

СРБСКИ НАЦИОН КАО ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!

Уместо ДРУУУУШТВА, ми нудимо:

ВАСКРС СЕРБСКЕ ДРЖАВЕ!

Уместо КЛАСНЕ БОРБЕ, ми нудимо:

ХАРМОНИЈУ ПРОФЕСИЈА и СТАЛЕЖА!

Уместо НЕОДГОВОРНОСТИ и АНОНИМНОСТИ, ми нудимо:

ОДГОВОРНОСТ и ТРАНСПАРЕНТНОСТ!

Уместо ДЕМОНОКРАТИЈЕ, ми нудимо:

ВАСКРС АУТОРИТЕТА!

Уместо ХИПОКРИЗИЈЕ, ми нудимо:

ВЕРУ и ВИТЕШТВО!

Уместо МРЖЊЕ према НЕПРИЈАТЕЉУ, ми нудимо:

ПОШТОВАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА!

Уместо ГРАЂАНСКИХ ВРЕДНОСТИ, ми нудимо:

КУЛТ ВОЈНИЧКИХ и МОНАШКИХ ВРЛИНА!

Уместо ПАЦИФИЗМА, ми нудимо:

КУЛТ ОБРАЗА, ЧАСТИ, РАТА и ОДБРАНЕ!

Уместо ИСТИХ ПРАВА за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ, ми нудимо:

РАЗЛИЧИТ СТАТУС за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ!

Уместо ДЕКАДЕНЦИЈЕ и УНИНИЈА, ми нудимо:

ВЕРУ У ПРАВДУ БОЖИЈУ и ВОЉУ ЗА НАПРЕДАК и МОЋ!

Уместо БЕЛЕ КУГЕ и КОНТРОЛЕ РАЂАЊА, ми нудимо:

АПСОЛУТНУ ВОЉУ за БИОЛОШКОМ ПЛОДНОШЋУ и ДУХОВНИ ПОДВИГ ПОРОДИЦЕ, ОЧИНСТВА и МАТЕРИНСТВА!

Уместо ДОБРОВОЉНОГ ОДУСТАЈАЊА од ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ и ДРЖАВНИХ ТЕРИТОРИЈА, ми нудимо:

АПСОЛУТНУ ВОЉУ за ОЧУВАЊЕМ ТРАДИЦИЈА и ПОВЕЋАЊЕМ МОЋИ и УТИЦАЈА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

======================

ПС

Ово је матрица за једну СПЕЦИФИЧНО ВОЈНО-ТЕОЛОШКИ УРЕЂЕНУ ОБЛАСТ, како ми видимо Србију као ЈЕДИНИ начин њеног преживљавања у окружењу, па се иста не односи на васцелу Русију.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

КидањеКидањеКидање

Kakve ti iluzije i halucinacije imas....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-02-2018, 11:26 PM)Mekenzi Пише:  КидањеКидањеКидање

Kakve ti iluzije i halucinacije imas....

Те "iluzije i halucinacije" у Русији су стварност, погледај видео горе, припремио новинар из Чемерике!

Зато Цар Путин добија више гласова у самој Чемерици од Трампа!

Узгред, Радикали предали петицију са 30 'иљаде-црни Милораде, потписа за отварање Руске базе у Војводини!

'Ајмо даклем,

РАС, ДВА, ТРИ....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним