Поруке: 4,403
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
651
(07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
Што бре
Просветару да те назове љотићевцем?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(07-02-2018, 10:18 PM)Николај Пише: (07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
Што бре Просветару да те назове љотићевцем?
Комуњарска посла!
Није имао довољно маште као наш
ЈВуО-Шумадинац овдашњи који кличе:
ЧИЧА МИТОВАЦ, СЛУГА ВЕРМАХТА, ЉОТАЧ...!
ПС
Неки кажу да Шумадинаца има уствари двојица ну ми мнимо ако је и један такав на овом форуму то је тужно, ама ако их има двојица-то је и тужно и отужно!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(07-02-2018, 10:18 PM)Николај Пише: (07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
Познаје га, заједно су 71. изашли из партије.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
167
(07-02-2018, 10:58 PM)Перун Пише: (07-02-2018, 10:18 PM)Николај Пише: (07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
Познаје га, заједно су 71. изашли из партије. 
За разлику од твог ћаће, ујака, стрица, шогора, свих комшија с'обе стране улице,
МИ нијесмо могли изаћ однекуд ђе нијесмо никад уљегли!
Међутим!
СВИ СТЕ ВИ БИЛИ ТИТИНИ УДАРНИЦИ, АКЦИЈАШИ, САМОУПРАВЉАЧИ....А САД ОДЈЕДНОМ СВИ ЧЕЛИК ЧЕТНИЦИ-ПОЧЕТНИЦИ!
Међутим!
Уместо да се покријете онако кољективное ушима, и да о том времену дубоко ћутите а оно разјапило жваље сваком приликом која се укаже да посведоче своје неко "четништво" и да облате друге Србе Православне, док је са титиним комуњарама делило и зло и добро пола века, ородило се ш'њима, војску служило, за "Партизан" и "Звезду" навијало....
Море знам ја нас-'бо ти нас!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
459
(07-02-2018, 11:24 PM)ЈВуО-КГ Пише: (07-02-2018, 09:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Цијели шоу је занимљив, довело је и једног жваљавог шифтарина!
А нас је укључило одма 'у почетку, прво питање.
21:29
Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
Колико је тебе у ствари брига за све.
Зајебаваш се квалитетно, зовеш happy телевизију из Канаде. 
Очекивао сам неки дубоки, ауторитативни глас, 'рапав.
Јеси приметио како се ,,стис'о", штети рачун за телефон? Да је причао као што овде пише не би га нигде било.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Углед:
167
И добро вели Шешељ кад рече како у жваљавих Шифтара нема издајника (бар живих), нема Наташе Кандић или ГОСПОДИНА Дарка Трифуновића ни Јелене Милић, док су се титини NOVOSRBI утркивали и гурали ко ће пре и више да изда своје у Хагу и да се увуче Трулом Западу!
Тако су исто неки вајни Четници силом скидали преживелим Добровољцима ону тругласту значку у Словенији и бестидно се увлачили чак и ође у изгнанству, властима у Канади, Чемерици и Аустралији друкујући Добровољце, еда би себи навукли који долар пемзијице бораца-сааавезника и да би, рецимо у Аустралији, могли да марширају приликом прослава са тамошњим Англо-Саксонцима!
Шта'ш....
Тагата је србска поголема....
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 9,136
Теме: 234
Углед:
373
Jer si zvao stvarno happy tv ili nas zajebavaš.
Nami to ođe izgleda sumnjivo, skupi impulsi za pozive iz Kanade, za jednog kanadskog gorštaka i siromaha.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
Ми не пушимо, попијемо понеку а и не излазимо кад завеје тако да се уштеди туна сиротињски!
А има и специјал позиви одавле.
Негоооо...не шћедоше титини ударници да пуште да се каже, исекоше....
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
(07-02-2018, 11:24 PM)ЈВуО-КГ Пише: Очекивао сам неки дубоки, ауторитативни глас, 'рапав.
Сем других дарова ми имамо, попут Мирољуба Петровића, таленат да гласом промијенимо, еда би душманима било теже погод'ти!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Из ове дискусије се види колико је Љотић био уствари у праву кад је говорио да ће партизани бити 100 пута гори окупатор од Њемаца.
За Њемце је говорио да кол'ко год остану-једног дана ће отићи к'о и Турци што су отишли а да ни пера неће моћи да одбију од нашег Духовног и националног бића!
Међутим!
Титовци су се баш у Душу увукли Србину и сад је дошло до тога да СВАКИ Србин носи Тита у себи к'о пантљичару или гушавост-гадну болест!
Како дакле да Србин врати Косово и Метохију а да Тита сачува у срцу?
Немогућа мисија човече....
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
459
(08-02-2018, 04:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Из ове дискусије се види колико је Љотић био уствари у праву кад је говорио да ће партизани бити 100 пута гори окупатор од Њемаца.
За Њемце је говорио да кол'ко год остану-једног дана ће отићи к'о и Турци што су отишли а да ни пера неће моћи да одбију од нашег Духовног и националног бића!
Међутим!
Титовци су се баш у Душу увукли Србину и сад је дошло до тога да СВАКИ Србин носи Тита у себи к'о пантљичару или гушавост-гадну болест!
Немогућа мисија човече....
Просвето, предлажем Самарџићу да се опробаш као наратор у неком од наредних филмова које спрема.
Него ово ми реци. Кад је друг Димитрије био тако паметан што не посла своје пулене да туку партизане него јуре Дражу и четнике по пећинама, мобама и мртве их вешају на градске тргове?
Поруке: 9,136
Теме: 234
Углед:
373
'
Цитат:ПРОСВЕТАР
Немогућа мисиј
Kakvu patljinčaru i bolest nose oni koji žive na truležnom zapadu. vec 40+ godina.
Kako dakle živeti na truležnom zapadu a nikada ništa ne uraditi za Kosovo i Srbiju, izuzev slati second hand garderobu i to ismejavati.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.