Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(19-12-2017, 03:45 PM)ЈВуО-КГ Пише: (19-12-2017, 10:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Ја....ТЕБЕ НИШТА НЕ СМИЈЕ ИЗНЕНАДИТИ, ти играш зихерицу па зато подржаваш ону кавзи-мушку Јелену Милић, хермафродита са женским гласом и главом парцова, Дарка Трифуновића!
Није лепо бавити се подметачинама мистер Просветар .
ПРОСВЕТАР на овај реч пише:
Ако лаже коза не лаже рог, па ка'е:
(18-06-2017, 11:43 PM)ЈВуО-КГ Пише: (19-12-2017, 10:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Тоже видесмо да је у првој емисији у новом студију ( а коју је постави баш ови исти Шумадинац), Лучић позвао ону мушку копију Јелене Милић, Дарка Трифуновића, човека коме би требало пронаћи ђе станује и оно...чекићима к'о пекинези!
Слуго Вермахта, бла, бла, трућ, трућ....Мудоња прети Трифуновићу из Канаде. Аплауз. Да га види негде на улици усрао би се у гаће....бла, бла....А ако неко из модерације види ово било би лепо да канадско вермахтовском гузичару скрене пажњу да се овакве претње на интернету не остављају јер господин Трифуновић није крив....бла, бла, брља, брља, трућ, трућ.....
ПРОСВЕТАР на овај реч пише:
ШТА ДРУГО ЖИВ ЧОВЕК ДА ОЧЕКУЈЕ ОД НАТО-ЧЕТНИКА, УГУЗЉУБИВОЈА ОЛИЊАЛОГ ВУКА ДРАШКОВИЋА, ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ И....
Г О С П О Д И Н А
ДАРКА ТРИФУНОВИЋА!?
Ми Љотани-Љотачи и, што рече његов истомишљеник Шешељ, следбеници Љ
ООООООООООООТИЋА, једино можемо да тврдимо да нијесмо сигурни да ли је дотични Трифуновић
Г О С П О Д И Н
или
Г О С П О Д И Ч Н А!
Све остало је за дискусију!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Просветару,подвукао сам име Јелене Милић а ти опет да подмећеш. Ништа за Трифуновића нисам рекао. Знам ја одлично да су љотићевци удружење примитиваца и нејебичара те да је то најнижа разина малограђанштине али стварно би могао да поведеш рачуна како разговараш са људима. Теби кад се каже нешто почињеш да вриштиш ко снајка прве брачне ноћи а оно дебилче ми подврискује како сам те ја отерао са форума, зато види мало па поведи рачуна ради боље атмосфере на форуму. И ако би могао да не подебљаваш та слова ,видим ја и овако, а ништа пеметнији ниси кад их увећаш.
Углед:
167
(20-12-2017, 09:56 AM)ЈВуО-КГ Пише: Просветару,подвукао сам име Јелене Милић а ти опет да подмећеш.
Ма иди бегај бре, ништа нијеси "подвукао" но си кукао због нашије хрђавих манира спрам
ГОСПОДИНА
Трифуновића (иначе парцова), и још си тужакао и призивао моделатора да интервенише! Та дискусија још стоји на форуму, ако лаже коза-не лаже рог!
(20-12-2017, 09:56 AM)ЈВуО-КГ Пише: Знам ја одлично да су љотићевци удружење примитиваца и нејебичара те да је то најнижа разина малограђанштине....бла, бла, трућ, трућ....
Ка'е се
РАВАН!
Себи убраду: Ко је овај уствари?
(20-12-2017, 09:56 AM)ЈВуО-КГ Пише: бла, бла...а оно дебилче ми подврискује како сам те ја отерао са форума, зато види мало па поведи рачуна ради боље атмосфере на форуму.
Чека', чека'....кога ти то зовеш "дебилче" а све зарад боље атмосфере на форуму?! Ц, ц, ц....
(20-12-2017, 09:56 AM)ЈВуО-КГ Пише: Просветару ако би могао да не подебљаваш та слова ,видим ја и овако....
Хмммм....нами је јасно да имамо посла са ликом који би се онесвестио и оглувео кад би му поднели поднос Мирослављево Јеванђеље, а све због правила понашања на интер-нету које је установио Трулежни Запад!
Шта'ш....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
(20-12-2017, 06:04 PM)ЈВуО-КГ Пише: (20-12-2017, 05:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ка'е се РАВАН!
Себи убраду: Ко је овај уствари?
Ти ћеш да ми причаш како се каже ,још се усуђујеш то да радиш после оне NAKON испале.
Цитат:Именица[уреди]
ниво, м
Значења:
(значење изведено преко синонима) степен, раван, висина, рег. дережа рег., хрв. ступањ хрв., разина хрв. [1][н 1]
Синоними:
степен, раван, висина, рег. дережа рег., хрв. ступањ хрв., разина хрв. [1]
Референце[уреди]
Павле Ћосић и сарадници, Речник синонима, Београд 2008, ISBN 978-86-86673-09-1
Себи убраду:
Кај прића тај Ћосић, кај му је оно
хрв. поред ријећи
разина?
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Ауууу....како овај изгледа к'о акреп, само што не рикне а сећамо га се као клинца кад је крао кола!
Комуно-сатанизам је болест неизлечива!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Желим да питам, колико има твз ЧЕТНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ у Србији што су повезани са било која Политичка партија?
Колико чланови те исте ЧЕТНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ су чланови нека ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ или ОРГАНИЗАЦИЈЕ?
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
ЗАХУКТАВА СЕ КАМПАЊА: Шешељ напао Бошка у Вучићевом таблоиду!
14:30 01.02.2018. 9 коментара
Дели на Вајберу
Предизборна кампања почела је увелико да се захуктава – опозиција напада власт али опозициони лидери у режимсим новинама нападају друге опозиционе лидере.
И док Двери на конференцији за штампу показујући писану изјаву Александра Стефановића, сведока-инсајдеракоји признао је да је дао лажни исказ у судском поступку и да је на то био приморан јер је Александар Вучић унајмио плаћене убице из БиХ да га ликвидирају, дотле лидер радикала Војислав Шешељ у про-Вучићевом таблоиду „Ало“ жестока напада председника Двери, Бошка Обрадовића, да је љотићевац иако се Други светски рат завршио пре 70-ак година.
– Од љотићевца Бошка Обрадовића мене ништа не изненађује, спреман је на све, па и на лажирање сопствене отмице! Љотићевци су били највећи нељуди у нашој историји. Љотићевци су заједно са нацистима стрељали грађане Крагујевца и међу њима и ђаке крагујевачке гимназије. Љотићевцима који су учествовали у стрељању командовао је капетан Марисав Петровић – каже Шешељ за Ало.рс.
На питање шта би Бошко Обрадовић постигао када би инсценирао своју отмицу, лидер радикала одговара:
– Не знам ја шта му је на уму, али што се мене тиче, могао би да инсценира и своју пут у космос, баш ме брига за њега – каже Шешељ.
За сада у јавност није стигла реакција Бошка Обрадовића на ове оптужбе Шешеља, којим га оптужује први човек радикала да је посредно крив и за нацистичке злочине над Србима у Крагујевцу, током немачке окупације Србије, 1941. године.
Увек сам рекао КОМУНИСТИ СУ ИНДИРЕКНИ УСТАШИ!
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
За Чичамитовце је у праву. Али он то упућује на погрешну адресу.
Боље да је сручио паљбу на Џована Босанчероса...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
167
Најзад једаред и нас да пусте да поставимо питањце уживо!
Наше је прво питање а тиче се окупације Србских Земаља с'јесени '44, што је директно довело до овога данас!
Љубиша је полудео на ово....старији је човек, мож'да рикне!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Дај вријеме кад те је укључило, да не кваримо здравље гледајући цијели шоу.
Углед:
167
(07-02-2018, 09:01 PM)Брада Пише: Дај вријеме кад те је укључило, да не кваримо здравље гледајући цијели шоу.
Цијели шоу је занимљив, довело је и једног жваљавог шифтарина!
А нас је укључило одма 'у почетку, прво питање.
21:29
Љубиша нас одма'назвао Љотићевац-Недићевац.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(Последња измена: 07-02-2018, 09:47 PM од
ПРОСВЕТАР.)