08-02-2018, 08:45 AM
(08-02-2018, 07:27 AM)Перун Пише: Него ово ми реци. Кад је друг Димитрије био тако паметан што не посла своје пулене да туку партизане него јуре Дражу и четнике по пећинама, мобама и мртве их вешају на градске тргове?
Тих прича смо се наслушали с'обе стране, то траје већ 60 година а ође у изгнанству се одавно смирило само ТАМО стасавају нове генерације за свађе!
Наравно, партизане нису могли тући јербо су их све проћерали из Србије у коју су се исти вратили тек иза совјетских тенкова и пресвучених блгара!
А за оне који пуцају из заседе на њемачке коморџије па пос'"бјеж'те ноге поср*аћу вас", није било другог лека до бранити народ од 100 Срба за једног пиргавог швабу!
Зато швабо и јесте био бољи окупатор, унапред је рекао шта ће бити а титовци, са којима сте вољно ил'невољно самоуправљали пола века, убијали су без опомене, серијски, па кад су побили тела пређоше на Душе преживелих!
Не знам....нешто имам утисак да је вама свима било некако лепше под Амброзијем но да је Димитрије са својим Србима Православним надбио па дош'о навлас'!
Просто бисмо се кладили да је тако!
А то је уствари и највећа трагедија србска!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!