Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Крвави март

Немам појма, ишли смо аутом. Све је ауто-пут, можда 3 сата. Иначе Енглеска је дугачка колико и Србија, 600 км, а и ширина је слична.
Одговори

Preporučujem tekst ss www.srbin.info DA LI VREDI ODGOVARATI VUKU DRAŠKOVIĆU Miodraga Kojića, evo samo kratkog citata:

Југославију нису убили Срби. Срби су Југославију створили и бранили на своју штету. Драшковићев хрватски сарадник и пријатељ Стипе Месић, европски демократа и хрватски усташа, коме је Вук Драшковић у Удружењу књижевника пред камерама предао мапе српских граница на простору СФРЈ и Републике Хрватске, поносио се да је последњи председник те исте државе речима: „Извршио сам задатак, Југославије више нема“. Други Драшковићев истомишљеник и пријатељ, Мило, Србин по рођењу, а Монтенегрин по опредељењу, је из државне административне употребе потпуно избацио ћирилично писмо пре него је Црну Гору без питања народа угурао у НАТО.

Inače, 9. marta 1991. sam bio među demonstrantima i uzalud pokazivao kurjaku da valja tv stanicu zauzeti, bilo bi krvi, ali bi pala. Možda je i bolje što me nije poslušao...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Значи Др.Србољуб Живановића је Љотићевац, Шешељевац (крипто-хрват) и Путиноид, а прије свега лажов.
Одговори

(04-05-2017, 07:58 AM)Ројалист Пише:  Preporučujem tekst ss www.srbin.info DA LI VREDI ODGOVARATI VUKU DRAŠKOVIĆU Miodraga Kojića, evo samo kratkog citata:

Хвала теби што си поделио линк са нама. Читао сам га до прве реченице,која гласи "Скоро три деценије траје Драшковићев обрачун са српском културом и историјом, црквом и државом, а сада је на ред дошло и ћирилично писмо."

Није било потребе даље да се чита,већ рекох јуче, постоји групација новинара, аналитичара и осталих која се распомами при промоцији сваке Вукове књиге. Да је среће да су нам велике Србенде попут Шешеља и аутора овог бесмисленог текста подарили бар пола онога, у књижевном смислу, што нам је Вук.

Надам се, пошто не прочитах цео текст, да аутор није изоставио део у коме припадници збора народне гарде заједно са српским националистима јуришају на слободарски режим Слободана Милошевића 9. марта 1991. године.
Одговори

5+5

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(04-05-2017, 10:03 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Надам се, пошто не прочитах цео текст, да аутор није изоставио део у коме припадници збора народне гарде заједно са српским националистима јуришају на слободарски режим Слободана Милошевића 9. марта 1991. године.

Јесте, јесте, што рекоше "Srbi" из СРС-а 1993.г, "Вук је усташа, и има тетовирано "U", на лицу, зато и има браду, и кад дођу његови и покоре Србију он ће се обријати и показати своје право лице".
Тако је и данас, све нас чува и брани Цар Васељене В.Путин, а спона између њега и нашег пријатеља и зета Трампа је наравно Војвода Воја Шешељ, док нам Космет "брани" и "чува" Вучић, а Србе од хрвата Вулин, а пред свијетом нас представља Дачић.
Од набројаних сем Драшковића једино је нажалост Вулин етнички Српског поријекла.
Одговори

Čudi me da mi "Brada" nije opet spominjao sve živo i mrtvo na spomen lika i dela kurjaka gle čuda BRADATOG...

POGLEDATI NA WWW.PETICIJE24.COM ILI NA GOOGLE PETICIJU VUKA DRAŠKOVIĆA HITNO U HAG I TEKSTOVE I ORIGINALNE FOTOGRAFIJE NA TOJ PETICIJI KOJA JE POTPISANA...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Цитат:9.3. Dan kada je Srbija ustala, kada nas je Vuk poveo u borbu protiv diktatora.
11.3. Dan kada je preminuo diktator
12.3. Dan kada je ubijen prvi demokratski izabrani premijer Srbije dr. Zoran Đinđić..

9.3 Дан када су Националисти узалудно трошили енергију а комунисти и глобалисти уживали.

11.3. дан када је Слободан Милошевић, (бивши председник, био никакав али срамно на Видовдан изручен непријатељ), убијен у Хагу.

12.3. Дан када је јудео-масонско говно убијено од јуначке руке српског јунака Звездана Јовановића

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

[Слика: 510451_tri-prsta-tanjug_f-srbija-6.jpg]

https://www.google.rs/search?q=tri+prsta...EWz5XzuoyM:
Одговори

[Слика: 2qjzxoj.png]

ЉуткоЉуткоЉутко

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-03-2018, 09:56 PM)Mekenzi Пише:  [Слика: 2qjzxoj.png]

ЉуткоЉуткоЉутко

Шта да ти кажем Кизо...видиш исто што и ја.

Објашњавао јутрос на Н1 нешто око тога,питала га водитељка за опозицију и то, каже "демократска странка је била овако неспособна и деведесетих него смо их ми запошљавали да раде нешто...".То је у праву.

Одговори

(03-05-2017, 09:18 AM)смедерево Пише:  

"Узми Куме - фала куме" био је наслов у "Белом Орлу" давне 1989 те године.
Наиме, на Четничком Конгресу у Дизелдорфу, годину раније, гостовали су Вук Драшковић и Војислав Шешељ. Присутни Срби скупили су 30000 марака за ппомоћ храму Светог Саве у Београду и предали их поменутом двојцу. Новац никада није стигао до Патријаршије нити су кумови послали признаницу о предаји истог. Лично сам звао Вука на број телефона (лично ми га је дао) али га нисам добио. Јавила се госпођа Дана и одхебала ме ко последњег клошара.

У једном разговору 1990-те, у Старим Бановцима са В. Шешељом питао сам: Војо, шта би са оним новцем који сте однели из Дизелдорфа за помоћ храму?"
Каже он мени: "Новац је одмах узео Вук и ја са тим немама ништа"...

Како год, Воја или Вук, војевали су само за свој џеп варајући наивну Емиграцију у такозваном "Слободном свету", а сиротињу у ондашњој Југославиоји- касније Ср Југославији.

Штета је што немамо више приступ старом форуму јер сам већ писао о овом случају.
Одговори

(09-03-2018, 11:04 PM)Јеремија Пише:  Штета је што немамо више приступ старом форуму јер сам већ писао о овом случају.

Стварно штета господине Јеремија,вероватно би се више смејао да је текст био дужи.

Мира Марковић изнела милијарде из ове земље а ви се потресли око 30.000 марака. Још на све то, извадисте и овај линк на којем можемо видети излапелог лажова Србу Живановића како млати неке глупости а знамо да је управо овде демистификована та његова прича.

Одговори

Јесте, јесте, што рекоше "Srbi" из СРС-а 1993.г, "Вук је усташа, и има тетовирано "U", на лицу, зато и има браду, и кад дођу његови и покоре Србију он ће се обријати и показати своје право лице".
Тако је и данас, све нас чува и брани Цар Васељене В.Путин, а спона између њега и нашег пријатеља и зета Трампа је наравно Војвода Воја Шешељ, док нам Космет "брани" и "чува" Вучић, а Србе од хрвата Вулин, а пред свијетом нас представља Дачић.
Од набројаних сем Драшковића једино је нажалост Вулин етнички Српског поријекла.

Ја сам увек вам рекао да су сви индирекни, реверсни УСТАШЕ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним