Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Милославе, прочитах данас неко јавно писмо које је Сергеј Трифуновић послао Јеврејској општини у којој се правда због једне изјаве. Није битно које, јер није ни тема мог питања.
Углавном, у том правдању, он је напоменуо да му је деда ( очигледно по мајци) од Ивковића из Требиња и д је њих 36 чланова фамилије настрадало од " фашизма" ( није прецизирао тачно од кога).
На ово му се јавио неки друг на Твитеру који га је исправио и написао да је прави број 39.
"Заборавио си троје младих људи које су са ове стране Дрине заклали четници Драгутина Кесеровића".
Да ли знаш случајно нешто о три млада Ивковића које су заклали Кесерови четници?
Одговори

Како бих знао...
Одговори

Набавио сам на ову тему, ако неко види нека одговори.
Одговори

[Слика: lovcen.jpg]
Како коментаришете ово?
Одговори

(13-02-2019, 12:39 PM)Српски Четник Пише:  [Слика: lovcen.jpg]
Како коментаришете ово?

Ау, ево још једног Smile Добродошао друже "четниче", неко ће већ одговорити. Ако се нађе коме није досадило.
Одговори

(13-02-2019, 01:53 PM)Жаре Пише:  
(13-02-2019, 12:39 PM)Српски Четник Пише:  [Слика: lovcen.jpg]
Како коментаришете ово?

Ау, ево још једног Smile Добродошао друже "четниче", неко ће већ одговорити. Ако се нађе коме није досадило.
Znam da je to ljotićevska propaganda, ali me zanima od kad Crnogorci kažu "promaknuo"?
Одговори

(13-02-2019, 01:59 PM)Српски Четник Пише:  Znam da je to ljotićevska propaganda, ali me zanima od kad Crnogorci kažu "promaknuo"?

Па што питаш ако знаш?

За црногорску усташко ђилкошку граматику и њихово новонастало писмо најбоље је питати црногорске усташке ђилкоше. Народ "који ће прије бити римљански но српски...".Можеш преко СУБНОР-а да се повежеш са њима али само ако је плаћена чланарина за овај месец.
Одговори

[Слика: Stevan_Damjanovic.jpeg]
Ko je sve na ovoj slici?
Одговори

Jedva cekam odgovor. Inace, spremam se da postavim nekoliko pitanja administraciji ( administratorima ).
Одговори

(13-02-2019, 09:18 PM)Српски Четник Пише:  [Слика: Stevan_Damjanovic.jpeg]
Ko je sve na ovoj slici?

Време предаха... Стеван Лека Дамјановић точи ракију Немцима после борбе са њима. Креза

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Није ово Лека нити личи на њега.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Не зна се ко је, само се зна да није Дамјановић
Одговори

(13-02-2019, 09:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Не зна се ко је, само се зна да није Дамјановић
Da nije možda neki nemački špijun?
Одговори

(13-02-2019, 10:01 PM)Српски Четник Пише:  
(13-02-2019, 09:56 PM)Милослав Самарџић Пише:  Не зна се ко је, само се зна да није Дамјановић
Da nije možda neki nemački špijun?
Немам појма.
Колико имаш година?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним