Поруке: 24
Теме: 0
Придружен: Nov 2018
Углед:
4
Питање за господина Самарџића и остале форумаше који имају информације о убиству 10 цивила, међу којима је била и мајка јуче преминулог глумца Мише Јанкетића. Да ли је истина да је те цивиле убио Милорад Вукојчић звани Маца( негде сам прочитао и да га је СПЦ прогласила свецом ), који је добио надимак по томе што је убијао мацолом? Јуче су о томе писали бројни медији, једва дочекавши да сатанизују целу ЈВуО, па ако неко има више информација о том догађају или изворе, нека ме упути. Хвала унапред и поздрав.
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Одговорио је Милослав на теми "Одлазак глумачке легенде", на Култури.
Поруке: 9,318
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Шта је истина, Шта се десило са мајком сада покојног глумца Мише Јанкетића. Причао је Да му је поп Маца са четницима у Пљевљима стрељао мајку.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 128
Придружен: Feb 2019
Углед:
0
Да ли вам је познат случај неких "Дринских мученица" са Пала?
Поруке: 9,318
Теме: 234
Углед:
375
(17-05-2019, 11:39 AM)Милослав Самарџић Пише: (17-05-2019, 12:45 AM)Mekenzi Пише: Шта је истина, Шта се десило са мајком сада покојног глумца Мише Јанкетића. Причао је Да му је поп Маца са четницима у Пљевљима стрељао мајку.
Види тему Одлазак глумачке легенде.
Хвала.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 17
Придружен: Jan 2018
Углед:
2
Господин Самарџић је у једној емисији прочитао Хитлерову поруку Србима. Не могу да пронађем ту емисију. Јако је интересантно јер изгледа као порука од данашње европске комисије.
Ако може неко да ми текст те поруке или линк емисије где је гостовао гос. Самарџић био бих веома захвалан.
Хвала.
Поруке: 4,414
Теме: 55
Углед:
654
Шта је беше било са Војводом Дулетом Димитријевићем?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 4,414
Теме: 55
Углед:
654
Пре рата је био у Пећанчевом удружењу и адвокат у Београду, за време рата не знам шта је радио. Изгледа да је имао неко овлашћење од Владе за организацију отпора или су ови из СОЕ имали неке комбинације са њим, јер Хадсон септембра 1941. у пар телеграма јавља својима да је ухватио везу са њим негде око Петровца.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Чини ми се да сам виђао слике одреда негде око Раче, можда и око Тополе, али не знам. Можда то са СОЕ преко Бирчанина.
Поруке: 1,151
Теме: 25
Придружен: Nov 2017
Углед:
725
Након окупације био у Паштровићима, па се повезао са Бирчанином.
Умро у Бгд, после рата.