Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(19-06-2020, 05:56 PM)Филип Ђукић Пише:  Хвала. Да ли постоји нека слика Пећанца са бугарским окупатором?

Не постоји. Има само са Немцима.
Одговори

(19-06-2020, 11:31 PM)ОРЈУНА Пише:  
(19-06-2020, 05:56 PM)Филип Ђукић Пише:  Хвала. Да ли постоји нека слика Пећанца са бугарским окупатором?

Не постоји. Има само са Немцима.

Хвала. Да ли се нешто зна о овом?
[Слика: 13256453_613170195513185_254006216901918...e=5F1372D5]
Одговори

Тај је у неком сродству са Зораном Вуковићем?
Одговори

У коју формацију је прешао Милорад Радић Пинда након расформирања Пећанчевих четничких одреда?
Одговори

Одговори

Jel ste se to vi javili kada sam zvao da porucim knjigu? Jako mi je zvucalo na vas, a bilo mi glupo da pitam Јок
Одговори

(24-06-2020, 12:54 AM)Sima Пише:  Jel ste se to vi javili kada sam zvao da porucim knjigu? Jako mi je zvucalo na vas, a bilo mi glupo da pitam Јок
Ја сам се јавио.
Одговори

(24-06-2020, 04:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(24-06-2020, 12:54 AM)Sima Пише:  Jel ste se to vi javili kada sam zvao da porucim knjigu? Jako mi je zvucalo na vas, a bilo mi glupo da pitam Јок
Ја сам се јавио.
Nisam znao koliku cast imam, sad mi je krivo sto nisam pitao Кез
Одговори

Чије униформе носе ови иза Пећанца?
[Слика: pecanac1.JPG]
Одговори

Бугари, недићевци...
Одговори

То би онда била једина Пећанчева слика са Бугарима. Зар вам се не чини да је искројена, као она у "Фалсификати комунистичке историје"?
Одговори

To bi bio još jedan falsifikat .
Senka koja ide čas u jednom(prvi sa leve strane) čas u drugom(prvi sa desne strane) pravcu, čas je nema gde bi morala biti (štap u ruci Pećanca),
glava koja praktično bez tela lebdi iznad Pećanca ...
Rekao bih da su najmanje tri-četiri fotografije korišćene u ovom miksu .
Одговори

Хвала вечни!
Одговори

(25-06-2020, 01:01 PM)ОРЈУНА Пише:  То би онда била једина Пећанчева слика са Бугарима. Зар вам се не чини да је искројена, као она у "Фалсификати комунистичке историје"?

Мислиш на ову? Она јесте фалсификат, и налази се у тој Самарџићевој књизи, тако ми је речено. На жалост, још увек нисам стигао да је купим...
[Слика: slika-koja-je-posluzila-za-montazu-nasl-strane.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним