07-07-2021, 02:11 PM
СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК
28-07-2021, 11:40 PM
Него, ја опет видим да се овог јула понавља '91 као дежа ви - овог пута само у БиХ - са све хроничном неспособношћу српских (удбаша) политичара на делу.
29-07-2021, 01:26 PM
Тако некако, чини ми се да ће опет прво пући на полицијским структурама.
31-07-2021, 11:53 AM
(29-07-2021, 01:26 PM)luka.luke Пише: Тако некако, чини ми се да ће опет прво пући на полицијским структурама.
Лука заволе ли ти Великог Брата ил'се још куваш?
Кад МИ дођемо навлас'понајпре ће да уведемо Закон за ишћеривање ОЛАЈАВАЧКОГ, ЖЕНСКОГ (јууу комшика јесте чули...) и ГРЧКО-ЦИГАЊСКОГ, СВАЂАЛАЧКОГ гена у Срба и то...МОТКОМ....оно 40 преко кладе!
БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА!
Слава Богу па Брат Миломир никад није дош'о у шуго-латиничарски NOVOSRB дроб би му се преврнуо!
Да је само нос промолио у NOVOSRBU би свака шуша, ала и врана, одма'гракнула:
УКР'О ПАРЕ, ПРАЊЕ ПАРА, КАНАДСКИ ТАЈКУН....и тако то, по већ познатом рецепту женског олајавачког гена у некад поносном и војничком Србском Роду!
Боље овако, Брате Миломире, боље....
Међутим!
Цар Путин је љукава љисица а и Додо зна шта ради!
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС-ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и разноразним симпатизерима добардан...шта'ш!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
31-07-2021, 09:15 PM
Инцко, почасни грађанин Лакташа.
"Priznaje da je bio dobar sa Miloradom Dodikom, da ga je poznavao i ranije i posjećivao je njegovu porodica. "Bio sam i na slavi, Đurđevdan, kod njegovog oca", kaže Incko i dodaje:
"Bili smo na "ti"... On je govorio da je u Srebrenici bio "genocid". Da Radovan Karadžić treba da se preda Hagu...Bio je miljenik zapada, Madlejn Olbrajt...".
Incko je naveo da je Dodiku odgovaralo kada je međunarodna zajednica intervenisala u njegovu korist, kao u slučaju kada je prvi put izabran za predsjendika Vlade Republike Srpske, kada je smijenjen predsjednik Republike Srpske (Nikola Poplašen)....
Ne vjeruje u Dodikove priče o razlazu.
Govoreći o poznanstvu sa Dodikom, Incko je otkrio da je počasni građanin Laktaša, odakle je Milorad Dodik,"
"Priznaje da je bio dobar sa Miloradom Dodikom, da ga je poznavao i ranije i posjećivao je njegovu porodica. "Bio sam i na slavi, Đurđevdan, kod njegovog oca", kaže Incko i dodaje:
"Bili smo na "ti"... On je govorio da je u Srebrenici bio "genocid". Da Radovan Karadžić treba da se preda Hagu...Bio je miljenik zapada, Madlejn Olbrajt...".
Incko je naveo da je Dodiku odgovaralo kada je međunarodna zajednica intervenisala u njegovu korist, kao u slučaju kada je prvi put izabran za predsjendika Vlade Republike Srpske, kada je smijenjen predsjednik Republike Srpske (Nikola Poplašen)....
Govoreći o poznanstvu sa Dodikom, Incko je otkrio da je počasni građanin Laktaša, odakle je Milorad Dodik,"
31-07-2021, 09:18 PM
01-08-2021, 06:04 AM
(31-07-2021, 09:15 PM)luka.luke Пише: Инцко, почасни грађанин Лакташа.
Ја....сад је најважније срушити Додика!
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС-ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и разноразним шиљо....пардон симпатизерима, добардан...шта'ш!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
01-08-2021, 08:26 AM
"Ја....сад је најважније срушити Додика!"
Па ово је суштина његовог дизања тензија. Опстанак на власти (апсолутној) по сваку цијену.
Па ово је суштина његовог дизања тензија. Опстанак на власти (апсолутној) по сваку цијену.
02-08-2021, 03:32 AM
ЈЕСМО ЛИ НЕШТО НАУЧИЛИ ИЛИ....ФУКАРА ИПАК ОСТАЈЕ ФУКАРА...
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
22-08-2021, 12:21 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
22-08-2021, 01:25 PM
ПРОСВЕТАР :
"https://www.youtube.com/watch?v=-m4VKfnqFJg&t=1598s
КО ЋЕ ДОДИКОВУ ГЛАВУ ДА ПРИНЕСЕ....ЈЕСМО ЛИ НЕШТО НАУЧИЛИ ИЛИ....ФУКАРА ОСТАЈЕ ФУКАРА...
ГЛАСОМ СВОЈИМ ВИЧЕМО КА ГОСПОДУ!
А и симпатизере позивамо...шта'ш...
EX ORIENTE LUX!"
Принио је он жртве, мало ли је:
Јасеновачке кости
Брчко
Улазак у НАТО
"https://www.youtube.com/watch?v=-m4VKfnqFJg&t=1598s
КО ЋЕ ДОДИКОВУ ГЛАВУ ДА ПРИНЕСЕ....ЈЕСМО ЛИ НЕШТО НАУЧИЛИ ИЛИ....ФУКАРА ОСТАЈЕ ФУКАРА...
ГЛАСОМ СВОЈИМ ВИЧЕМО КА ГОСПОДУ!
А и симпатизере позивамо...шта'ш...
EX ORIENTE LUX!"
Принио је он жртве, мало ли је:
Јасеновачке кости
Брчко
Улазак у НАТО
26-08-2021, 03:27 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
18-09-2021, 09:39 PM
Д М
19-09-2021, 12:51 AM
КО ПЈЕВА ЗЛО НЕ МИСЛИ!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)