Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

Сагласан! Но, шта те то толико буни око тих црних хибридних четника? Ајд стани им за врат. Пусти их да четникују

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-10-2023, 10:29 PM)Шумадинац Пише:  Сагласан! Но, шта те то толико буни око тих црних хибридних четника? Ајд стани им за врат. Пусти их да четникују
Кад се построје то је страшно.Као да се постројила црна легија у Блајбургу .То нису историјске чињенице о нашим формацијама.Наравно да ће то онда у медијима, поготово љевичарскима , послужити да их окарактеришу као фашистичка удружења.Да се построје у редовским униформама краљевине Југославије све би било на свом мјесту.
Одговори

Додик: Хоћемо јединствену државу Српске, Србије са КиМ и Црне Горе ако они пристану - у овом веку
https://portal083.me/politika/dodik-hoce...ovom-veku/

Зна Додо шта ради!  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ојсааааа  Хармоника

Д М
Одговори

После овога што смо протеклих дана видели и чули у Бањалуци, требало би озбиљно да се забринемо над судбином Републике Српске. 
Скуп је био, и по саставу, и по порукама које су изречене, а које су све одреда празне флоскуле, и по самом изгледу, одао утисак једног трагичног тренутка у коме се налази српски народ уопште. И то не толико због статуса српског народа, јер је било и горих времена, него пре свега по карактеру, васпитању, образовању и делу људи који Србе предводе и са једне и са друге обале реке Дрине.
Толико су трагикомични да су успели да надмаше чак и полицијски оркестар Републике Српске који је покушао да изведе химну "Боже правде".
Одговори

Ако неко може да се такмичи са Овај по количини покраденог народног новца то је Милорад Додик. У питању су десетине милиона еура.
Одговори

Окупио се талог са обе обале. Тешко је достићи такав ниво али овај прети да буде гори и од талога из '43.
Одговори

Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Ипак ваљда ме за ово неће оптужити.
Тврдим, баш тврдим 100% , да нико није учествовао добровољно, тј из личног задовољства. Све одреда из неког интереса, привилегија, страха, 100% СВИ. ЗНАМ. Нисам ни гледао, смучило ми се прошле године.
Одговори

Додик је испушена муштикла.

Ово је био његов опроптај од политике.

Србимау РС треба друга политика и други политичар...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2024, 01:26 AM)luka.luke Пише:  Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Тврдим, баш тврдим 100% , да нико није учествовао добровољно, тј из личног задовољства. Све одреда из неког интереса, привилегија, страха, 100% СВИ. ЗНАМ. Нисам ни гледао, смучило ми се прошле године.
Шта ћеш брате,тако ти је у диктатуриSmile
Одговори

(10-01-2024, 08:18 AM)ексрежисер Пише:  
(10-01-2024, 01:26 AM)luka.luke Пише:  Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Знају Цвијан, Вишекруна, Бркић, Маленовић...
Одговори

(10-01-2024, 08:52 AM)Горски штаб 52 Пише:  

Видим,не могу ови из опозиције да се смире од бриге за Бркића,и Вишекруну.
До њих им је ко до лањског снега.
Одговори

(10-01-2024, 07:03 AM)Mekenzi Пише:  Додик је испушена муштикла.

Ово је био његов опроптај од политике.

Србимау РС треба друга политика и други политичар...

Додик ће, као и Овај, владти још доста времена.

Упркос лоповлуку, уценама и куповању којим се служи, његов главни адут је непостојање опозиције, тј особе која може да је поведе. А разлог томе је себична, катастрофална, само-деструктивна политика Српске Демократске Странке последњих десет и више година. 

ПС. Видим да је Додик јуче послао неке своје саветнике да се врзмају око Принца Филипа Карађорђевића. СДС да је паметан одмах би преузео идеју монархије као водећу и избио из Додикових руку сваки покушај злоупотребе Круне.
Одговори

(10-01-2024, 09:04 AM)ексрежисер Пише:  
(10-01-2024, 08:52 AM)Горски штаб 52 Пише:  

Видим,не могу ови из опозиције да се смире од бриге за Бркића,и Вишекруну.
До њих им је ко до лањског снега.

Тачно. А то и јесте суштина.
И потврда и објашњење живота у диктатури.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним