Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

Ако неко може да се такмичи са Овај по количини покраденог народног новца то је Милорад Додик. У питању су десетине милиона еура.
Одговори

Окупио се талог са обе обале. Тешко је достићи такав ниво али овај прети да буде гори и од талога из '43.
Одговори

Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Ипак ваљда ме за ово неће оптужити.
Тврдим, баш тврдим 100% , да нико није учествовао добровољно, тј из личног задовољства. Све одреда из неког интереса, привилегија, страха, 100% СВИ. ЗНАМ. Нисам ни гледао, смучило ми се прошле године.
Одговори

Додик је испушена муштикла.

Ово је био његов опроптај од политике.

Србимау РС треба друга политика и други политичар...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2024, 01:26 AM)luka.luke Пише:  Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Тврдим, баш тврдим 100% , да нико није учествовао добровољно, тј из личног задовољства. Све одреда из неког интереса, привилегија, страха, 100% СВИ. ЗНАМ. Нисам ни гледао, смучило ми се прошле године.
Шта ћеш брате,тако ти је у диктатуриSmile
Одговори

(10-01-2024, 08:18 AM)ексрежисер Пише:  
(10-01-2024, 01:26 AM)luka.luke Пише:  Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Знају Цвијан, Вишекруна, Бркић, Маленовић...
Одговори

(10-01-2024, 08:52 AM)Горски штаб 52 Пише:  

Видим,не могу ови из опозиције да се смире од бриге за Бркића,и Вишекруну.
До њих им је ко до лањског снега.
Одговори

(10-01-2024, 07:03 AM)Mekenzi Пише:  Додик је испушена муштикла.

Додик ће, као и Овај, владти још доста времена.

Упркос лоповлуку, уценама и куповању којим се служи, његов главни адут је непостојање опозиције, тј особе која може да је поведе. А разлог томе је себична, катастрофална, само-деструктивна политика Српске Демократске Странке последњих десет и више година. 

ПС. Видим да је Додик јуче послао неке своје саветнике да се врзмају око Принца Филипа Карађорђевића. СДС да је паметан одмах би преузео идеју монархије као водећу и избио из Додикових руку сваки покушај злоупотребе Круне.
Одговори

(10-01-2024, 09:04 AM)ексрежисер Пише:  
(10-01-2024, 08:52 AM)Горски штаб 52 Пише:  

Видим,не могу ови из опозиције да се смире од бриге за Бркића,и Вишекруну.
До њих им је ко до лањског снега.

Тачно. А то и јесте суштина.
И потврда и објашњење живота у диктатури.
Одговори

(10-01-2024, 10:26 AM)Monarhist Пише:  

Упркос лоповлуку, уценама и куповању којим се служи, његов главни адут је непостојање опозиције, тј особе која може да је поведе. А разлог томе је себична, катастрофална, само-деструктивна политика Српске Демократске Странке последњих десет и више година. 

ПС. Видим да је Додик јуче послао неке своје саветнике да се врзмају око Принца Филипа Карађорђевића. СДС да је паметан одмах би преузео идеју монархије као водећу и избио из Додикових руку сваки покушај злоупотребе Круне.
Близу си! 
СДС се још у рату одрекао четништва (Радован вјероватно под утицајем око њега силног броја, официра ЈНА, Титових полицајаца, ДБоваца разних врста, Милошевићеваца.., разних лешинара) за ради неког националног јединства. Тако СДС постаје врло лака мета. 
То двије хиљадитих Додик вјешто користи. Претходно су му свјетске силеџије дале све јавне сервисе (РТРС, СРНА) у руке, направили му и поклонили ATV, дали му Независне новине и омогућили да купи Глас. Додик узима СДСов програм и снагом контролисаних медија га представља као свој. Лакому пучину је лако убједити. Што је најгоре без икаквих доказа убједи народ да је СДС издјаничка странка, што није било тешко, јер се одрицањем четништва као суштине свог постојања СДС сам самоубио.
Одговори

(10-01-2024, 10:52 AM)luka.luke Пише:  Близу си! 
СДС се још у рату одрекао четништва (Радован вјероватно под утицајем око њега силног броја, официра ЈНА, Титових полицајаца, ДБоваца разних врста, Милошевићеваца.., разних лешинара) за ради неког националног јединства. Тако СДС постаје врло лака мета. 
То двије хиљадитих Додик вјешто користи. Претходно су му свјетске силеџије дале све јавне сервисе (РТРС, СРНА) у руке, направили му и поклонили ATV, дали му Независне новине и омогућили да купи Глас. Додик узима СДСов програм и снагом контролисаних медија га представља као свој. Лакому пучину је лако убједити. Што је најгоре без икаквих доказа убједи народ да је СДС издјаничка странка, што није било тешко, јер се одрицањем четништва као суштине свог постојања СДС сам самоубио.
Ово што сте рекли (подебљано) готово идентично говори и мој отац, стари СДС-овац (још од пре рата).

Само, пре бих рекао да Додик није преузео СДС-ов програм, већ реторику. Они само причају нешто што звучи родољубиво, а суштински уништавају и намештају Републику Српску западњацима и Муслиманима. 

Али, Додику се мора признати да је то сјајно извео. Сад имамо парадоксалну ситуацију јер испада да Додик који је викао да се у Сребреници десио геноцид и позивао на експресно изручење Радована и Младића трибуналу, брани српство од СДС-а.

Међутим највећа је кривица на самом врху СДС, јер та странка већ као што сам рекао десетак и више година нема руководство. Па, њима је десет година председник био несрећни Младен Босић, за кога су људи гласали само због традиције иако су знали да нема капацитете ни близу Додика. А да не спомињено милион танких кадрова на локалу.

И на крају, срамотан однос према Хашким повратницима. Кад се покојни Крајишник вратио из Хага, уместо да су га одмах презентовали као главног противкандидата, страдалника за српски народ итд....није му било места, јер се највише плаше конкуренције.
Одговори

(10-01-2024, 10:52 AM)luka.luke Пише:  
(10-01-2024, 10:26 AM)Monarhist Пише:  

Близу си! 
Ово је модус операнди сваког политичара на Балкану .

Ово је модус операнди Америке као колонизатора и колонијалног управника целог простора СФРЈ.

Сваки политичар кога поставе на почетку буде љевичар, комуниста, социјалиста на крају када га скидају завршава ка екстремни националиста.

Једино код овог нашег је обрнуто кренуо као екстремни десничар-радикал а завршиће као комуниста што већ сада и јесте и пореди се са Титом..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-01-2024, 11:24 AM)Monarhist Пише:  
(10-01-2024, 10:52 AM)luka.luke Пише:  Близу си! 
СДС се још у рату одрекао четништва (Радован вјерова....
Ово што сте рекли (подебљано) готово идентично говори и мој отац, стари СДС-овац (још од пре рата).

Само, пре бих рекао да Додик није преузео СДС-ов програм, већ реторику. Они само причају нешто што звучи родољубиво, а суштински уништавају и намештају Републику Српску западњацима и Муслиманима. 

Али, Додику се мора признати да је то сјајно извео. Сад имамо парадоксалну ситуацију јер испада да Додик који је викао да се у Сребреници десио геноцид и позивао на експресно изручење Радована и Младића трибуналу, брани српство од СДС-а....
Све си у праву 100%. Него, моја поента је била у томе, да се СДС држао четништва, никада га нико не би могао оптужити за антисрпство, без обзира којом машинеријом располагао.
Одговори

Ево сад прочитах. Падох на главу!
Додик за стварање Републике Српске одликовао Ненада Кецмановића. 
Шта рећи? 
Шта рећи сунце ти јебем !!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним