03-09-2021, 03:19 PM
Харају свугде и свуда

(07-09-2021, 04:39 AM)ПРОСВЕТАР Пише:
Да освежимо тему, све речено у вези короне а и по питању Шеклера-медијског шмекера, Крмнада Чварка (из партизанске породице), како нас балави није никад понизио, преузимања власти у Чемерици и....по сијасет питања ђе Србин тражи своју тражњу, извештавају нас два неуморна работника, тј. два орача на србској њиви!
Уживајте!
Нем'шта додати сем:
ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
(07-09-2021, 10:31 AM)Vlad Alekš Пише: Ко би рекао да ће онакав фићфирић Вук Росандић да се уозбиљи и постане озбиљан аналитичар и водитељ?! Некада је био шатиран и певао је "Немица си, ал не мари, ја ћу тебе љубити...", а данас је члан покрета МАГА и коронаскептик.
А има и специфичан смисао за хумор, то му је ваљда од ракије мученице.
Него, да ли је истина или трач да му је парадеда заправо Томазо Винченцо, алијас Тома Росандић, српски вајар "хрватског порекла"?
(07-09-2021, 09:38 PM)Шумадрипац Пише: Да ли најновија израелска студија доказује да је безбедније да имунитет стекнемо природно, уместо вакцинама?
https://www.istinomer.rs/facebook-prover...vakcinama/
(07-09-2021, 11:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(07-09-2021, 09:38 PM)Шумадрипац Пише: Да ли најновија израелска студија доказује да је безбедније да имунитет стекнемо природно, уместо вакцинама?
https://www.istinomer.rs/facebook-prover...vakcinama/
Буахахаха.......
.....НАЈВЕЋИ ОД НАЈВЕЋИХ на овом форуму и шире, уби се да докаже недоказиво, тј. да ТУРСКА генска терапија ишта помаже да се одбранимо од короне, па тако врда лево-десно од научно утврђених доказа к'о снаша од дебела аустријска Канцелара!
Тужно и отужно!
Нем'шта додати сем:
СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА КОЈИ СЛАВЕ ТИТА!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
(08-09-2021, 09:10 AM)Шумадрипац Пише: ИДЕЈА ВАКЦИНАЦИЈЕ НИЈЕ ДА СПРЕЧИ ДА НЕКО ОБОЛИ, ВЕЋ ДА СПРЕЧИ ДА ОБОЛЕЛИ УМРЕ ОД КОРОНЕ
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да „идеја вакцинације“ није да спречи некога да се разболи од короне, већ да оболели немају ризик да умру од короне.
Бета
(08-09-2021, 09:10 AM)Шумадинац Пише: ИДЕЈА ВАКЦИНАЦИЈЕ НИЈЕ ДА СПРЕЧИ ДА НЕКО ОБОЛИ, ВЕЋ ДА СПРЕЧИ ДА ОБОЛЕЛИ УМРЕ ОД КОРОНЕ
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да „идеја вакцинације“ није да спречи некога да се разболи од короне, већ да оболели немају ризик да умру од короне.
Он је поновио да је вакцинација „једини излаз“ из епидемије корона вируса и да невакцинисани грађани угрожавају сопствено здравље, а лако могу да се инфицирају и од деце.
Шеклер је оценио да школе нису жаришта, већ су то „препуне спортске сале, велика весеља и прославе“, јер на тим местима нико не носи маске и не одржава потребну дистанцу.
"Сви морају да поштују мере који никада нису укинуте, а то су маске и дистанца, то је по мени једина мера која треба да се спроводи и поштује“, нагласио је он.
Бета
(09-09-2021, 10:14 AM)Vlad Alekš Пише:(08-09-2021, 09:10 AM)Шумадинац Пише: ИДЕЈА ВАКЦИНАЦИЈЕ НИЈЕ ДА СПРЕЧИ ДА НЕКО ОБОЛИ, ВЕЋ ДА СПРЕЧИ ДА ОБОЛЕЛИ УМРЕ ОД КОРОНЕ
Он је поновио да је вакцинација „једини излаз“ из епидемије корона вируса и да невакцинисани грађани угрожавају сопствено здравље, а лако могу да се инфицирају и од деце.
Шеклер је оценио да школе нису жаришта, већ су то „препуне спортске сале, велика весеља и прославе“, јер на тим местима нико не носи маске и не одржава потребну дистанцу.
"Сви морају да поштују мере који никада нису укинуте, а то су маске и дистанца, то је по мени једина мера која треба да се спроводи и поштује“, нагласио је он.
Бета
На овом кратком, али изузетно глупом тексту, најбоље се може видети са каквим будалетинама ми имамо посла.
Замислите да смо некада у вези са вакцином против дечије парализе тврдили следеће. Дете јесте примило вакцину и непокретна му је лева нога и десна рука, али ова вакцина не спречава обољевање и делимичну парализу, већ спречава потпуну парализу и да оболели умре.
(09-09-2021, 10:28 AM)Шумадинац Пише:(09-09-2021, 10:14 AM)Vlad Alekš Пише:(08-09-2021, 09:10 AM)Шумадинац Пише: ИДЕЈА ВАКЦИНАЦИЈЕ НИЈЕ ДА СПРЕЧИ ДА НЕКО ОБОЛИ, ВЕЋ ДА СПРЕЧИ ДА ОБОЛЕЛИ УМРЕ ОД КОРОНЕ
Бета
На овом кратком, али изузетно глупом тексту, најбоље се може видети са каквим будалетинама ми имамо посла.
Замислите да смо некада у вези са вакцином против дечије парализе тврдили следеће. Дете јесте примило вакцину и непокретна му је лева нога и десна рука, али ова вакцина не спречава обољевање и делимичну парализу, већ спречава потпуну парализу и да оболели умре.
Није текст глуп, него онај ко га коментарише. Мешаш бабе и жабе. Подсети ме на онај Романски дух католичких фратара који исто тако коментаришу.... ваљда, боље познају медицину од лекара, у све се разумеју....