Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(10-01-2022, 06:04 PM)Антитоталитаран Пише:  
(10-01-2022, 04:44 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(09-01-2022, 02:11 PM)Bojo Пише:  
(08-01-2022, 05:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(07-01-2022, 09:21 PM)Bojo Пише:  Добро вече и Христос се роди! 
Желим срећан Божић свим форумашима.
Поштовани Г.Самарџићу, отишао сам на ''Веј бак'' машину да бих погледао комунистички сајт зван ''Знаци''.
Занима ме одакле њима документи о ''сарадњи четника са Немцима'' и да ли су то фалсификати?
Приметио сам да таквих докумената има пуно па ме занима ваше мишљење о овоме...[Слика: 5+5.gif]

Која документа?

Ево овај на пример: https://web.archive.org/web/202001120215...M&idem=328
Овде комунисти наводе ''Немачко појачање четницима северно од Книна.'' Скојевац
Документа су на Немачком, али сам успео да преведем нешто. Чини се као да то и пише.
Са леве стране на сајту можете листати документа.

Делови ДЧД били су легализовани.

Роквићеви?

Не, они су се отцепили.
Одговори

(10-01-2022, 06:27 PM)Николај Пише:  
(10-01-2022, 05:35 PM)Бранке Пише:  Са ФБ,не знам са које странице,давно сам био скриншотовао у телефону . . . а видим да је на једној страници била дискусија око слике . . .

[Слика: OdxLi8s.jpg][Слика: VzwNPSR.jpg][Слика: bR5Irsz.jpg]

Тај са фејсбука је прекопирао моју поруку од речи до речи са ове теме и поставио је као своју.

На којој страни је та порука?Видим да нисам тада сачувао цео текст . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

556 стр.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Koliko su Četnici imali operacija protiv Nemaca i Osovine i da li su imali protiv Partizana.
Одговори

(11-01-2022, 02:06 AM)Luka Milošev Пише:  Koliko su Četnici imali operacija protiv Nemaca i Osovine i da li su imali protiv Partizana.

Па бре Лука, ти ко да си пао с Марса. Имаш на Јутјубу на каналу Погледи серијал баш о томе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Господине Самарџић, да ли се зна колико је генерал Дража имао двојника ( не оног којег су комунисти представили и показивали ) и да ли је неко преживео?

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

(14-01-2022, 12:14 AM)sagus Пише:  Господине Самарџић, да ли се зна колико је генерал Дража имао двојника ( не оног којег су комунисти представили и показивали ) и да ли је неко преживео?

Сваки корпус, колико се сећам, имао је наредбу да направи двојника. Не знам колико их је било и ко је преживео.
Одговори

Jedno pitanje koliko je bilo najveće brojno stanje Četnika pod Dražinom komandom?Na Srpskoj Vikipediji piše 70 hiljada a na Engleskoj 93 hiljade sigurno ih je bilo preko 100 hiljada.
Одговори

(14-01-2022, 04:10 PM)Luka Milošev Пише:  Jedno pitanje koliko je bilo najveće brojno stanje Četnika pod Dražinom komandom?Na Srpskoj Vikipediji piše 70 hiljada a na Engleskoj 93 hiljade sigurno ih je bilo preko 100 hiljada.
На почетку Босанске голготе, новембра 1944, било их је скоро 70.000...
Претходно дупло више.
Одговори

Самарџићу која је твој политички правац и опредељење

Десно, Центар или лево..

Да ли још увекпстоји слс?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-01-2022, 09:44 PM)Mekenzi Пише:  Самарџићу која је твој политички правац и опредељење

Десно, Центар или лево..

Десно, типа наши предратни радикали или данас амерички републиканци.
СЛС не постоји одавно.
Одговори

(14-01-2022, 09:44 PM)Mekenzi Пише:  Самарџићу која је твој политички правац и опредељење

Десно, Центар или лево..

Најбољи одговор на то питање је одавно дао Св. Владика Николај, рекавши:

"Нисмо ми против комунизма због економике, већ због метафизике и етике. Шта ће нас Стаљин учити о комунизму економском, када је већина од нас старијих рођена и одњихана у задругама, где је по двадесет људи јело једном кашиком. Него Срби не могу бити комунисти, јер имају супротан поглед на свет: они су за Бога, Краља и Домаћина, а комунизам је против Бога, против Краља и против Домаћина."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-01-2022, 09:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  

Десно, Центар или лево..

Десно, типа наши предратни радикали или данас амерички републиканци.
СЛС не постоји одавно.

Хвала.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Da li Vam je poznato ime Gradimir Hadžić, rođen 1927 umro 2014 godine, iz Beograda ali je sigurno od 70tih živeo u Americi. Pisao je za emigrantske novine. Mislim da je bio arhitekta i enigmatičar
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним