Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(04-10-2022, 11:27 PM)Potporucnik1 Пише:  Поштовани господине Самарџићу,
Шта мислите о неким њемачким из 23. и 29. децембра 1944. у којима пише да се четници и усташе боре заједно против комуниста западно од Јајца?
Наводно је то из америчког архива.

Нисам видео документ да се ма где боре четници и усташе против партизана (не рачунајући црвену пропаганду).
Има докумената да се партизани и усташе боре против четника.
Иначе западно од Јајца није било четника тада.
Одговори

(08-10-2022, 01:20 AM)Бенито Пише:  Милославе, чекао сам пар дана да се сам изјасниш или да Те неко од форумаша пита, али видим да Срби изузетно брзо забораве....
Који су Твоји коментари избора у РС?

Пратим само површно, недовољно за коментар. А ни проча није још готова.
Одговори

(10-10-2022, 02:43 PM)Potporucnik1 Пише:  
(08-10-2022, 01:20 AM)Бенито Пише:  Милославе, чекао сам пар дана да се сам изјасниш или да Те неко од форумаша пита, али видим да Срби изузетно брзо забораве....
Који су Твоји коментари избора у РС?
Шта мислите и причи да на фотографијама са Мартовских преговора није Коча, због носа.

Могуће да није.
Одговори

Полемика историчара
У емисји ”Коментар”, на Телевизији ”Стара Пазова”, историчар Института за савремену историју, др Немања Девић, критиковао је рад Милослава Самарџића. У следећој емисији, аутор ”Коментара”, Тина Миловановић, пружила је прилику Самарџићу да одговори. ”Слобода” преноси делове тог одговора, а цели одговор, као и цели интервју Немање Девића, можете погледати на Јутјуб каналу ”РТВ Стара Пазова”
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
https://www.pogledi.rs/polemika-istoricara-27361.html
Одговори

Шта је истина о Михајлу Гачићу, Мијајловој јами и четничким злочинима над "више од хиљаду родољуба и припадника КПЈ" током 1941-44.?
Одговори

Упс... *Чачића.
Одговори

(13-10-2022, 11:37 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Шта је истина о Михајлу Гачићу, Мијајловој јами и четничким злочинима над "више од хиљаду родољуба и припадника КПЈ" током 1941-44.?

Ништа.
Ћаћић је презиме.
Одговори

(13-10-2022, 02:44 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(13-10-2022, 11:37 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Шта је истина о Михајлу Гачићу, Мијајловој јами и четничким злочинима над "више од хиљаду родољуба и припадника КПЈ" током 1941-44.?

Ништа.
Ћаћић је презиме.

Ништа као;
1)јама је лаж није убијен нико,комунистичка измишљотина
2)било је ликвидација,многооо мањег обима,него што наводе,у традиционално надуваним злочинима.
Одговори

Ништа као измишљена прича о јами, 1.000 убијених у јами итд.
Иначе ликвидирани су комунисти, квислинзи, итд, као и другде.
Одговори

Колико се сећам, они измишљају неки покољ 40 Руских Рома који су бачени у ту јаму. Тројицу "ликвидираних" пописали смо као жртве нациста у Нишу. Једна је погинула у партизанским редовима.
Одговори

(24-10-2022, 07:02 PM)Александар Динчић Пише:  Колико се сећам, они измишљају неки покољ 40 Руских Рома који су бачени у ту јаму. Тројицу "ликвидираних" пописали смо као жртве нациста у Нишу. Једна је погинула у партизанским редовима.

Ма не, стандардно им је да су четници бацили 1.000 родољуба у ту јаму, сећам се новинских натписа још из 1980-тих. Па понављају с времана на време.
Одговори

Писао сам овде својевремено да је у моравском округу ликвидирано 99 од четника.
Одговори

Gospodine Samardziću, da li znate možda nešto više o Slavi Koviću njemu Ljotićevci urezali petokraku na čelo.Da li je čist kako kažu Komunisti.
Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним