Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(01-05-2023, 07:30 PM)Darx99 Пише:  Seselj kaze da je vrlo malo pravih hrvata bilo u ustasama. Kaze da su pravi hrvati cakavci.
Moje misljenje da je to vrlo moguce. Zna se da je Maks Luburic porijeklom Srbin.

Волео би Титин пионир да је тако било.
Одговори

Која је посљедња борба четника са Њемцима и усташама?
Одговори

(02-05-2023, 02:30 AM)Potporucnik1 Пише:  Која је посљедња борба четника са Њемцима и усташама?

Па ја мислим да је сасвим довољно што је Четник и убио Павелића (Павелић умро од последица атентата на њега од стране четника) док су га комунисти пустили да мирно и лепо живи и ко зна још колико би живео скот да није било Четничког јунака Благоја.
Одговори

(02-05-2023, 09:51 PM)Вејвода2 Пише:  
(02-05-2023, 02:30 AM)Potporucnik1 Пише:  Која је посљедња борба четника са Њемцима и усташама?

Па ја мислим да је сасвим довољно што је Четник и убио Павелића (Павелић умро од последица атентата на њега од стране четника) док су га комунисти пустили да мирно и лепо живи и ко зна још колико би живео скот да није било Четничког јунака Благоја.
Какве то везе има са посљедњом забиљеженом борбом између четника и Њемаца и четника и усташа?
Одговори

Колко губитке су јвуо имали против немаца и усташе у НДХ? да ли су имали вечи губитке против партизана?
Одговори

Одговори

(11-05-2023, 07:17 PM)Filip Пише:  Колко губитке су јвуо имали против немаца и усташе у НДХ? да ли су имали вечи губитке против партизана?

Свакако веће од партизана.
Одговори

(12-05-2023, 10:28 PM)Mitic Пише:  
Нови линк, стари не ради:
Одговори

Koliko imate jos u zalihama knjiga za prodaju u kompletu 5 knjiga za 2.800 dinara?
Одговори

(17-05-2023, 02:40 PM)Vanza Пише:  Koliko imate jos u zalihama knjiga za prodaju u kompletu 5 knjiga za 2.800 dinara?
Има довољно за сада, а доштампаћемо кад нестану.
Одговори

Да ли су четници били више нагнути Југославији или Великој Србији?
Одговори

https://www.kurir.rs/amp/4164728/rehabil...la-kalabic
Одговори

Како се звао војвода кога су комунисти убили у Ужицу 1941?
Одговори

(19-05-2023, 06:49 PM)Јужносрбијанац Пише:  Како се звао војвода кога су комунисти убили у Ужицу 1941?
Није ми познато да је било који четнички војвода убијен у Ужицу 1941. године од стране комуниста. Имаш списак убијених од стране комуниста за време "ужичке републике" у књизи Дејана Ђерића "Тежина заклетве". Знам једино да су комунисти 1941. године убили Варданског четничког војводу Николу Шибалића, који је пре рата био рата био шеф пореске управе у Косјерићу. Убили су га у селу Полошница, али то је већ Црногорски срез, данашња општина Косјерић.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним