Поруке: 308
Теме: 1
Придружен: May 2024
Углед:
78
Да ли је Милан Недић заиста спасао више хиљада Срба од усташа?
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
Углед:
78
(22-06-2024, 11:11 AM)Милослав Самарџић Пише: (21-06-2024, 11:23 PM)luka.luke Пише: (21-06-2024, 09:21 PM)Chetniks Пише: Да ли је Милан Недић заиста спасао више хиљада Срба од усташа?
Није тако једноставно дати одговор на ово питање.
А шта је требао да уради његов (пара)државни апарат? Да побије Србе који пређу Дрину или да их врати усташама.
Четници су спашавали, недићевци прихватали спашене. Пошто Недићеве формације нису ишле у НДХ, нису могле да спашавају.
Да ли се у току рата дешавала сардња између Драже Михаиловића и Милана Недића?
"Ја нисам Јосип Броз Тито који нема ништа заједничко са овом земљом и овим народом па да могу да побегнем." - Драгољуб Дража Михаиловић
Поруке: 60
Теме: 0
Придружен: Nov 2023
Углед:
9
Милославе, како напредују радови за филм на јесен?
Поруке: 18
Теме: 0
Придружен: Dec 2023
Углед:
1
Pitanje za gospodina Samardžića i ostale forumaše, da li postoji neki izvor o sukobu Vojvode Đujića i Vojvode Bogunovića?
Углед:
78
Господине Милославе шта мислите о овим видеу, нашао сам га случајно на јутјубу шта је заједничко за све три Југославије? Имали ли истине у овом видеу?