Поруке: 9,323
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Цитат:То су били ”Курир” (линк), ”Информер (линк) и ”Новости” (линк). Сви су писали афирмативно
Од када су то курир,новости а поготово Информер медији????.
То су пропаганда гласила хибридне и мутацилне садашње владајуће КПЈ.
Немам ништа против филма , али чим о томе пишу главна пропагандна гласила владајуће комунисткчке партије која озна контролише и где се вођа хвали до небеса и да је "митско биће", јер да није њега ми неби били живи..
Гос Самарџићу када Вас буде хвалила озбиљна међународна филмска штампа онда се јавите...
Али ми делује некако (а мене мој инстикт не вара) Да вас потајно и да ви потајно подржавате ову власт..
Чим сте Ви на хепију, информеру, куриру у новостима, српском телеграфу, ало то нешто говори..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,648
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(10-07-2024, 05:15 AM)Mekenzi Пише: Цитат:То су били ”Курир” (линк), ”Информер (линк) и ”Новости” (линк). Сви су писали афирмативно
Од када су то курир,новости а поготово Информер медији????.
То су пропаганда гласила хибридне и мутацилне садашње владајуће КПЈ.
Немам ништа против филма , али чим о томе пишу главна пропагандна гласила владајуће комунисткчке партије која озна контролише и где се вођа хвали до небеса и да је "митско биће", јер да није њега ми неби били живи..
Гос Самарџићу када Вас буде хвалила озбиљна међународна филмска штампа онда се јавите...
Али ми делује некако (а мене мој инстикт не вара) Да вас потајно и да ви потајно подржавате ову власт..
Чим сте Ви на хепију, информеру, куриру у новостима, српском телеграфу, ало то нешто говори..
Па шта очекујеш, да буде у комуноопозиционим гласилима попут Данас, N1, Nova, Радар, Пешчаник, Време, и др. где сикћу мржњом против Ђенерала и четника?
У овом веома тешком времену неотитоизма треба се сналазити. "Змију глади, испод ње се вади".
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 10-07-2024, 09:08 AM од
Шумадинац.)
Углед:
375
Прво ове прве које сам навео а и ови други су исти.
Где је разлика?
Разлика је у томе што први (Ало, курир, информер, српски телеграаф, пинк, хепи и остала пропагандна машинерија садашње кпј) јесу медији који за унутрашње потребе за радикалско, спо, спс, југо комунисте, крајишнике и слично бирачко тело имају "контролисани национализам и патриотизам" или ти "лажни патриотизам" док се за странце спроводи колонизација од стране свих могућих белосветских и светских корпорација.
Елем, да Вам решим енигму "контролисани национализам или патриотизам."
Они ће позвати госн. Самарџића да им прича о глумцима, како су глумци симпатични и лепи како личе на Дражу и српске војнике, ко глуми, какви су сетови, ђе се снима итд...
Међутим,
Ти медији неће да истражују ђе је ђенералов гроб. Споменик Дражи и музеј су подигнути у локалу и на приватном поседу.
Ти медији неће да позову госн. Самарџића да га питају ђе би било најбоље поставити споменик ђенералу Дражи од 5 метара..
кукуууу ђе споменик да се спомиње. Не сме ни у лудилу.
Ђе да се постави спомен соба припадницима ЈВуО.
Музеј комунистичких злочина.
Ови медији недају никада ни извештај са Сабора на Равној Гори.
Значи питања о филму су у рубрици култура и Забава.
Оно што је битно озбиљна питања се не смеју спомињати.
На пример Битка на кошарама и Паштрику се користи у пропаганднне сврхе садашње КПЈ, као они комунисти када су користили и снимали филмове "оних" партизанских битака. То је добро за патриотско бирачко тело црвено коалције снс-срс-спс-спо реагује добро, јер им се сервира "лажни патриотизам".
Е, сад замислите да се такве битке четника а има их десетине објављују на РТС-у са канала Погледи, где би нам био крај.
У овим медијима сем спасавања америчих пилота не сме ни реч да се каже о четницима и четничким биткама.
Момцима који су пали на КОШАРАМА и ПАШТРИКУ НАКЛОН ДО ПОДА! Злочинац Милошевић их голобраде послао у кланицу на велику планину у шуму! Изгинула је српска омладина, преко 120 мушкараца на кошарама је страдало.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Ниси рекао: На коју ТВ да дамо филм Ђенерал?
Углед:
375
(10-07-2024, 01:14 PM)Милослав Самарџић Пише: Ниси рекао: На коју ТВ да дамо филм Ђенерал?
Логичан одговор би био која плати.
Међутим,
Од емитовања филма ђенерала на каналима са нац. фреквенцијим нема ништа.
Ни од СББ нема вајде.
Можда МТС убаци на оне филмске канале.
Ђенерал на тв се готово сам сигуран неће емитовати на телевизијама са нац. фреквенцијом..
Можда локалне тв типа Тв Пожаревац, Тв. Крагујевац и тако те...
Гледаћемо ми овде на биоскопу Погледи. Купимо улазницу преко пеј пала и гледамо, ко остале филмове.
РТС да пусти ђенерала...Оде у ваздух....
београџанске телевизије да пусте Ђенерала па не знам који би то београдски урддник дозволио.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 416
Теме: 9
Придружен: Jun 2019
Углед:
276
Да изађем на тренутак ван теме филма ''Ђенерал'' и дохватим се ове несрећне појаве.
Небитан је овде Самарџић колико је битно то што је коначно на видело изашла та Девићева прикривена мржња према ђенералу Михаиловићу.
Доктор наука, запослен у државној фирми (према последњим информацијама на рачун му лежу две или три апанаже), након историографског патента о ''православним партизанима'', неизбежних флоскула о ''капитулацији'', ''два покрета отпора'', ''Равногорском покрету'' итд. дохватио се, претпостављам по наређењу надређеног му, Предрага Марковића, теме - ''Никола Калабић''.
Баш случајно, након 11 година дугог судског процеса и коначне рехабилитације потпуковника Николе Калабића, команданта Горске Краљеве Гарде Југословенске војске. Претходних 11 година, Никола Калабић им није био занимљив.
На ту књигу Милослав Самарџић напише и текст и сними видео. Ни на текст ни на видео - ниједан конкретан и аргументован одговор. Уместо тога - увреде и крајње инфантилно понашање.
Да подсетимо, само на кратко, на неке од битних ствари у Девићевој и Димитријевићевој књизи о Калабићу:
- као примарни историјски документ користе се изјаве четника које су дали под страховитим мучењима у комунистичким казаматима;
- као примарне историјске изворе користе документа Удбе, тј. службе безбедности једног тоталитарног режима;
- селективно цитирају четничка документа, па разбијање непријатеља од стране Гарде представљају као четничке поразе;
- Борисаву Бобу Станишић, која је јуначки издржала сва мучења од стране Гестапоа и на крају свој млади живот завршила у Аушвицу проглашавају за комунистичко-нацистичког шпијуна (неки Девићеви саборци на друштвеним мрежама чашћавају је и епитетима ''курва'', ''фуфа'' итд.);
- партизани су ''одлучни'', ''чврсти'', ''борбени'', четници све супротно;
- одбацују Самарџићеве интервјуе са вишим официрима, а наспрам тога прихватају Девићеве интервјуе са редовима, које је радио као средњошколац;
- кажу да је Калабић писао писма Крцуну и Ранковићу;
- потврђују да се на сликама са Ознашима Никола Калабић (ово је, лично мени, посебно смешно);
- и тако даље и тако даље...
Оно што је посебно битно код Девића је то да се штампање књига и држање трибина и промоција по Србији, Црној Гори, Републици Српској, аутобуси за Равну Гору итд. - финансирају државним парама.
Милослав Самарџић прима нула државних плата, доктор наука Немања Девић прима две или три државне плате.
Док још увек чекамо да доктор наука аргументовано одговори на текст ''С вером у Удбу'' и на видео о његовој књизи о потпуковнику Калабићу, нек нас увесељава скечевима и мимовима.
Имам, такође, непроверену информацију да је Немања склон алкохолу и искрено се надам да је ово писао под дејством истог. Ако није, овом дечку треба помоћи. Почиње да ми га буде и жао.
А теби, Самарџићу, лако ти је док те овакви нападају.
Поруке: 6,052
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,594
Девић је раније помињао пљуваче са форума Погледи, али се и он служи пљувањем.
Такође помиње неке сведоке (асоцијација на Јеховине сведоке), па је изгледа постао стручњак за секте или шта већ друго.
Али се бави и филмском критиком, па је и за то постао стручњак, а нема завршен ФДУ.
Поруке: 17,113
Теме: 633
Углед:
1,913
Јел знаш зашто је писао филмску критику баш за серију филмова "Жикина династија", која деценијама није актуелна?