29-05-2014, 09:49 PM
Од Ђоке Јованића, команданта Шесте личке.
(01-06-2014, 10:29 PM)Милослав Самарџић Пише: На жалост, одговор на оба питања је негативан.Штета. Чак се ни локација на којој је сликано не зна? Овај капетан Ковачевић је често долазио на Грахово и од тамо слао извјештаје радио - станицом, па се све надам да нема на некој његовој слици неко од мојих земљака.
(04-06-2014, 04:33 PM)Милослав Самарџић Пише: То Динчић зна тачно.To сада нико тачно не зна.
Углавном битно је да на Јајинцима нису стрељани само логораши са Бањице, већ су довођени и са других места. Тако да је мањи број логораша, него стрељаних. Мислим да је кроз логор прошло негде око 30.000 особа, већином ''ДМ присталица''.
(04-06-2014, 04:33 PM)Милослав Самарџић Пише: То Динчић зна тачно.Тако сам и ја мислио, али зато Рекс, Б92, Историјски архив Београда и остали
Углавном битно је да на Јајинцима нису стрељани само логораши са Бањице, већ су довођени и са других места. Тако да је мањи број логораша, него стрељаних. Мислим да је кроз логор прошло негде око 30.000 особа, већином ''ДМ присталица''.
(04-06-2014, 07:34 PM)Вукашин Петковић Пише:(04-06-2014, 04:33 PM)Милослав Самарџић Пише: То Динчић зна тачно.Тако сам и ја мислио, али зато Рекс, Б92, Историјски архив Београда и остали
Углавном битно је да на Јајинцима нису стрељани само логораши са Бањице, већ су довођени и са других места. Тако да је мањи број логораша, него стрељаних. Мислим да је кроз логор прошло негде око 30.000 особа, већином ''ДМ присталица''.тврде супротно http://www.rex.b92.net/sr/preporucujemo/...govor.html