Поруке: 109
Теме: 3
Придружен: Aug 2024
Углед:
34
Шаровић копира Сашу Радуловића који је такође покушао да ушићари неки посто симпатизера када су били протести против закључавања.
Како људи не могу виде да ови што диригују протестима у Србији, јер наши студенти су ово, објективно говорећи, неприпремљени - да не употребим неку грубљу реч - руше Републику Српску.
Како је могуће да се оптужба против Додика и Стевандића појавила кад и протести?! Да ли неко верује да ће, уколико сруше Додика, довести другог у постојећој Републици Српској?
За Мађарску и да не говорим. Исто тако и за Словачку. Поттпис је јасан за оне коју то желе да виде јер већ се по иностраним порталима провлачи да су ово протести против Путиновске Србије.
А ко је данас против ширења руског утицаја у сфери тражења компромиса са Америком? Да није Америка или они који су нам загорчавали живот од 1804?
Поруке: 9,323
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Oве анархо девојчице говорници ће променити Србију на боље.
Верујем ја у њих....
Праве равногорке, српкиње....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 15-03-2025, 06:43 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,649
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(15-03-2025, 12:55 PM)Милослав Самарџић Пише: Интервју Ненада Јездића:
https://www.nezavisne.com/kultura/pozorn...NwR0C_jFbQ
П.С.
О протестима је на крају.
Тако изгледа када се гледа кроз призму "Милутина" тј. Данка Поповића.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 109
Теме: 3
Придружен: Aug 2024
Углед:
34
Сада баш кажу на „Инсајдеру“ да постоје индиције да ће специјални тужилац ЕУ покренути истрагу због пада надстрешнице у Новом Саду.
Другим речима - притисци ће се још више појачавати и ово није крај.
Водећи сајтови у истој ЕУ су пустили лажну информацију о стрмоглавом паду Трамповог рејтинга у Америци.
Што, с друге стране, само потврђује моје наводе. Европа се однародила, отворено се спрема и против Америке и креће да уређује власти по својој мери. Да ли ће се тој и таквој Европи пружити отпор и у којој мери, као и колико ће томе допринети руско-амерички компромис - видећемо.
Укратко - то је вероватно најтачнији одговор на питање зашто протести постоје и зашто трају.
Поруке: 9,323
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(15-03-2025, 06:43 PM)Луизит Пише: (15-03-2025, 06:41 PM)Mekenzi Пише: Oве анархо девојчице говорници ће променити Србију на боље.
Верујем ја у њих....
Јел плачеш од среће зато што нам долазе "промене на боље"? Наша младост нама доноси просперитет, правду и праву.
Ја сам од јутрос исплакао пола цистерне суза. Суза сузу стиже.
Пријатељу мој, пукла ме емоција, пиждрим цео дан када видим ове студенте, дође ми да их изгрлим и изљубим, та "mladost" je пробудила у мени свашта, чак кад је она прва девојчица изјавила како је поносно носила "štafetu mladosti" нами толико обузела емоција да смо морали трк у нужник јер имамо озбиљан простатис...
Eно их певају "EKV"....
Ено већ пола сата имају неки гив пис концерт, растераше људе...
Него, размишљам нешто...
Од када је ушао 1945-те комунистички смрад у Београд то се и дан данас осети да базди, види овај хор, ове "лудаке"...Мајко мила...
Кад ми дођемо Београд ћемо пролуфтирати Београд само тако, ал нама неће требати 100 иљади људи, него 250 ХРАБРИХ!
И то ће бити бескрвни пуч, тихи чак ни горски неће да осети....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.