Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(14-03-2025, 12:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(14-03-2025, 12:04 PM)Vlad Alekš Пише:  
(14-03-2025, 01:08 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(14-03-2025, 12:00 AM)Горски штаб 52 Пише:  
(13-03-2025, 11:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Снимак састанка једног пленума:
https://www.politika.rs/scc/clanak/66674...biji-video

Цитат:У специјалној емисији која се емитује вечерас у три дела биће приказани снимци са тајних састанака лидера опозиције где се договарају планови о преузимању власти у Србији насилним путем.
[font='Open Sans', sans-serif]Како је речено у уводом снимку, злочиначки план скован је 12. марта 2025. у просторијама новосадског одбора Покрета слободних грађана.[/font]

То није снимак састанка студентског пленума, него снимак састанка новосадских ауто-шовиниста (Покрет слободних грађана и организација ''Став'') од којих су се студенти одавно оградили.

Да, да, извињавам се.
Али, шта значи то ограђивање у пракси, кад ови користе гужву?
И да ли је ограђивање само за јавност, с обзиром да се из снимка види да има нека веза?

Самарџићу, ово што се сада дешава најбитинији су догађаји у нашој новијој историји.
Интересантно је да си на овој теми, од свих могућих коментара, поставио баш овакав коментар.
Ако ти није јасно шта покушавам да ти саопштим - ево пластичног примера. Постоји аналогија, као када неки злонамерни људи тврде да је Дражин покрет злочиначки јер се догодио злочин у Вранићу. Бесмисленост ове тврдње ти свакако схваташ боље од мене, разуме се.
Морам ово да ти саопштим, али без намере да те увредим.
Ти сада бираш - да ли ћеш у историји остати познат као човек који је расветлио историју Другог светског рата и рехабилитовао Дражин покрет, или ћеш, пак, остати познат као један обичан ћаци.

Нису најбитнији, најбитнији је економски процес који се дешава, а који ће одувати комунизам.
Чисто у теорији, ако ови успеју, циљ им је да на 70.000 руководећих позиција у државном сектору доведу своје људе. А не да замене систем, у коме треба да се драстично смањио та бирократија, типична за социјализам.
За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.
РТС ме нервира од како постоји. Али он може да се промени. не
Н1 не може.

Нисам разумео шта за разлику од мене? Ја сам се обратио конкретно теби, то јест наговестио сам две могућности твоје препознатљивости у будућности.
Ако ти видиш само две групе, којој групи припадам ја? Дакле, конкретно ја?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Како ћеш да ме препознајеш - то је до тебе. На мене не утиче.
Где ти припадаш? Као сигурно делује само да си доста "наложен".
Навијам да не постанеш "колатерална штета", било једних, било других.
Одговори

- Ми немамо националну десну опцију на политичком тржишту
- Милош Јовановић је левичар
- Немамо анти-естаблишмент покрет
- Све су бивше комуњаре
- Нама систем не функционише
- Имамо исти систем као 1985. године
- Систем из 1985. године је направљен да Србија буде најслабија у федерацији
- Систем морамо да променимо

https://www.youtube.com/watch?v=GQ2HsNdIG2A

Погледати од 53:00, па надаље неколико минута

Мој коментар: Власт и опзиција као две стране истог новчића
Одговори

(14-03-2025, 01:20 PM)Милослав Самарџић Пише:  Како ћеш да ме препознајеш - то је до тебе. На мене не утиче.
Где ти припадаш? Као сигурно делује само да си доста "наложен".
Навијам да не постанеш "колатерална штета", било једних, било других.

Наложен сам, такви смо ми људи романског порекла.
Није реч да ли на тебе нешто утиче или не. Оно што сам ти написао је добронамерни савет за размишљање, а не покушај повреде.
Постаћу колатерална штета, као и до сада. Таква је моја судбина.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

[Слика: IMG-6ce29f20236ec7b6dd1eb3b912aa593b-V.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-03-2025, 01:20 PM)Милослав Самарџић Пише:  За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.

Гос'н Самарџићу, а шта смо ми, студенти, просветни радници, пољопривредници, занатлије, правници, и др.? Коме ми припадамо?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-03-2025, 02:28 PM)Шумадинац Пише:  
(14-03-2025, 01:20 PM)Милослав Самарџић Пише:  За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.

Гос'н Самарџићу, а шта смо ми, студенти, просветни радници, пољопривредници, занатлије, правници, и др.? Коме ми припадамо?
Ти си еко стражар
Одговори

Цитат:За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.
За разлику, ја види и људе "два у један": и донације из иностранства и у сјајној кохабитацији са домаћим издајницима.
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=b9VTl7i4...hannel=RTL

Ово није Мила Пајић и њена шашава дружина, него "наша деца" пленумаши са кокардама. Ако не дају изјаву за друга Шолака онда се не скидају са РТЛ
Одговори

(14-03-2025, 01:25 PM)Митић Пише:  - Ми немамо националну десну опцију на политичком тржишту
- Милош Јовановић је левичар
- Немамо анти-естаблишмент покрет
- Све су бивше комуњаре
- Нама систем не функционише
- Имамо исти систем као 1985. године
- Систем из 1985. године је направљен да Србија буде најслабија у федерацији
- Систем морамо да променимо

https://www.youtube.com/watch?v=GQ2HsNdIG2A

Погледати од 53:00, па надаље неколико минута

Мој коментар: Власт и опзиција као две стране истог новчића

Звучи невероватно за 35 година нисмо успели да направимо нормалну странку.
Одговори

(14-03-2025, 02:28 PM)Шумадинац Пише:  

Па ви нисте противници.
Одговори

(14-03-2025, 03:10 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.
За разлику, ја види и људе "два у један": и донације из иностранства и у сјајној кохабитацији са домаћим издајницима.

Како год, за мене је од 1990. како рекох. Дакле не од кад смо почели, од 1989, него од 1990. Тада је стамболићевска фракција прешла код Сороша и осталих.
Била је апсурдна ситуација 1998, када је власт забанила домаћим фабрикама да продају папир опозиционим новинама.
Онда су ови страни плаћеници добијали директно и папир из иностранства (поред кеша).
Испоставило се да нема папира само за "Погледе". Додуше можда још за неке новине, не сећам се.
Па сам написао отворено писмо министру информисања, Александру Вучићу, да се барем један проценат папира одвоји за нас 
Није одвојен. Али су у "Дневнику" извукли нешто из ратне резерве, много лош, стари папир, али нашло се.
Одговори

Постојњ две опције.

1.Су: Блокадери, комуноусташе,зелени фашисти, анархисти,леви анархисти, левичсри, атеисти, усташе, антифашисти, србомрзци, нво, жене у црном.

2. Поатоје умерене патриотске струје..

Више волим опцију 2 ма колико она лоша била. Ако треба да подржим Милу Пајић, Динка Грухоњића, Зорана Кесића и остали србомрзачки сој, нека хвала,бићу уз момке из Парка, бар се ту осети Родољубље.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9613...r-u-srbiji

Почело хапшење Мила Сила шашаве дружине

Шумадинац у жалости, спрема им паре за кантину
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Скривени Корисник(а), 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним