Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

ОПЕТ КРЕЋЕ ПРИЧА БРАТОУБИЛАЧКИ ПРОТЕСТ (пуне мреже НЕ СРБИН - НА СРБИНА), са оваквима ни у цркву: https://www.instagram.com/reel/DHGX0lOPY...duZHF0M29o
Одговори

Vlad Alekš Пише:

Цитат:Мој син је учесник "пленума" на ЕТФ-у.
Да ли би хтео лично, лице у лице, у реалном времену, да ми поновиш ово да ми је син комуноусташа и укронациста?

Рекао би ти ја у лице све што мислим. Што, ти као нека сила?
Дај не дрви, свако ко покуша да разноразним скривалицама као што је "пленум" покуша да изађе из оквира закона  треба да добије по тамбури.
Прикривена претња је врло приметна а то се коси са кућним редом овог форума. Потрошио си бонус, следеће опомене неће бити.
Одговори

[quote="jelicki_cetnicki_odred_" pid="182525" dateline="1741879444"]
[quote="Јеремија" pid="182523" dateline="1741875376"]
Vlad Alekš Пише:

[quote]

Мој син је учесник "пленума" на ЕТФ-у.
Да ли би хтео лично, лице у лице, у реалном времену, да ми поновиш ово да ми је син комуноусташа и укронациста?

[/quote]

Рекао би ти ја у лице све што мислим. Што, ти као нека сила?
Дај не дрви, свако ко покуша да разноразним скривалицама као што је "пленум" покуша да изађе из оквира закона  треба да добије по тамбури.
Прикривена претња је врло приметна а то се коси са кућним редом овог форума. Потрошио си бонус, следеће опомене неће бити.
Одговори

[Слика: Untitled.jpg]
Удружење транвестита Србије диже глас против злог диктатора и подржава студенте да се изборе за испуњење свих захтева  Баја
Одговори

Видећемо шта ће посро да смисли у суботу. За сада није одмакао од агитпроп метода контрамитинга Броза и пожаревачког некрста.
Одговори

Ћаци блокирали зграду Н1 (оригинално). Не знају ни зашто су то радили. Онда су их отерали ни мање ни више него спонтано окупљени ИТ-јевци из суседних канцеларија.

Комедија!

Иначе, прича се да је за све акције до 15.3. режим издвојио 25 милиона евра наших пара и тиме плаћа ове бесмислице.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Дуго очекивани експозе студената ФДУ.
Шта нас очекује до и након великог протеста 15. марта у Београду?

Припремили студенти ФДУ.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Снимак састанка једног пленума:
https://www.politika.rs/scc/clanak/66674...biji-video
Одговори

(13-03-2025, 11:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  Снимак састанка једног пленума:
https://www.politika.rs/scc/clanak/66674...biji-video

Цитат:У специјалној емисији која се емитује вечерас у три дела биће приказани снимци са тајних састанака лидера опозиције где се договарају планови о преузимању власти у Србији насилним путем.
[font='Open Sans', sans-serif]Како је речено у уводом снимку, злочиначки план скован је 12. марта 2025. у просторијама новосадског одбора Покрета слободних грађана.[/font]

То није снимак састанка студентског пленума, него снимак састанка новосадских ауто-шовиниста (Покрет слободних грађана и организација ''Став'') од којих су се студенти одавно оградили.
Одговори

(13-03-2025, 11:06 PM)Шумадинац Пише:  Ћаци блокирали зграду Н1 (оригинално). Не знају ни зашто су то радили. Онда су их отерали ни мање ни више него спонтано окупљени ИТ-јевци из суседних канцеларија.

Комедија!

Иначе, прича се да је за све акције до 15.3. режим издвојио 25 милиона евра наших пара и тиме плаћа ове бесмислице.
Нису ЋАЦИ него Вулинове присталице

Ти да си био ближе сигуран сам да би ногама и рукама бранио Н1 зграду
Одговори

Појачање из мог среза.
Након 30-годишњег радника ''Комуналца'' са црвеном беретком на глави, директор Центра за културу повео чистачицу у Пионирски парк и представља је као ћерку која жели да учи.  Кидање

Јој, ћаци, ћаци...  Кидање

Хајде, бранитељи државе, однесите им бар по флашицу воде. Дела, не речи! Одбранимо Србију, Ацу и Андреја од укронациста!
Одговори

Можели горски да се банује или пошаље на двонедељно хлађење па да можемо нормално да комуницирамо..

Човек се није јављао у години дана једном, за 10 задњих дана по цео дан пише поруке, Дечко се прегејао и прокувао, хлађење би му добро дошло, таман да дође себи.

Друго вређа ветеране, ратне војне инвалиде  и честите Србе у парку...

Још ће да пише хашки злочинац Генерал Лазаревић а богме вређ горе него нхд1 црвене беретке...

Горски охлади пар дана главу, па дођи на форум.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-03-2025, 12:40 AM)Mekenzi Пише:  Можели горски да се банује или пошаље на двонедељно хлађење па да можемо нормално да комуницирамо..

Човек се није јављао у години дана једном, за 10 задњих дана по цео дан пише поруке, Дечко се прегејао и прокувао, хлађење би му добро дошло, таман да дође себи.

Друго вређа ветеране, ратне војне инвалиде  и честите Србе у парку...

Још ће да пише хашки злочинац Генерал Лазаревић а богме вређ горе него нхд1 црвене беретке...

Горски охлади пар дана главу, па дођи на форум.

Може доказ за болдовано?

Па где сад да ме банују кад сам почео да дајем подршку чувању државе Србије и (полу)браће Вучић?

Мекензи, сабери се.
Па ми четници смо слободоумни и демократски оријентисани.  Баја
Кад ти, који дневно напишеш десетину истих порука и тако месецима уназад, ниси банован, што би било ко други био банован?
Одговори

Колико год да нисам усаглашен са Горским, Горски је нормалнији лик од Шумадинца и Јеличког заједно. Јесте му животна жеља да сведочи против криминогеног СНС режима, али то је више зато што га јебу локални напредњаци, па мора некако да се освети. Свакако нормалнија њушка од ове двојице.

Шумадинац само копира текстове и видео снимке. Ја имам осећај да иза профила стоји Бојан из Еко Страже, а не мој земљак.

Јелички је дезертер који због супротног мишељења вређа човека који отац или деда може да му буде. При томе дечко не може да састави просто проширену реченицу. Спетеља се у својој жељи да се докаже.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним