Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Помоћ која "не стиже" у Славјанск!

[Слика: 9341_600.jpg]

[Слика: 9705_600.jpg]

Ново придошли добровољци.

[Слика: 9966_600.jpg]
Собственно бойцы ГБР Бэтмена в нашей снаряге. В центре - ребята, которых мы переправляли в субботу. По их отзывам, отряд - отличный, командование - грамотное, а настрой у всех - боевой

Колико видим тотално неопремљени.

[Слика: 10477_600.jpg]

[Слика: 10673_600.jpg]
В четверг уедет ещё 250 комплектов униформы, полсотни берцев, более 700 магазинов ну и ещё кое-что. Постараемся успеть всё доставить до конца "перемирия".

P.S. Только что позвонили от Стрелка и сказали, что наши запчасти к "Ноне" подошли, так что вскоре укропы опять будут иметь удовольствие слышать её "музыку"! :-)
Одговори

[Слика: 24LqERKcces.jpg]

Кез

[Слика: x10448247_647082182050407_12430121284694...srKJG.webp]
Одговори

Заробљени војници хунте у Славјанску.

Одговори

Ко им је дао зенитска оружја за обарање авиона?
Грешка је направити разлику између Руса из Крима и осталих делова Украјине. Као прво Крим је полуоствро које везује за копно само један уски појас земље, па је лакше тај крај изоловати, и плус наравно има за Русију већу стратешку важност.
А ти Руси из источне Украјине су ипак спремни да умру за своју слободу и враћење маћушки родини.
А има у Одеси и другим градовима много проруских људи. У Одеси у последњим временима било је неколико атентата против Правог Сектора са стране "непознатих" особа, т.ј. руског "Отпора", и један од њихових лидера је убијен. Многи су Руси заклели да ће ослободити земљу од фашизма као и своји преци током Другог светског рата.
Разлика лежи у томе да такви укронационалисти имају таман финансијере као Колојмоског и Порошенка, и наравно подршку са споља, па су на време организовани.
Рудари и неки други нису се масовно придружили побуни јер су власници њихових руда то су управо тајкуни који су уз Кијевску владу, па се боје да ће у случају пораза изгубити радно место.
У свему томе, свакако, мислим да има још много недоречено.
Прочитао сам да у неким градовима Украјине девојке добијају претње да ће бити указиване по социјалним мрежама као "курве украјинског народа" ако се јавно изјасне за Русију.
Одговори

Рудари су се масовно придружили.Ово је један од њих одликован георгијевским крстом.

https://www.youtube.com/watch?v=XXZn0jFu4_Y#t=75
Одговори

Крст светог Андреја је то, нема везе са ознакама Конфедералне армије.

Цитат:Војници батаљона Восток су дошли на разговоре са представницима провладиних снага и почела је размена ватре. Након престанка ватре, контролу над базом преузеле су самоодбрамбене снаге, пренела је руска агенција Итар-Тасс.

Очевици су рекли да је јака ватра из аутоматског оружја започела после 18 сати по локалном времену, а да је саобраћајна полиција запречила оближње улице и није дозвољава саобраћај.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Цитат:"Украјинска војна јединица, која је бројала око 400 војника, нашла се пред 15 припадника самоодбране. Пушкарање је трајало седам сати", испричао је Кавтарадзе. Губитака није било, а онда су украјински војници дозвали сународнике с друге стране и - прешли код њих.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Ал су им се јуче накрцали мајке.

Одговори

Колико симболике у овој слици!

[Слика: ElaX4hctPLc.jpg]
Одговори

Шта је 21. век, јебем ти Сунце, пратиш рат преко интернета...
Одговори

Цитат:Kompletna jedinica unutrašnje vojske, VP 3023, snage 400 boraca i celokupnom vojnom tenikom prešla je na stranu Donjecke narodne republike. Vojnici su otišli kućama u pratnji roditelja, a sukoba nije bilo.

Komandir jedinice Oleg Ponomarenko je rekao da lična odgovornost načaže da ne izgubi ljude i da se tako ponaša prema svojim potčinjenima. On se zahvalio roditeljima što su dali svoje sinove i naglasio da su dostojno izvršili svoju dužnost.

Јебеш београдске родитеље пред генералштабом и ЈНА...

Одговори

http://www.pravda.rs/2014/06/30/foto-eks...-donjecku/

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Цитат:LUGANSK: OBORENA DVA UKRAJINSKA AVIONA NAJVEROVATNIJE SU 25

Proruske snage saopštile su da su danas tokom vazdušnih udara oborena dva ukrajinska jurišna lovca-bombardera.

Ukrajinske snage poslale su pet aviona u napad na Lugansk, dva su oborena, a tri su uspela da se spasu izjavio je šep pres službe LBNR Vladimir Inogorodskij.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним