Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(08-04-2016, 04:00 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Felix Пише:Kao učesnik protesta iz 1997 mene niko nije plaćao ...
Да ти кажем искрено, ја сам почео да се разочарам од Србије управо због тих студентских манифестација.
Зашто?
Одговори

Да ти кажем искрено, ја сам почео да се разочарам од Србије управо због тих студентских манифестација.

И ја од Италије кад су се предали савезницима.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Милославе, ти волиш да прави историјске паралеле, па једно питање: Може ли се битка на Кошарама из 1999.године да се упореди са неком четничком битком из ДСР? Рецимо, са неком од битака за одбрану Србије 1944. године.
Одговори

Тешко да је могућа нека паралела, због НАТО авијације...
Одговори

Па, и тад је била НАТО авијација.
Одговори

Да, али на Кошарама је она била главни фактор.
Одговори

(08-04-2016, 06:44 PM)Милослав Самарџић Пише:  
Зашто?
Зато што је то било предсоба Петог октобра.
У оно доба Запад је већ био демонизовао српску страну, уз санкције већ је ударила српске положаје у Босни и подржао Олују, а српска младост није ништа замеривала Западу, него је протествовао против Слобе, указивајући целом свету како је он био диктатор, како и сам Запад очекивао.
Тада западни медији су били одушевљени у те студентске протесте, онолико колико би данас свршавали кад би више од хиљаде људи протествовало насред Москве против Путина.
Уз то, Запад је тада добио потврду да може и даље да учини зло Србији, а њена младост ће и даље изабрати Запад уместо Слобе.
Одговори

Тај студентски покрет био је плаћен са Запада.
Други проблем, много већи, је био што је Милошевићева политика била очајна.
Одговори

Неки су били плаћени, а неки нису. Није у реду блатити поштене људе због бараба које су се пришљамчиле. Уосталом, ефекти тог протеста су били позитивни, за разлику од 5. октобра.
Одговори

Сигурно да већина није била плаћена, огромна већина. Па и ти међу њима. Smile
Али, говорим о лидерима.
Одговори

И ја говорим о " лидерима". Влада Добросављевић и Чеда Антић нису били плаћени сигурно. Ни тада, ни после тога. Читава слика је створена према Чеди Јовановићу, који се тек после тога продао. Заправо, он је човек без занимања и није ни могао, ни хтео да изабере другачији пут. Мислим да се од Чедомиља Мијатовића ниједан српски политичар није тако уновчио као Чеда Ј.
Одговори

Знам за прву двојицу, али, ко је онда узимао паре? Знам да су у КГ из БГ долазили са материјалима који доста коштају, видело се да ту има доста пара.
Одговори

(10-04-2016, 09:08 PM)Бенито Пише:  И ја говорим о " лидерима". Влада Добросављевић и Чеда Антић нису били плаћени сигурно. Ни тада, ни после тога. Читава слика је створена према Чеди Јовановићу, који се тек после тога продао. Заправо, он је човек без занимања и није ни могао, ни хтео да изабере другачији пут. Мислим да се од Чедомиља Мијатовића ниједан српски политичар није тако уновчио као Чеда Ј.

Стојадиновић, то јест Црњански, у својим мемоарима "Ни рат ни пакт" вели како је Чедомиљ Мијатовић пред крај живота живео на ивици глади, тамо негде у Лондону. Да ли ће и Чеда да скапава од глади на концу конца?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Pozdrav gospodi Samardžiću i Dinčiću. Poreklom sam iz Pirotskog kraja, da li mi možete odgovoriti da li je bilo nekog otpora bugarskom okupatoru? Znam da su bugari postavili za gradonačelnika poznatog industrijalca i poslanika ( Radikalna zajednica) Dimitrija Mladenovića, ostao je valjda na tom položaju sve do oslobođenja.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним