Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Поздрав!
Која тачно слика, поставите је овде да видим.
Преко сајта www.dodaj.rs - прекопира се други линк одозго.
Одговори

Hoce li biti treceg dela "Razgovori sza ravnogorcima"? Ako nisam propustio da je vec izasla , a znao bih valjda..Znas li mozda kako da stupim u kontakt sa Verom Jankovic? Jako bi mi znacilo, Dincic je nesto pominjao da je razgovarao sa njom ili sa njenim ocem? Hvala unapred.

To je u vezi ovog teksta.

http://srbin.info/2013/12/19/cetnicki-vo...otadzbinu/
Одговори

Ускоро ће бити расписана претплата.
Не знам, питај Динчића.
Одговори

Чини ми се да сам пре неки дан видео овде на сајту фотографију у боји (обраћену) пуковника Милоша Радојловића и Стеве Чабраје. Све претражих али не наћох?! Може ли неко да помогне, можда сам и сањао више нисам сигуранSmile
Одговори

Каже Википедија да су се партизани ипак борили на Краљеву 1941, уосталом као што је то и описано у филму ''Црвена земља'', и као што то пише у партизанским књигама наведеним у фуснотама, а кажу и да ја ту нешто петљам:
http://sh.wikipedia.org/wiki/August_Heler
Занима ме који ли је проценат оних који верују да је Немац у немачкој униформи у ствари партизан. Smile
Одговори

Како сматрати озбиљним неког ко не уме да запамти ни име ономе кога "демантује"?
Одговори

Господине Самарџићу, да ли поседујете фотографију четничког команданта Вука Калаитовића са Чичом и Калабићем ?

Ја сам пре десетак година у две књиге видео ту фотографију али нажалост не могу да се сетим наслова. Ако сте у могућности поставите је на овој теми ( или неку друго његову ако поседујете).
Одговори

Немам, а баш бих волео да је имам!
Ево рецимо ова:
[Слика: 001-nv-kalait.jpg]
Одговори

Хвала.

Пошто сам нов на форуму, не знам да ли се и колико писало о команданту 2. милешевског корпуса. Ако се писало, био бих ти захвалан да ми кажеш на којим темама, јер је форум заиста преобиман.

И занима ме какво је твоје лично мишљење о Вуку ?
Одговори

[Слика: d8ff71uaps6.jpg]

[Слика: 95195kalaitaf.jpg]
Одговори

(25-12-2013, 08:36 PM)Милослав Самарџић Пише:  Немам, а баш бих волео да је имам!
Ево рецимо ова:
[Слика: 001-nv-kalait.jpg]

Мислим да ово није Калаитовић, другачији је облик носа.
Одговори

Захваљујем се на фотографијама Николај.

Што се тиче ове што је Самарџић поставио и ја сам давно видео исту у некој књизи, чији сам наслов нажалост заборавио, а у опсију пише ''Вук Калаитовић на положају''.
Одговори

Милославе ево и "Свет" објавио фотографије "Ђенерал Дража са народом" као "изгубљен албум Драже Михаиловића", наводно не наводећи извор, боље да се баве старлетама.
http://www.svet.rs/planeta/uz-seriju-rav...ihailovica
Одговори

(25-12-2013, 09:17 PM)Николај Пише:  Мислим да ово није Калаитовић, другачији је облик носа.
Милојко Поповић каже да је он (из Нове Вароши, он је сакупљао). Рекао сам му да ми је нешто сумњива ова слика, он каже да је ипак Калаит. Можда је то из 1941, можда мало угао, ко ће га знати...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 13 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним