Господине Самарџићу, да ли поседујете фотографију четничког команданта Вука Калаитовића са Чичом и Калабићем ?
Ја сам пре десетак година у две књиге видео ту фотографију али нажалост не могу да се сетим наслова. Ако сте у могућности поставите је на овој теми ( или неку друго његову ако поседујете).
Хвала.
Пошто сам нов на форуму, не знам да ли се и колико писало о команданту 2. милешевског корпуса. Ако се писало, био бих ти захвалан да ми кажеш на којим темама, јер је форум заиста преобиман.
И занима ме какво је твоје лично мишљење о Вуку ?
Захваљујем се на фотографијама Николај.
Што се тиче ове што је Самарџић поставио и ја сам давно видео исту у некој књизи, чији сам наслов нажалост заборавио, а у опсију пише ''Вук Калаитовић на положају''.
Поруке: 252
Теме: 0
Придружен: Aug 2013
Углед:
23
Дража и Вук.Ова слика има у албуму 4.
Поруке: 563
Теме: 1
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Како наручити дигитална издања преко Амазона? За две које сам пробао пише "This title is not currently available for purchase" (Овај артикл тренутно није могуће наручити)
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Поруке: 563
Теме: 1
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
(26-12-2013, 09:03 PM)Милослав Самарџић Пише: (26-12-2013, 08:37 PM)Felix Пише: Како наручити дигитална издања преко Амазона? За две које сам пробао пише "This title is not currently available for purchase" (Овај артикл тренутно није могуће наручити)
Јуче није могло за нове, нису прошле процедуру. Сад ваљда може?
Још увек не.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.