Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(25-12-2013, 09:31 PM)Вукашин Петковић Пише:  Милославе ево и "Свет" објавио фотографије "Ђенерал Дража са народом" као "изгубљен албум Драже Михаиловића", наводно не наводећи извор, боље да се баве старлетама.
http://www.svet.rs/planeta/uz-seriju-rav...ihailovica
Али види коментаре, колико људи немају појма, туга једна.
Одговори

(25-12-2013, 08:58 PM)Вук Калаит Пише:  Хвала.

Пошто сам нов на форуму, не знам да ли се и колико писало о команданту 2. милешевског корпуса. Ако се писало, био бих ти захвалан да ми кажеш на којим темама, јер је форум заиста преобиман.

И занима ме какво је твоје лично мишљење о Вуку ?
На форуму и уопште на сајту има мало о Калаиту.
Одговори

Дража и Вук.Ова слика има у албуму 4.
Одговори

Како наручити дигитална издања преко Амазона? За две које сам пробао пише "This title is not currently available for purchase" (Овај артикл тренутно није могуће наручити)

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(26-12-2013, 08:37 PM)Felix Пише:  Како наручити дигитална издања преко Амазона? За две које сам пробао пише "This title is not currently available for purchase" (Овај артикл тренутно није могуће наручити)
Јуче није могло за нове, нису прошле процедуру. Сад ваљда може?
Одговори

(26-12-2013, 09:03 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(26-12-2013, 08:37 PM)Felix Пише:  Како наручити дигитална издања преко Амазона? За две које сам пробао пише "This title is not currently available for purchase" (Овај артикл тренутно није могуће наручити)
Јуче није могло за нове, нису прошле процедуру. Сад ваљда може?

Још увек не.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Кажи нешто више, пошто издавач каже да може - проверено после твог првог поста.
Одговори

Оно "на пропланку" није Калаит. Или ниси добро разумео Милојка или се нисте разумели, немогуће да он не зна.
Одговори

(27-12-2013, 01:18 AM)Милослав Самарџић Пише:  Кажи нешто више, пошто издавач каже да може - проверено после твог првог поста.

Сад сам провалио у чему је ствар. Мој налог је био локализован на Србију. Тек када сам променио земљу добио сам опцију за куповину киндл издања.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(27-12-2013, 01:58 AM)Бенито Пише:  Оно "на пропланку" није Калаит. Или ниси добро разумео Милојка или се нисте разумели, немогуће да он не зна.
Ајде питај га. Сигурно ми је рекао да је Калајит.
Одговори

Питаћу Милојка.
Него, да питам да ли неко зна- ко је Ковачевић који је ухваћен са Ацом Мишићем и Фреглом и шта је било са њим?
Одговори

(27-12-2013, 01:38 PM)Бенито Пише:  Питаћу Милојка.
Него, да питам да ли неко зна- ко је Ковачевић који је ухваћен са Ацом Мишићем и Фреглом и шта је било са њим?

рез. наредник Радован Ковачевић Ратко, из Београда, интерниран у Солун, преживео рат.
Не знам да ли су исти :
водник III кл. Радован Д. Ковачевић, Указом ВК Бр. 1183, од 6. септ. 1942 год. унапређен у чин пеш. п. поручника
Одговори

Знају ли се неки подаци о поручнику Мојсиловићу, који је погинуо у Љуљацима 1941. године?
Одговори

[Слика: 936772_588744757841029_2128703260_n.jpg]
Гардијски потпоручник Миодраг Р. Мојсиловић Миша
(Драгобраћа, 1917 - Баре, 1941)
Командандант Гледићког четничког одреда. Погинуо у борби против Немаца 15.октобра 1941. код села Баре.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним