Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(25-10-2017, 05:58 PM)posmatrač Пише:  Њемачких цариника није било у НДХ!

Па овај и није из НДХ,носи шајкачу државне страже колико ми се чини . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Господине Самарџићу на данашњи дан 1941. у селу Брајићи преговарали су тадашњи пуковник Д. Михаиловић и "Тито". Знате ли шта су причали или да ли постоји неки засписник са тог састанка. Хвала унапред.
Одговори

(26-10-2017, 11:20 PM)Ултрадесничар Пише:  Господине Самарџићу на данашњи дан 1941. у селу Брајићи преговарали су тадашњи пуковник Д. Михаиловић и "Тито". Знате ли шта су причали или да ли постоји неки засписник са тог састанка. Хвала унапред.

Па где си прочитао да су причали пише и шта су причали. Није ваљда да ,,Информер" не избацује детаље око догађаја који су се догодили на ,,данашњи дан"? Јок

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(26-10-2017, 11:23 PM)Перун Пише:  
(26-10-2017, 11:20 PM)Ултрадесничар Пише:  Господине Самарџићу на данашњи дан 1941. у селу Брајићи преговарали су тадашњи пуковник Д. Михаиловић и "Тито". Знате ли шта су причали или да ли постоји неки засписник са тог састанка. Хвала унапред.

Па где си прочитао да су причали пише и шта су причали. Није ваљда да ,,Информер" не избацује детаље око догађаја који су се догодили на ,,данашњи дан"? Јок

Нисам тебе пиtао него господина Самарџића.
Одговори

Да ли постоји пример злочина партизана над Хрватима или муслиманима?
Одговори

Блајбург?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Да, дуга је прича, објавио сма опширно у Дражи 1.
Одговори

(27-10-2017, 10:59 PM)Српска Динара Пише:  Да ли постоји пример злочина партизана над Хрватима или муслиманима?
Да, нпр. у области Приједора, за време ''Бихаћке републике''. Хрвати су мучени и убијани, колико се сећам, око 70 Хрвата.
Одговори

Госин Самарџићу, да ли сте гледали данашњу емисију продукције Балкан Инфо ? Гост је био Марко Лопушина.
Одговори

(28-10-2017, 07:28 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Госин Самарџићу, да ли сте гледали данашњу емисију продукције Балкан Инфо ? Гост је био Марко Лопушина.
Нисам, зашто?
Одговори

(28-10-2017, 08:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(28-10-2017, 07:28 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Госин Самарџићу, да ли сте гледали данашњу емисију продукције Балкан Инфо ? Гост је био Марко Лопушина.
Нисам, зашто?

Има интересантних прича. Нарочито око убиства Драгише Кашиковића и о том убиству и убици прича у првих 10 минута, па ако имате времена погледајте.
Одговори

(27-10-2017, 10:59 PM)Српска Динара Пише:  Да ли постоји пример злочина партизана над Хрватима или муслиманима?

Некад сам на форуму поставио слично питање , у вези злочина над Србима од стране Влада Шегрта, неко је одговорио ( да сада не тажим по форуму), да је то радио и са Хрватима у западој Херцеговини
Одговори

(28-10-2017, 09:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(28-10-2017, 08:07 PM)Милослав Самарџић Пише:  
Нисам, зашто?

Има интересантних прича. Нарочито око убиства Драгише Кашиковића и о том убиству и убици прича у првих 10 минута, па ако имате времена погледајте.
О Панајотовићу?
Гледао сам раније интервју са Лопушином, када је причао о Панајотовићу.
Одговори

(28-10-2017, 10:39 PM)Милослав Самарџић Пише:  О Панајотовићу?
Гледао сам раније интервју са Лопушином, када је причао о Панајотовићу.

Нисам сигуран. О Панајотовићу знам оно што се провлачило по новинама, да се не зна где је, промењен изглед...

Међутим овде Лопушина каже да је тај неки прво требао да убије владику Дионисија па да је одустао а затим убио Драгишу и малу Иванку, с тим што је тај неки,по речима Лопушине произведен у народног хероја ових ратова из деведесетих. Е ту сам се збунио. Панајатовић ми није познат из ратних прича тако да сам помислио да се ради о неком другом.

Узгред да вас питам, кад смо већ на тој теми, да не знате где бих могао да погледам овај филм? https://www.youtube.com/watch?v=sVKlH5KMJtQ
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним