Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Кликнуо си случајно на знак минус скроз десно у линији наслова подфорума "Друштво" (на слици се не види). Сада се претворио у плус и довољно је да кликнеш поново на њега да би ти се опет отворио.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(22-12-2017, 12:07 PM)Громовник Пише:  Кликнуо си случајно на знак минус скроз десно у линији наслова подфорума "Друштво" (на слици се не види). Сада се претворио у плус и довољно је да кликнеш поново на њега да би ти се опет отворио.

E hvala...Smile
Kad dodjes u Vrsac imas pivo

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нови чланова?
Одговори

Коме толико смета тема о ђенералу Милану Недићу, Димитрију Љотићу војводи Кости Пећанцу, оном несрећнику Страњињи Јањићу....па је избрисао у новогодишњој ноћи ?
Одговори

Није, стајала је до малочас.

Одговори

(01-01-2018, 04:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Коме толико смета тема о ђенералу Милану Недићу, Димитрију Љотићу војводи Кости Пећанцу, оном несрећнику Страњињи Јањићу....па је избрисао у новогодишњој ноћи ?

По чему је несрећан?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(01-01-2018, 04:42 PM)Перун Пише:  
(01-01-2018, 04:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Коме толико смета тема о ђенералу Милану Недићу, Димитрију Љотићу војводи Кости Пећанцу, оном несрећнику Страњињи Јањићу....па је избрисао у новогодишњој ноћи ?

По чему је несрећан?

Па добро коме смета тема о и "срећном" том Јањићу да мора да нестане са форума ?
Одговори

Већ постоји прегршт тема о наведеним личностима, не треба нам нова, довољно је претражити форум, чему си ти Ултра веома вичан. Мало ти је што подижеш старе теме, па би још беспотребно да отвараш нове.

Одговори

Ономе ко зна да о сваком од тих ликова већ постоји тема на форуму (о некима и по две-три).
Одговори

(01-01-2018, 05:05 PM)Домаћин Пише:  

Ономе ко зна да о сваком од тих ликова већ постоји тема на форуму (о некима и по две-три).

Видео сам имена тих тема ( "кафански четник", "Љотићева погибија" ,"
"Немачка игра с Недићем", "Недић признао НДХ" " Књиге о љотићевцима" и сл.). Због таквих имена тема ја сам отворио једну тему која би ширила причу од већ отворених тема а можда ће неко да напише о њима да су и нешто добро урадили за српски народ, те сам ставио инсерт из говора четничког војводе Ђујића. Испаде да су Недић, Љотић и остали веће зло од самих комуниста.
Одговори

Молимо моделатора да се позабави овим ликом:

Цитат:
(13-02-2018, 04:49 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Кад се метиљави усташа Просветар дохвати тастатуре постаје много опасан !

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Koji je najgori zločin koji je počinio Josip Broz?
Одговори

(19-03-2018, 08:00 AM)zarko_todorovic Пише:  Koji je najgori zločin koji je počinio Josip Broz?

Тај, што се родио...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори
Video 

(19-03-2018, 09:40 PM)Николај Пише:  
(19-03-2018, 08:00 AM)zarko_todorovic Пише:  Koji je najgori zločin koji je počinio Josip Broz?

Тај, што се родио...

Ваистину!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним