(05-01-2018, 04:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Можда сам глуп или "радикалски бот" што рече Шумадинац, ну нами није јасно како да ДВЕРИ и ДЈБ постану једно, то јест "велика странка", ако је гласачка група ДЈБ "тотално контра ДВЕРИ"?
Нисам ти ја рекао да си бот, далеко било, нити мислим да си глуп, нити сам рекао да Двери-ДЈБ постану једно, него да буду велике странке на различитим политичким половима.
Цитат:Друго, "троловање око педера" јесте веома важно за ДВЕРИ ако није за тебе, Шумадинца или Гроковника, ЈЕР ЈЕ СРЖ ПРОГРАМА ДВЕРИ БОРБА ЗА ПОРОДИЧНЕ ВРЕДНОСТИ а ту бракови мужеложника и лезбача не спадају!
Ја мислим да је троловање око педера отприлике оно "село гори, а баба се чешља", да цитирам омиљеног нам режисера. Од свега око ДЈБ теби то најбитније? Нисам приметио да су мужеложнички бракови у програму ДЈБ. Нити сам за то да се педери лемају. Могу да арлаучу једном годишње, после изађе градска чистоћа, опере улице за њима и мирна Бачка.
Цитат:Није тачно да лијепа Јасмина није важна, провери ти то тамо, ОНА ЈЕ СИВА ЕМИНЕНЦИЈА У ДЈБ!
Највећи проблем ДЈБ је недостатак квалитетних људи. То је проблем српске политике, и друштва генерално. Ево, ти да си у парламенту и да тако колоритно говориш као пишеш, био би бољи од 50% посланика тамо. Можда би и нешто утицао на ту педерску тему што гањаш овде. Мртав сам озбиљан док ово пишем.
Додај на то и да честит човек неће да се бави политиком сем ако није инаџија по природи. Имаш значи Радуловића и пар стварно квалитетних људи као што је Мирослава, а ово преостало је прилично танко. Јасмина је, без обзира на твоју фасцинацију с њом, једна од таквих просечних ликова, тј. ликуша.
Цитат:Чалабрцкање гласова од ДВЕРИ јесте реалност а доказ си ти...
Ма јок, погрешно си прочитао. Ја сам рекао да су једино ДЈБ и Двери праве опозиционе странке данас за које вреди гласати, и да су им гласачи на супротним половима политичког спектра. Што се мене тиче, мислим да вреди гласати и за једне и за друге, све док пролазе цензус.
Цитат:Слажемо се сотим да је боље да пучина гласа за њих него за жуте, далеко им лепа кућа!
Нека ДВЕРИ дођу навлас'а ДЈБ нек'им буде опозиција, то може да буде добитна комбинација за Србију.
Видиш како се лепо разумемо
Цитат:Нами се чини да ће ДЈБ са Поздерцем, један од њих двојице је виђен за Калифа уместо Калифа од стране Трулог Запада а обојица су ТРОЈАНСКЕ КОЊИНЕ истог!
Мани бре ту причу, тројанске коњине овога, онога... Куј ти Лауфер јавља те аброве?

Дај да неки нови нешто пробају да ураде. Радуловић изгледа као неко ко може да брани српске интересе на западњачки начин.