02-12-2020, 12:31 PM
Милославе, ништа Те не разумем. За шта је добра Шкодрићка? Она је лично измислила за прву Драгишину жену. Ако није она измислила, прва је објавила. Могуће је да јој је извор била недићевска штампа за време рата или нека ознина пашквила, пошто су ти њихови досијеи легло лажних података, јер је комунизам такав систем. Кад неког прогласе за народног непријатеља, они о том човеку у досијеу пишу све могуће дојаве, што је магнет за разне смутљивце и улизице који онда трче к'о муве на мед и пријављују све и свашта о "народним непријатељима".
Сигуран сам да је Шкодрићкина књига у којој се налази та лаж о првој Драгишиној жени уско повезана са предајом досијеа УДБЕ Архиву Србије. Она је као виши кустос имала право да то прва гледа па је пожурила да се прослави.
Стварно не знам шта Ти значи ово "добра је Шкодрићка". Зашта је добра? За кисели купус?
Сигуран сам да је Шкодрићкина књига у којој се налази та лаж о првој Драгишиној жени уско повезана са предајом досијеа УДБЕ Архиву Србије. Она је као виши кустос имала право да то прва гледа па је пожурила да се прослави.
Стварно не знам шта Ти значи ово "добра је Шкодрићка". Зашта је добра? За кисели купус?