16-07-2022, 09:26 PM
(16-07-2022, 09:09 PM)Шумадинац Пише:Ja их " признајем" оног тренутка када не буде реакције или пак буде реакције Цркве типа:(16-07-2022, 08:54 PM)Mekenzi Пише: Шуми мани се балкан инфа, србин инфа,славија инфа и осталих "инфа", где се врте исти ликови... Што би рек'о пок. Просветар (Бог да му душу прости) караконџуле.
Него времена су тешка, све мање времена нас ође конкретне ствари занимају а то су:.
Да ли ће се СИНОД и Патријаршија званично издати званично саопштење и оградити се од еуропрајда.
Ја тврдим да неће?
А зашто???
Знаш и сам... Екуменизам је зло. Zagreb и ја се волимо је зло... ДБ кадрира у цркви..Патријарх не сме да се замери педеру председнику који га је устоличио...
Као што ће СПЦ прећутати, прећутаће и навијачи и сви они десничари које удба контролише...
Паметном доста.
Еурлпрајд ће проћи у миру и весељу....
Опет ти велим да "мислит' и срат'није исто". Прекјуче си их признао, па сходно томе можеш слободно да им се придружиш. Биће највише твојих жутаћа.
Мир и они су Исусова ђеца, не треба их дирати...
To важи и за навијаче...
Биће леволибералних али у целој причи око педера је што ће велика већина прећутати и прогутати...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.