12-02-2025, 01:28 AM
(11-02-2025, 06:21 PM)victoria Пише: Другови четници,дајте да Дуција изаберемо за војводу да нас поведе у борбу против . . .
Ово је форум и свако може коментарисати на свој начин одређене догађаје. Ко је Дуци мислим да сви добро знамо, као и какве ставове има. Искључив је, тежак ко црна земља, задојен југословенштином и још пуно тога. Но, интересантно ми је било његово размишљање о студенској буни... Дуци је можда свакакав али није омануо у дефиниције младих, посебно у случају блокада и пленума.
Што се тиче "другова четника"... могао бих о тој теми писати данима и опет би били на истом. Јер, Четници и четници су две категорије које немају никаквог додира. Упознао сам као млад оне праве и стао уз њих. Временом су дошли неки нови "четници" којима је Љуба Земунац постао идол па су га примили у редове СНО за Немачку (моја маленкост је била против). Да не ширим причу, отац Митрофан још пре 45 година рече:"Два Србина, три странке".
PS. Отац Митрофан је за време Другог св.рата био љотићевац, одступио у одсудном часу као многи, логор, затим немачка а онда Хиландар и монашки чин. Власник овог форума се вероватно сећа Митрофана јер ми се чини да је имао интервју са њим.