Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(10-02-2025, 01:02 AM)Јеремија Пише:  
Цитат:Студентизам је чудна бољка - или чиста метафизика, хехехе. Студентима на памет не пада да се врате на студије, а њиховим професорима не пада на памет да се супротставе студентима. Деканима на памет не пада да се супротставе професорима и студентима. Држави на памет не пада да се супротставе деканима, професорима и студентима. "Алај волем овај режим, плата иде а ја лежим". Да се ми, дерани, једаред разумемо: студент није занимање, студент је стање - тренутно акутно. Студент си само ако студираш, чим си на улици ти си грађанин као и сви остали. Индекс није легитимација као војна књижица. Ко је има значи да је положио - дипломирао - да је постао човек. Нажалост, код нас је данас индекс нешто као дипломатски пасош - нико ти ништа не сме, низашта ниси крив?! Рецимо студент стане на сред пута (ван пешачког!) неко га удари колима - возач ће бити крив иако је возио споро, студент неће јер је заштићен индексом, упркос томе што је пијан намерно блокирао пут?! Јер полиција не сме студента натерати ни да (га) дува, иако је очигледно да је надуван. Она изрека "заштићен ко бели медвед" више не важи, сада је медвед замењен студентом.
Није увреда, јер ако су кренули да носе штафету шта су онда? Зар још нису чули да је "друг Тита" бацио кашику још ономад. Још само да прогласе БУ за "Црвени универзитет Карл Маркс"?! Шта су ови наши дерани, неки нови СКОЈ-евци? Е моји синовци, биће ипак да су вама дати новци.

Ваистину!

Браво! То је то.

Ови студенти су не црвени него екстремно црвени комунисти и екстремно агресивни анархисти.

Толико је мржње и беса у тим младим људима са пллеееннууммааа прем српској традицији  да је то невероватно( не мислим на баба тетке и стрине  и грађане које шетају) већ на студенте организаторе.

Најгоре је што та ђеца мрзе све што има везе са српством, традицијом и црквом. 50% више мрзе Србе и Србију него Наташа Кандић и та екипа, поготово су екстремни анархисти са ФДУ, Филозофског, ФОН-а 

Ови из утиск недеље и претходних утисака,  сутра би спалили Патријарха, Цео Синод и све Епископе, Владике и верни народ, све што има везе са српством јер они су једино у праву и њих нико не сме да дира.

Толико је мржње, бахатости, агресије у тим младим људима да то нисам видео. Ваљда је то од родитеља комуниста који и дан данас пиждре за Брозом.

Они стварају привид да су они Виша раса у односу на све друге.

Сутра могу да затворе Патријарха на Богословском факултету и да га спале или начелника гебералштаба јер им се може. Јер Патријарх угрожаваа њихооваа " верррскаа правааа" а начелник генералштаба хооће да их регртује и шаље у војску. Ко су они да одлучују о њиховим животима??? 

Могу да врше нужде по ректорату, да пију, да се дрогирају, да повраћају по  амфитеатрима... Од факултета направили најгоре прћије то све базди на смрад, вутру, разне фекалије...

Ено зграда ректората претрпела озбиљна оштећења, Ни нацисти је нису толико развалили као анархо студенти.Свечана сала уништена...Катастрофа.

Оно што је велики проблем и то јавни проблем. Огроман број студената се дрогира, огроман. Није само марихуана, ту су екстази, лсд, лекови за смирење, разне таблете зa спавање, кокаин и на крају хероин.  

Најјгоре је што нема озбиљних патриотских студентских  организација да се супроставе овим екстремним агресивним анархистима 
и екстремним либералима и левичарима.

Где су ти момци студенти српске пркосне крви. Нису ваљда и они педери и фазон вутра и "Гив пис д ченс".

Да смо ми власт, ово би решили за 10 минута. Упали похапсили и " ослободили" факултете. Сва права би одузели онима који блокирају факултете и послали би на робију а свима би испоставили рачун за уништтење, скрнављење симбола Републике Србије...

Ова педерчина на власти који је исто уцењен од западних агентура, дубоке државе и финансијера и оснивача нво сектора он не сме да дира њихову чељад.

Да имамо председника који је нормалан, као свака држава, спроводио би се закон.

Држава Србија, своју власт је дала грађанима и грађани је бирају на изборима.

Нико нормалан у цивилизованом свету не руши своју матичну државу анархистима и екстремним левичарима који блокирају факултете. Чак и Западне земље најлибералније када им блокирају Соброну шаље се полиција да одблокира.

Размишљам се нешто...Да сутра кажу укида се СПЦ, војска,  легализује се марихуана, легализују се геј бракови, абортус,  у свакој учионици од вртића до факултета застава дугиних боја, уводи се женски свештеник...дал би се блокирали факултети...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кууууукууу и ллеееелллееее  Тужан Тужан Тужан

[Слика: 9257.png]

Kренуле неккеее штафетеее ка Беооограаадууу мајкооо милаааа... Скојевац

Па кукају како им је Храм затворен не могу да унесу штааафффетуууу...

Синовци, штафетааа се носиии на ону мермернууу плочууу тамо на Дедиње....

Него, да приупитамо за шштттаааффетуууу млладооостиии, ко је носи из Краљевааа...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Пошто ти очигледно ''штафету'' везујеш за Броза и комунисте, немам ни најмању намеру да ти кварим идилу, али ипак користим прилику да те обавестим да је постојала ''соколска штафета''. Најпознатија је она која је 1935. године ишла од Сарајева до Опленца, чијим је пламеном упаљено кандило на гробу блаженопочившег краља Александра.

Колико год су терор, диктатура, јањичарски метод обраде нових генерација и остала непочинства довели до тога да плагијат постане познатији од оригинала, ипак постоји и одређени проценат Срба који су свесни чињенице да су друштвене науке постојале и пре 1945. године.
Одговори

(11-02-2025, 02:04 PM)Горски штаб 52 Пише:  Пошто ти очигледно ''штафету'' везујеш за Броза и комунисте, немам ни најмању намеру да ти кварим идилу, али ипак користим прилику да те обавестим да је постојала ''соколска штафета''. Најпознатија је она која је 1935. године ишла од Сарајева до Опленца, чијим је пламеном упаљено кандило на гробу блаженопочившег краља Александра.

Колико год су терор, диктатура, јањичарски метод обраде нових генерација и остала непочинства довели до тога да плагијат постане познатији од оригинала, ипак постоји и одређени проценат Срба који су свесни чињенице да су друштвене науке постојале и пре 1945. године.

Види синовац, ови што носеее штаффетууу имају везе са "соколском штафетом" колико ти и ја имамо везе са ванземаљцима.

Ова штафета је не црвена, него крвава и носе је екстремни анархисти левичари чије су им ћааћће угравирале  шугословенствоо, болес' у Срба не излечива.

Да је "соколска" да ли би Црква Св. Саве и остале цркве биле закључане?

Ако не верујеш мени, питај учитељицу.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ево шта каже Дуци Симоновић о протестима...

Одговори

Колико видех, студенти су се оградили од Миле Пајић и сличних, невладиних организација "Став", "СвиЋе" и сличних, одували су Бјелогрлића и Кесића итд.

Ако ми не верујеш, питај комесара.

Није ми била намера да улазим у полемику, само ми увек засмета кад неко неки лош плагијат припише комунистима.

Мислим, то што ти овде месецима радиш је онај латентан (на махове буде и флагрантан) рад у корист Александра Вучића и његових сатрапа. Да ли имаш било какву корист не знам, претпостављам да немаш никакву, али то константно увлачење незадовољног народа у идеолошки оквир једне минорне групе аутошовиниста, аутономаша и осталог шљама превазилази на моменте и свакодневне наступе "Информер културбунда".

И да, да се разумемо, апсолутно ништа ти не замерам. Демократска оријентација ми налаже да искажем поштовање према твом политичком одабиру, чак иако не налазим аналогију својих политичких погледа са истим.
Стога, заступај и даље свој став, али, било би лепо, уз мање ширење дезинформација.
Одговори

Цитат:Није ми била намера да улазим у полемику, само ми увек засмета кад неко неки лош плагијат припише комунистима.

Горски, битна је перцепција оних који су пањ носили.
Постоји и "југоносталгија", али нико не подразумева под тим жалом Краљевину Југославију већ је носталгија за временом Тита и сеферејота, колико год та носталгија била мазохистичка.
Одговори

Каже Дуци да су протести део плана да се држава гурне у хаос ?! Иначе није у хаосу ? Дуција сам одавно изгустирао.Интелектуално непоштен до сржи.У својим критикама па и изливима беса никад није ни споменуо злочине комуниста а с обзиром да је из Врњачке Бање није морао далеко да их тражи.Угодније је бавити се каталонским фалангистима и међу њима Хуаном Антонијом Самараном.Посматрајући га док прича о било којој теми стичем јак утисак да он није сасвим свој.Превише је гестикулација и гримаса.Неке лицне у глави су ту изгореле.
Одговори

Ево шта је Дуци поставио на свом профилу а у вези са четницима.https://www.facebook.com/ljubodragducisimonovic
Одговори

https://www.facebook.com/ljubodragducisimonovic
Одговори

Другови четници,дајте да Дуција изаберемо за војводу да нас поведе у борбу против . . .
Одговори

Неће
ваљда бити проблем што је Дуци већ члан Комуниста Србије ?Оваквим "четницима" бољи војвода и не треба . http://www.komunistisrbije.rs/ljubodrag-...pitalizmu/
Одговори

(11-02-2025, 05:30 PM)Горски штаб 52 Пише:  Колико видех, студенти су се оградили од Миле Пајић и сличних, невладиних организација "Став", "СвиЋе" и сличних, одували су Бјелогрлића и Кесића итд.

Ако ми не верујеш, питај комесара.

Није ми била намера да улазим у полемику, само ми увек засмета кад неко неки лош плагијат припише комунистима.

Мислим, то што ти овде месецима радиш је онај латентан (на махове буде и флагрантан) рад у корист Александра Вучића и његових сатрапа. Да ли имаш било какву корист не знам, претпостављам да немаш никакву, али то константно увлачење незадовољног народа у идеолошки оквир једне минорне групе аутошовиниста, аутономаша и осталог шљама превазилази на моменте и свакодневне наступе "Информер културбунда".

И да, да се разумемо, апсолутно ништа ти не замерам. Демократска оријентација ми налаже да искажем поштовање према твом политичком одабиру, чак иако не налазим аналогију својих политичких погледа са истим.
Стога, заступај и даље свој став, али, било би лепо, уз мање ширење дезинформација.

Види синовац, ми нисмо ни за ове за власти а поготово не за ове анархо екстремне љевичаре, што трча штафету сутра би спалили Патријарха у Цркви и начелника ђенералштаба у Ђенералштабу. К'о ономад 1945-те године.

Прво, Мила Пајић, Цицварић су овој причи небити.

Ограђивање од нечега је мени толико смешно да је невероватно...

Пај сад они су се ограддиилиии...Ј*ограђивање.

Но то није битно.

Битаннн јјеее пллеееенннуууммм. А пленум има своје комесаре, а комесари имају своје делегате, а делагати се бирају знаш како.

Са, Имали ко против:

НЕМА! 

Ако је неко недај Боже против, добија опомену, три опомене и искључење са пленуумма...Додуше још нису увели принудни рад зза непуслушне "другове и другарице"...

Ови у пленуму ако си недај боже гледао задњих 4-5 утисака недеље и ако си видео комесаре пленумммааа, ту ти нема ни С од српства.

Друг комесар у Утиску недеље ко ономад 1945-те каже шта вас боли пииипп како се ја зовем, моје име је небитно, оно у фазону зовите ме Тито, Прле, Тихи, Валтер, нећу да Вам кажем име..

Ако си гледао другове и ако гледашшш пленумеее видећеш колико то смрди и базди на трулежни комунизм. Ови не да нису недовршени Срби, него нису ни С од Србије. 

Што се тиче Срба студената, "Куд сви турци ту и Мујо" по неки залутали Србин ето нађе се, али он има улогу шетача, није чак ни члан ни делегат а камоли комесар плллеееннннуууммааа. 

Тај пленум јбт ко Централи комитет Совјетских комуниста. Нико не сме да им се меша у рад.

Тотално диктаторски и тоталнно аутократски.

Ево позивам неког да на тај пленум оде и каже ђенерал Драгољуб Дража Михаилиовић није злочинац већ регуларни војсковђа регуларне краљевске војске и да треба да  се рехабилитију и да би оквиру Филозофског факултета или ту негде у Кнез Михајловој подићи споменик...Синовац угазили би те другови комесари ко зеленаши Чеду Јовановића синоћ....

Што се тиче политике Александра Вучића иста је као и ова горња, само није толико екстремистико србомрзачка као што је мрзе другови комесари и другови делегати са пленумммаааа...Туна разлике нема... Иста агенда, исто одстојање...

За кога смо ми?

То ћети се рећи једног изненадног дана касти само у сред ноћи, када зазвоне копита расних коња и када коњаници буду са белим плаштевима, црвеним крстовима и црвеним береткама.....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-02-2025, 06:58 PM)Mekenzi Пише:  То ћети се рећи једног изненадног дана касти само у сред ноћи, када зазвоне копита расних коња и када коњаници буду са белим плаштевима, црвеним крстовима и црвеним береткама.....
Другим речима:
Горски, ватај се шуме, иако јој време није. 
Иначе, нај..... .си!
Читај
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Mekenzi, 23 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним