(02-02-2025, 07:37 PM)Бенито Пише: Како шта?
Међусобно признање Србије и Косове, Рио Кинта Кунта, проширење јурисдикције Кине на пола источне Србије, отимање НИС-а (ово под број 1), продаја ЕПС-а, продаја националних паркова и тако даље....
Јел се сећаш како су дошли ови 2012-те?
Било неких бојкота ДС-а и Тадића, "белих листића", подршка напредњацима од многих, чак и од Весне Пешић.
Удова Ружа рече да је Овај попут покојног Зорана... ма, било шлихтања, увлачења и прелета са свих страна.
"Прворођени" се помамио, набујо ко квасац а онда почео да кипи...
Како онда тако и данас. Променио разне партнере, помоћнике, саветодавце... ал џабе. Остао је у манијалкалном стању и данас ко и ономад.
Е сад, ко је крив за све што је злорађено задњих 12 година?
Народ или Овај?
Мислим да је до народа, ал не мора да значи, можда ја имам погрешне наочаре.
Народ је имао времена да сасзри од 5 октобра до доласка Овај, да препозна "бућкање"... додуше, сомови се управо лове на бућку.
Истурање студената и ђечурлије у нади да ће одрадити оно што нису били кадри родитељи да опосле, ем је наивно, ем бездушно.
Што пишеш о међусобном признању то већ је опослено (још ономад кад су склоњене страже са мостс у Митровици), остале ставке су
уредно уписане код ЕУ и разних комесара.
PS. И даље стојим при тврдњи да је перманентни притисак део "обојене револуције" јер питање граница Србијице још није решено.