Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(02-02-2025, 05:39 PM)Душан Вукашиновић Пише:  
(02-02-2025, 01:42 PM)Бенито Пише:  ...и онда ћемо заједничким снагама извршити оно што Овај више не може са овим коњима из СНС које више нико очима не може да гледа. Дакле, порука је била - довољно је, гасе се протести.
Међутим, студенти су извиждали говорнике! 
Трт Милојка!

Шта извршити?
Како шта? 
Међусобно признање Србије и Косове, Рио Кинта Кунта, проширење јурисдикције Кине на пола источне Србије, отимање НИС-а (ово под број 1), продаја ЕПС-а, продаја националних паркова и тако даље....
Одговори

(02-02-2025, 07:37 PM)Бенито Пише:  Како шта? 
Међусобно признање Србије и Косове, Рио Кинта Кунта, проширење јурисдикције Кине на пола источне Србије, отимање НИС-а (ово под број 1), продаја ЕПС-а, продаја националних паркова и тако даље....

Јел се сећаш како су дошли ови 2012-те? 
Било неких бојкота ДС-а и Тадића, "белих листића", подршка напредњацима од многих, чак и од Весне Пешић.
Удова Ружа рече да је Овај попут покојног Зорана... ма, било шлихтања, увлачења и прелета са свих страна.
"Прворођени" се помамио, набујо ко квасац а онда почео да кипи... 
Како онда тако и данас. Променио разне партнере, помоћнике, саветодавце... ал џабе. Остао је у манијалкалном стању и данас ко и ономад.
Е сад, ко је крив за све што је злорађено задњих 12 година? 
Народ или Овај?
Мислим да је до народа, ал не мора да значи, можда ја имам погрешне наочаре.
Народ је имао времена да сасзри од 5 октобра до доласка Овај, да препозна "бућкање"... додуше, сомови се управо лове на бућку.
Истурање студената и ђечурлије у нади да ће одрадити оно што нису били кадри родитељи да опосле, ем је наивно, ем бездушно.
Што пишеш о међусобном признању то већ је опослено (још ономад кад су склоњене страже са мостс у Митровици), остале ставке су 
уредно уписане код ЕУ и разних комесара.

PS. И даље стојим при тврдњи да је перманентни притисак део "обојене револуције" јер питање граница Србијице још није решено.
Одговори

Цитат:И даље стојим при тврдњи да је перманентни притисак део "обојене револуције" јер питање граница Србијице још није решено.

Што? Не дозвољава Вучић даље растакање Србије (и укидање РС), па морају да га због тога мењају?
Одговори

Вечерас је Вршац шетао, што би рекао ође један (саће да се јави) Устаооо..

Први пут колико пратим политику и ође у Вршцу, први пут од 1990 године када је Милошевићи власт одржала митинг подршке очувању суверенитета СФРЈ или тако неке подршке сам видео оволику количину људи на улицама Вршца на митингу ( не рачуна грожђебал или кад дође звезда или партизан). Буквално 6-7 хиљада вршчана.

Цео плато испред Општине је био испуњен људима, + на тргу бајкери, пољопривредници, бициклисти, и још неки... 

Невероватан број, с'обзиром да су вршчани јако лењи, килави, троми, онако паланачки менталитет сваки дан као недеља....

Видећемо шта ће да изроди ова "обојена револуција" нво "студенти" су пробудили народ дефинитвно, друштвене мреже мотивишу људе дефинитиво и то их покреће, класични медији губе примат у информисању људи, апликације раде пос'о...

Куда ће ићи питање је људи неће Ђиласов проглас, неће ни ове остале злф, дс-а, псг-а и осталих, колико контам потребан је нови политичар и нови људи а тренутно их нема....

Вероватно ће се пожар утињати пошто Запад још није спреман да руши Вучића...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Како се не сећам, кад сам и тад рекао да је акција "бели листићи" усмерена искључиво на то да ови дођу на власт, а пошто су покретачи акције "бели листићи" стари сарадници НВО, јасно је да је ЦИА дала ветар у леђа да се СНС доведе на власт. (Уосталом, ту акцију "бели листићи" водила је Србијанка Турајлић, сада покојна, чија кћерка је аутор оног громорозног документарног филма, мислим да се звао "Комшије" или тако нешто, за који је и добила на Западу неке награде; мислим да има Самарџићева критика тог филма).
Углавном, што се тиче међусобног признања није ово до сада довољно. Мора потпис. Е сад, пошто би Овај мало да врлудне, као Тадић ономад, имају они да му пошаљу екипу која ће да помогне.) 
Па, кад једни потпишу, а други направе конферансу за народ. "Па, другови, па другарице... Нисам био обавешћен. Па, ми морамо, ми можемо... Па, имамо ми мере...."
Е зато треба коалиција. Да се настави иста политика. А да би се то остварило мора удбашко позориште.
А и да Ти кажем нешто поштено:
То би било историјско помирење у правом смислу речи. Не оно које су прогласили Тадић и Дачић, тамо негде 2008. године. 
Ово би било право историјско помирење две струје удбе које су се раздвојиле на Осмој седници. Сад нема више ни Југославије, нема ни друштвене имовине, нема социјализма, ни зур-а....
Сад могу руку под руку.
Па, кад дође моменат, да их Срби онако ђутуре....
Одговори

Било би добро да се првосрбијанци и другосрбијанци коначно помире и уједине. Можда Срби заправо прогледају и виде како их и једни и други организовано повлаче за нос и приде празне џепове.
Одговори

(02-02-2025, 08:54 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:И даље стојим при тврдњи да је перманентни притисак део "обојене револуције" јер питање граница Србијице још није решено.

Што? Не дозвољава Вучић даље растакање Србије (и укидање РС), па морају да га због тога мењају?

Бар теби не требам објашњавати како се Вучић не пита ни колико моја маленкост по питању устројства Србије и њених граница.
Привид да Овај обједињује србске земље управо се и ствара дозираним притиском и наметањем ликова (рецимо Човић) који ће на крају 
пацификовати народ ко Македонце што угасише.
Опет, ја сам само излапели старац који снатри и оно чега нема.
Одговори

(02-02-2025, 10:21 PM)Ђорђе Пише:  Било би добро да се првосрбијанци и другосрбијанци коначно помире и уједине. Можда Срби заправо прогледају и виде како их и једни и други организовано повлаче за нос и приде празне џепове.

Они нису "посвађани".

У америчкој демократији неолибералном комунизму и социјалдемократији нема посвађаних.

Постоје две већинске струје које раде и спроводе за Западну агенду и они од тога не смеју одступути.

Замисли један круг и само у том кругу можеш да се играш ако изађеш из круга, хоћеш суверенитет, хоћеш слободно да владаш е не може, Заврат ти одмах каче нво " студенте који те враћају у круг..

Зато су им потребне не владине агентуре јер помоћу њих колонизују земље, поготово европске. Ај нек нека Европска земља да каже јавно Путин је у праву, оде преко ноћи власт...

Значи: Једна нација, једна религија, једна монета, слободна хона трговине и рајфајзен банка.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ова "власт" у Србије и сада стабилократска и послушничка. Зашто би га онда газде мењале, покретале плишану револуцију и реметиле за њих оптималну стабилност?
Ето, моја слутња је пре да хоће да му ослабе унутрашњу моћ (између осталог смањењем утицаја у медијима, на рачун ширења директних рекламера ЕУ/НАТО/ВОКЕ, итд...) и истовремено повећају стабилност укључивањем у власт неких елемената из аутошовинистичких кругова.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Три месеца је прошло. Још ниједан политичар није у притвору. Иако је јасно да се радило о корупцији, што се види са Марса, коју су подстакли политичари.
Одговори

(03-02-2025, 12:12 PM)Шумадинац Пише:  

Има ли нешто да каже Ксенофонт по питању државе Србије?

Не знам који је ђаво ушао у тебе кад подржаваш овог преваранта којег познајем као пијандуру и преваранта још из ратних времена.
Акакије каже...
Знаш колико народ заболе кривак шта каже лажни зилот, лажни епископ и лажни човек...

Знаш, мржња је навела многе на погрешан пут, бојати се да и Ти не завршиш тако.
Свако ко позива на рушење државе уз причу како ће доћи бољи треба да буде најстрожије санкционисан.

Један једини, Најбољи пројавио се међу пуком и, не препознаше га...
Кад нису препознали Спаса како да препознају ко је то "бољи"?

Молим лепо, нека буду избори, нека се одигра политичка утакмица, све легално уз присуство "судија" па нека победи најбољи.
Одговори

(03-02-2025, 01:10 PM)Бенито Пише:  Три месеца је прошло. Још ниједан политичар није у притвору. Иако је јасно да се радило о корупцији, што се види са Марса, коју су подстакли политичари.

Требају докази. 
Ко, шта, како?
Тужилаштво мора прочешљати детаљно све а то је велики посао.
Сад још штрајк адвоката што ће отежати саслушања јер по закону свако саслушање је безвредно и противзаконито ако је без присуства адвоката.
Како ја гледам биће осуђени неки споредни ликови док ће крупнија риба остати слободна као што је до сад било са сваком крађом, корупцијом или изгибенијом људи. Од Голог отока на овамо увек је тако било.
Одговори

(02-02-2025, 05:57 AM)Mekenzi Пише:  Kукууу и лелее Тужан

За Краљљљаа и Сооооњњњууу..

Живиоо Краљ? Жиииввввиииоо

Живела Соооњњњаа? Жииивееелаа.

* Ебала Вас Сооооњњњаааа..

Надам се да је ово неки фотошоп..

[Слика: Screenshot-20250202-045406-950.png]

Ова слика није фотошоп,то је дечко,човек,из Трстеника Хаџи Милош Маринковић на протестима у Чикагу.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним