16-03-2025, 03:14 PM
(16-03-2025, 10:56 AM)Душан Вукашиновић Пише: Само сам реалан. Од два зла, бира се мање.Нема везе. То овде за појединце не важи. Ти си сада бот. Навикавај се!
Џабе качиш Н1, не помаже то! Једино можда Шумадинца подсетиш да их је мало запоставио зато што је сада Бојан Еко Стража власник истине коју овде читамо.
(16-03-2025, 12:09 PM)Митић Пише: Ево, опет се јављам у вези са речју "пленум."Да ли стварно мислиш да су они реч "пленум" преузели из периода СХС-а или им је инспирација био комунизам? Ја бих смео да се кладим да је њима ипак неки период Лењина и Троцког био инспиратор.
Извињавам се што се понављам, "пленум" није оригинална комунистичка реч, јер се ова реч користила и у штампи Краљевине СХС за органе власти.
Цитат:
"Пленум Финансијског одбора одржао је јуче поподне седницу. Као прва тачка дневног реда био је предлог закона о уговору између Краљевине СХС и Сједињених Америчких Држава којим се регулишу ратни дугови наше Краљевине".
Када су први пут трчали за штафету, овде је владала прича да је то инспирсано Соколском штафетом, а не за дан младости. И за то могу да се кладим да им је ипак инспирација дошла од ћопавог бравара.
(16-03-2025, 01:43 PM)Милослав Самарџић Пише: Ово, дакле, сигурно није било.Мрњжа поменашан са егом их држи закључане у сопственом кавезу. Мисле да Вучића око себе је стварно окружен са неким Томама Монама, Весићем и осталим циркузантима. Ја одавно причам да он има озбиљну екипу у сенци. Да ли су то домаћи играчи или играчи из иностратвна или можда мешовит тим? То можемо само ми да га нагађемо.
У делу јавности власт се много потцењује, као да је то скуп неспособњаковића. Напротив, они су озбиљни, а да би их неко заменио, треба да буде озбиљнији.
Такав се не види за сада.
Другачије речено, власт је ишла на смиривање ситуације, па је евентуална употреба ''звучног топа'' нелогична.
Напротив, оне НВО траже ескалацију. Ако је био неки уређај који може да симулира експлизују, или шта већ, типујем на неку НВО. У том случај, тај уређај је малих деминзија.
С друге стране, разумем, да они што су наивно веровали да ће да се прошетају до БГ и да им власт да кључеве - сада верују и у ову причу о звучном топу.
Ако му та екипа из Изреала десет година успешно води пропаганду вероватно може ко зна одакле још да унајми екипе ко зна за шта све. Пара му не фали.
Нико се не труди да изгледа озбиљно. Некога можда може ова студентарија да убеди да су они фини, лепи, паметни, причају нам бајке о некаквој студенској солидарности, професионалнизму, стручном међусобном саветовању са колегама са правног, безбедности... све у свему шарена неозбиљна, беспомоћна шарена лажа. Још нисам толико скренуо да може група студената да ме убеди да су они озбиљни, а да Вучић само што није пао. Није пао јуче, али ово је почетак нечег новог. Сада пада вероватно до Васкрса.