26-03-2025, 08:44 AM
(21-03-2025, 02:40 PM)Јеремија Пише:(21-03-2025, 01:49 PM)Vlad Alekš Пише:(03-03-2025, 03:04 PM)Јеремија Пише: У Нишу сам често ал неким случајем тог дана ми се не даде да свратим.
Наиме, лечка сам гадљив на буљуке балија, цигана и кибајаги четника којима командују комуноусташе.
Руљу не рачунам у народ али сам сигуран да је пар кордона жандармерије могло да их сатера у Нишаву
а вода би одрадила ресто...
Поштовани администраторе,
Питали сте ме пре пар дана у вези са претњом коју сте упутили - дављење у Нишави.
Ево је управо.
Срдачан поздрав.
Не могу да се сложим са вашом тврдњом да сам претио дављењем. Наиме, поменуо сам жандармерију која би руљу нагнала у Нишаву а вода би одрадила свој посао. Да појасним пошто сте погрешно тумачили реченицу: Вода би о'ладила успаљену и набријану руљу успутно спирајући алкохол и супстанце које су присутне код "ђеце". Дакле, речи није било о дављењу него о купању.
Знате госпон Алек, ја сам један доброћудни старац којки је оружје давно окачио о клин и само по некад са сетом помислим на дане када сам био: "serbisk kriger".
Надам се да смо решили овај неспоразум у читању? Ипак, требате узети у обзир да моја маленкост није академски образована па лако дође
до грешке у комуникацији између занатлије и академца.
Још срдачнији отпоздрав.
Поштовани господине администраторе,
Често спомињете жандармерију, полицију и друге формације. Питаћу Вас нешто, али заиста без намере да Вас вређам или провоцирам. Онако, већ помало другарски, јер се ми ипак дуго читамо овде на форуму.
Да ли код Вас постоји нека чудна наклоност према младим и снажним мушкарцима у униформи?
Латентно, а да можда и нисте свесни тога?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!