Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(21-03-2025, 01:27 AM)Горски штаб 52 Пише: У праву си. Одустајем. Победио си.
Ову земљу су упропастили студенти, младост, Шаровић, Жунић и Славија Инфо.
Кад јако викнеш ''Ацо...'', намигни ми да још јаче отпоздравим ''...Србине!'', па идемо заједно руку под руку код нашег брата Вучка на Информер колегијум, да слушамо Џеј Кеј и је*емо нану нанину плаћеним србомрсцима!
После идемо са Боканом и Џеј Џеј код Светог Жекса на афтер парти да славимо изградњу националног стадиона у Призрену!
Ко је Србин и напредног рода,
и од срБске крви и колена,
а не дош'о у парк код Ћација,
не имао од Пинка програма,
ни јутарњег нити вечерњега!
До руке му ништа не допало,
нити Шкода ни прашина бела!
Рђом кап'о док је Информера!
Ко не дође у парк код Ћација,
до руке му ништа не допало:
нити Шкода ни прашина бела,
ни паризер нити моцарела!
У питању је школски пример бота.
Са таквим појавама нема нормалног разговора.
Погледај у следећем мом коментару какав је један од могућих начина за комуникацију са таквим појавама.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 21-03-2025, 01:19 PM од
Vlad Alekš.)
Углед:
515
(21-03-2025, 01:41 AM)Луизит Пише: (21-03-2025, 01:27 AM)Горски штаб 52 Пише: У праву си. Одустајем. Победио си.
Ову земљу су упропастили студенти, младост, Шаровић, Жунић и Славија Инфо.
Нису још, али са оваквом mladoscu имаћемо баш лепу и просперитетну будућност
Чим је избило најмање срање као пичке су побегли док просипају неку шупљу причу како су они паметни пацифисти
Наша паметна mladost очито нема намеру да се огради од Јове Бакића зато што су они одушевељни његовим пумпањем и динстањем
наша паметна mladost очито нема намеру да се огради од медија из susjedstva
Наша паметна mladost очито нема намеру да се огради од "домаћих" србомрзачких медија зато што им је најбитнија удобна фотеља код Оље Бећковић и Наташње Миљковић
Наша паметна mladost очито нема намеру да се огласи о тројном војном пакту зато што они не желе да кваре dobrosusjedske односе зато што морају да оперу гузицу
Наша паметна mladost очито нема намеру да се одазове служењу војног рока зато што неће да гину за Вучића и Додика
Сигуран сам да ће наша mladost решити све проблеме које су нам на врат накачили како ова тако и претходна власт. Уз помоћ добронамерних савета од професора са sveucilista Ante Pavelic, RTL, HRT, klix, N(DH)1 ће добити савете како да исправе све друштвене, социјалне и историјске неправде које су нам нанете од у последњих неколико деценија.
Поштовани господине Луизит,
Ево једне мале загонетке-питалице:
Зашто је порасла продаја јаја у току Васкршњег поста?
Углед:
515
(19-03-2025, 09:43 PM)Милослав Самарџић Пише: Занимљив поглед на протесте, др Милан Брдар:
Поштовани господине Самарџићу,
Занимљив поглед на протесте има и Дуци Симоновић. Пре неколико дана је линк поставио један од цењених администратора.
Дуци има и иначе занимљиве погледе, али поглед на протесте му је баш занимљив.
Срдачан поздрав.
Поруке: 14,652
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
515
(17-03-2025, 01:38 PM)Јеремија Пише: Јели ово понос Србије?
![[Слика: 581974_43_f.jpg?ts=1742154055]](https://www.novosti.rs/data/images/2025-03-16/581974_43_f.jpg?ts=1742154055)
Видим да овде некима сметају "босанци" (постоје Срби, Муслимани и Хрвати из БиХ) а шипци се раширили по целој Србији, еве и заставу развили са младим, паметним и ненадмашним студентима.
Поштовани господине администраторе,
И шта смо на крају утврдили? Да ли је ова исечена слика управо и исечена да би све било истргнуто из контекста?
Да ли можете да поставите целу фотографију са широким кадром из горњег ракурса?
Срдачан поздрав.
Углед:
515
(03-03-2025, 03:04 PM)Јеремија Пише: Цитат:Vlad Alekš
Претпостављам да ниси био у Нишу?!
Не могу да проценим колико је људи било.
Можда је било 100 хиљада, а можда је било и 500 хиљада.
Било је различитих људи - мушкараца и жена,
средњошколаца и пензионера, Срба и Бошњака, Влаха и Цигана, комуниста и четника.
Али авај, ако у рукама једино имаш чекић - сваки проблем ти личи на ексер.
У Нишу сам често ал неким случајем тог дана ми се не даде да свратим.
Наиме, лечка сам гадљив на буљуке балија, цигана и кибајаги четника којима командују комуноусташе.
Руљу не рачунам у народ али сам сигуран да је пар кордона жандармерије могло да их сатера у Нишаву
а вода би одрадила ресто...
Поштовани администраторе,
Питали сте ме пре пар дана у вези са претњом коју сте упутили - дављење у Нишави.
Ево је управо.
Срдачан поздрав.
Поруке: 416
Теме: 9
Придружен: Jun 2019
Углед:
276
Па добро, тако реци, администратор може члану форума да напише да нема грам мозга, а члан форума то не може да напише администратору. И то је нешто, да знамо.
Што се тиче друге две ствари, ред је да се извиниш за (не)намерни покушај обмане свих нас овде.
Али свестан сам да превише тражим, ипак је довољно да остане на томе да је откривена за обе ствари комплетна истина у експресном року, а која је у супротности са твојим писањем.
Следеће што ћу написати нема везе са тобом, али било је и сличних ситуација, тако да навикли смо. Један члан форума ми је написао да вређам све српско и четничко, а када сам га замолио да ми да доказ, рекао ми је, парафразирам: вређаш Ћациленд, а тамо су све четници!
Да се вратимо теми, нажалост данас се упокојила и 16. жртва пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, младић од 19 година. Бог душу нек му прости.