Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(22-03-2025, 02:22 PM)milan Пише:  Da li je izvodljivo da se na sajtu onesposobi stavljanje linkova sa N1?Bilo koji N1?Zagrebački,sarajevski,beogradski...jer nema neke razlike,a smatram ga kao antisrpski mediji?
Е сад ће да те растргне локална форумашка mladost

Играш се са ватром, удараш главом у осињак
Одговори

(22-03-2025, 02:22 PM)milan Пише:  Da li je izvodljivo da se na sajtu onesposobi stavljanje linkova sa N1?Bilo koji N1?Zagrebački,sarajevski,beogradski...jer nema neke razlike,a smatram ga kao antisrpski mediji?

Сва срећа ту су линкови са Информера,они просто лече човека од негативног утицаја Н1. Невероватно!!! Ја разумем да неком смета Н1,ни ја их не волим,али да од свог смећа само Н1 боде очи,све ми буде јасно.
Одговори

Slažem se sa tim...Može i Informer,ali na Informeru i bude nekad nešto prosrpsko,bar od strane nekih novinara,koji su bili uvek nacionalno obojeni...na NDH1 toga prosto nema,dal je to zabranjeno tamo,ne znam...Ali dobro,ako može da se ukine link NDH1,zbog ravnoteže,nek budu ukinuti svi linkovi...Jel može tako?
Одговори

(22-03-2025, 05:53 PM)milan Пише:  Slažem se sa tim...Može i Informer,ali na Informeru i bude nekad nešto prosrpsko,bar od strane nekih novinara,koji su bili uvek nacionalno obojeni...na NDH1 toga prosto nema,dal je to zabranjeno tamo,ne znam...Ali dobro,ako može da se ukine link NDH1,zbog ravnoteže,nek budu ukinuti svi linkovi...Jel može tako?
Не може зато што је N(DH)1 свето слово на папиру за појединце!

Твоја понуда да се стави тачка и на једне и на друге медије је потпуно легитимна и здрава, али то неће проћи. Може да се укине Информер, али United Group не смеш ни да помислиш да укинеш. Они су једино светло у радикалској тами. Они су светионик истине.

Боље да им ископаш око него да их дираш у druga Solaka медије. Појединци су апсолутно свесни да су то тешки анти-српски медији, али ипак су "професионални" и "објективни".

Листа приоритета:
- Plenum
- N(DH)1
- Еко стражар Бојан из Дрвара
Одговори

Nisam ispratio ceo forum,zar je Plenum i ovde prisutan?Još malo ni u WC ne mogu od Plenuma...Sad odmah ima da kažu evo ga ovaj SNS-ovac...Moramo iskreno da kažemo,ima li išta srpsko u NDH1...U stvari,najpoštenije bi bilo da se onemoguće linkovi prema onim sajtovima,koji ne dozvoljavaju link prema Pogledima?
Одговори

(22-03-2025, 06:13 PM)milan Пише:  Nisam ispratio ceo forum,zar je Plenum i ovde prisutan?Još malo ni u WC ne mogu od Plenuma...Sad odmah ima da kažu evo ga ovaj SNS-ovac...Moramo iskreno da kažemo,ima li išta srpsko u NDH1...U stvari,najpoštenije bi bilo da se onemoguće linkovi prema onim sajtovima,koji ne dozvoljavaju link prema Pogledima?
Ја сам ти овде главни СНС-овац тако да тешко да ћеш мене да скинеш са трона, али ако наставиш са оваквим захтевима бићеш врло брзо проглашен за сендвичара и бота. 

Мишљење и ставови plenuma су јако присутни. 

Како у нашој свакодневници, тако и овде, ако имаш мало другачији наратив од оног који је plenum наметнуо, кандидујеш се да те допишу на списак за логор.

Јако је битно шта каже Jovo Kapicic, овај Jovo Bakic. Он ти је исто нека врста plenuma.
Одговори

Ha,ha,ha...Možda mi se posle napada od strane Plenuma,to prizna kao zasluga...Dobijem neku lentu ili šajkaču sa kokardom...
Одговори

(22-03-2025, 06:50 PM)milan Пише:  Ha,ha,ha...Možda mi se posle napada od strane Plenuma,to prizna kao zasluga...Dobijem neku lentu ili šajkaču sa kokardom...

Можда те већ чека г-дин/г-ђа Брнабић у својој вили на Дедињу да ти да шајкачу са кокардом, остало јој од деде четника.

Што се тиче неких забрана линкова, па највећа благодат овог форума је тотална демократија (све док не наиђе један па почне да брише поруке које му се не свиђају, а не крше ниједно правило, али добро, зажмурићемо му на једно око).
Овде можете да пишете и излажете своје ставове и ви корифеји Вучић-Брнабић политике, могу ставове излагати и другосрбијанци, а можемо и ми који смо за трећу страну (ни Н1 ни Информер).
Дозвољени, бар за сада, и линкови са Информера и са Н1 и са КТВ и тако даље.

Немојте нам на ово парче слободе ударати.
Одговори

Загрмио Вучић господаре
чаша жучи у њему се прели
додијало страно мешетарство
додијали жбири и шпијуни
што државу хоће да обале
па он зове на устанак рају
нит на Бондстил, нит на Амбасаду
нит да бране Призрен и Дечане
но да бране Јевропрајд и Експо
под барјаком Порте у Бриселу.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(22-03-2025, 07:44 PM)Горски штаб 52 Пише:  
(22-03-2025, 06:50 PM)milan Пише:  Ha,ha,ha...Možda mi se posle napada od strane Plenuma,to prizna kao zasluga...Dobijem neku lentu ili šajkaču sa kokardom...

Можда те већ чека г-дин/г-ђа Брнабић у својој вили на Дедињу да ти да шајкачу са кокардом, остало јој од деде четника.

Што се тиче неких забрана линкова, па највећа благодат овог форума је тотална демократија (све док не наиђе један па почне да брише поруке које му се не свиђају, а не крше ниједно правило, али добро, зажмурићемо му на једно око).
Овде можете да пишете и излажете своје ставове и ви корифеји Вучић-Брнабић политике, могу ставове излагати и другосрбијанци, а можемо и ми који смо за трећу страну (ни Н1 ни Информер).
Дозвољени, бар за сада, и линкови са Информера и са Н1 и са КТВ и тако даље.

Немојте нам на ово парче слободе ударати.

Ko je pomenuo uopšte Brnabićku?Nema treće strane ili si za Srbiju ili si protiv nje?Kraj priče.Da li ti možeš da pomeneš uopšte na toj NDH1 bilo šta četničko?
Одговори

Ili možda ovako?Jesi za ovo ili bolje samo skidanje linka?

https://youtu.be/E-L_KbGP9Yo?si=kMtEVgwGfbHIYq2L
Одговори

(22-03-2025, 08:48 PM)milan Пише:  Ko je pomenuo uopšte Brnabićku?Nema treće strane ili si za Srbiju ili si protiv nje?Kraj priče.Da li ti možeš da pomeneš uopšte na toj NDH1 bilo šta četničko?

Српска страна је трећа страна, а ово што ви покушавате да наметнете, и што вам је нажалост добрим делом и успело у јавном политичком животу, је да Србију и српски народ зацементирате у оквире 8. седнице Савеза комуниста, па нам с једне стране нудите лажне националисте (а у ствари ортодоксне издајнике) милошевићевце, који се данас огледају у СНС-у, СПС-у и свим њиховим сателитима, сатрапима и фабрикама лажи црвене и пинк боје, а са друге стране нам, као идеалну опозицију за што дужи останак на власти првопоменутих, намећете стамболићевце, који се данас огледају у тзв. ''прозападној опозицији'', зелено-левим фронтовима, Тепићкој, Ђиласу, Кесићима, Бјелогрлићима, Милиној БИА дружини, Н1, Нова С и осталом аутошовинистичком олошу.

Обе те стране су смрт за Србију и српски народ.
Одговори

Sve je to u redu,samo sve to objavi na NDH1,pa ako ti dozvole,onda nek bude da si u pravu?Ovo što ti ispovedaš ovde, je licemerno,treba da kažeš SNS i Vučić su izdajnici,ali treba ukinuti NDH1 jer jeste antisrpski mediji?Kad pokreneš tu inicijativu ,videćeš ko će se okupiti protiv toga i tada će ti biti jasno sve.Upozoriše me za Plenum,ali izgleda da je u pravu Luizit.
Одговори

Је л' теби не иде читање или капирање?

(22-03-2025, 09:16 PM)Горски штаб 52 Пише:  Српска страна је трећа страна, а ово што ви покушавате да наметнете, и што вам је нажалост добрим делом и успело у јавном политичком животу, је да Србију и српски народ зацементирате у оквире 8. седнице Савеза комуниста, па нам с једне стране нудите лажне националисте (а у ствари ортодоксне издајнике) милошевићевце, који се данас огледају у СНС-у, СПС-у и свим њиховим сателитима, сатрапима и фабрикама лажи црвене и пинк боје, а са друге стране нам, као идеалну опозицију за што дужи останак на власти првопоменутих, намећете стамболићевце, који се данас огледају у тзв. ''прозападној опозицији'', зелено-левим фронтовима, Тепићкој, Ђиласу, Кесићима, Бјелогрлићима, Милиној БИА дружини, Н1, Нова С и осталом аутошовинистичком олошу.

Обе те стране су смрт за Србију и српски народ.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним