Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

E, мој ректоре...

Ово Ректор БУ ...нема шта четник, патриота, пркосан, људина, још да стави шубару и може да запева Спремте се, спремтее...

Каква  брука од човека

Иначе комуноусташа, другосрбијанац, окорели аутошовиниста...и то да образује децууу..

У рангу јњ Динка Грухоњића и те камариле

Ужас...

Што се тиче несрећа биће их још горе од надстрешнице ено у Маћедонији изгорела дискотека иии ер су блокирани факултетиии..Наравно да нису..

Биће несрећа и по 100 и по 1000 мртвих. Пашће авион, Рудник ће затрпати рударе, изгореће зграда, преврнуће се аутобус пун путника у провалију, несреће не могу да се избегну.

И шта сад за сваку несрећу неки јомуоусташки другосрбијански plenum ће да блокира факултете. .

Ајд немој да сте смешни...

Иначе патриоте нису у plenumu, plenum je тешка комуноусташка, другосрбијанска, аутошовинистичка прича...

То што видиш по неког са кокардом и шајкачом отприлике на 5000 комуноусташа и аутошовиниста иде један патриота...

Да смо ми влас...нећемо да пишемо оће да нас банују, веле не сме се студентарија дирати...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2025, 12:14 AM)Лука Калиманац Пише:  Да се појединци са овог форума питају, падале би надстрешнице на главу људима сваки други дан.Причате о студентима да су фашисти и комунисти, а нисте били ни на једном протесту.Ја сам био, у видео сам честите Србе и праве патриоте.

Какве везе имају надстрешице и студенти? Десила се несрећа и шта сад, јел треба цела Србија да стане? Покојницима нека Господ поддари рајско насеље а живи иду даље. Трагеддије где је људски фактор заказао догађају се свакодневно по свету а једино у Србији неко од тога прави политички спектакл покушавајући да страдалнике политички уновчи.
Протести студената били би разумљиви да су пријављени на одређеној локацији без икаквих блокада а на први знак уцене требали су бити забрањени. 
Ово што се догађа задњих месеци ни у једној земљи не би било толерисано, посебно када су у питању блокаде. Почистила би их полиција и други органи присиле без пардона.
Одговори

(21-03-2025, 02:40 PM)Јеремија Пише:  
(21-03-2025, 01:49 PM)Vlad Alekš Пише:  
(03-03-2025, 03:04 PM)Јеремија Пише:  У Нишу сам често ал неким случајем тог дана ми се не даде да свратим.
Наиме, лечка сам гадљив на буљуке балија, цигана и кибајаги четника којима командују комуноусташе.
Руљу не рачунам у народ али сам сигуран да је пар кордона жандармерије могло да их сатера у Нишаву
а вода би одрадила ресто...

Поштовани администраторе,

Питали сте ме пре пар дана у вези са претњом коју сте упутили - дављење у Нишави.
Ево је управо.

Срдачан поздрав.

Не могу да се сложим са вашом тврдњом да сам претио дављењем. Наиме, поменуо сам жандармерију која би руљу нагнала у Нишаву а вода би одрадила свој посао. Да појасним пошто сте погрешно тумачили реченицу: Вода би о'ладила успаљену и набријану руљу успутно спирајући алкохол и супстанце које су присутне код "ђеце". Дакле, речи није било о дављењу него о купању.

Знате госпон Алек, ја сам један доброћудни старац којки је оружје давно окачио о клин и само по некад са сетом помислим на дане када сам био: "serbisk kriger".

Надам се да смо решили овај неспоразум у читању? Ипак, требате узети у обзир да моја маленкост није академски образована па лако дође
до грешке у комуникацији између занатлије и академца.

Још срдачнији отпоздрав.

Поштовани господине администраторе,

Често спомињете жандармерију, полицију и друге формације. Питаћу Вас нешто, али заиста без намере да Вас вређам или провоцирам. Онако, већ помало другарски, јер се ми ипак дуго читамо овде на форуму.
Да ли код Вас постоји нека чудна наклоност према младим и снажним мушкарцима у униформи?
Латентно, а да можда и нисте свесни тога?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Сада смо прочитали биографију оног несрећног ректора Ђокића.

И испоставило се да је типичан комуноусташа, другосрбијанац, аутошовиниста, левичар.

Потиче из београдске елитне комунистичке породице.

Школовао се по Америци. 

Учесник протеста 90-их и 5-ог октобра.

Члан је силних оних нво организација и једног тајног друштва....

Човек нема ни С од Србина...

Каква комуњара и екстремни левичар невероватно....

Је*те имали тамо неко на том Црвеном Универзитету да чита биографије

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2025, 01:45 AM)Јеремија Пише:  
(26-03-2025, 12:14 AM)Лука Калиманац Пише:  Да се појединци са овог форума питају, падале би надстрешнице на главу људима сваки други дан.Причате о студентима да су фашисти и комунисти, а нисте били ни на једном протесту.Ја сам био, у видео сам честите Србе и праве патриоте.

Какве везе имају надстрешице и студенти? Десила се несрећа и шта сад, јел треба цела Србија да стане? Покојницима нека Господ поддари рајско насеље а живи иду даље. Трагеддије где је људски фактор заказао догађају се свакодневно по свету а једино у Србији неко од тога прави политички спектакл покушавајући да страдалнике политички уновчи.
Протести студената били би разумљиви да су пријављени на одређеној локацији без икаквих блокада а на први знак уцене требали су бити забрањени. 
Ово што се догађа задњих месеци ни у једној земљи не би било толерисано, посебно када су у питању блокаде. Почистила би их полиција и други органи присиле без пардона.

Чича! 
Све је ово тачно, нажалост.
Све показује колико је режим јајарски. Колико се режим сваком улизује, а све на рачун оних који трпе, а то су сигурни гласачи, такође јајаре. Колико је режим неконкретан.
Одговори

(26-03-2025, 08:44 AM)Vlad Alekš Пише:  Поштовани господине администраторе,

Често спомињете жандармерију, полицију и друге формације. Питаћу Вас нешто, али заиста без намере да Вас вређам или провоцирам. Онако, већ помало другарски, јер се ми ипак дуго читамо овде на форуму.
Да ли код Вас постоји нека чудна наклоност према младим и снажним мушкарцима у униформи?

Питаш јесам ли матора педерчина која се пали на младо месо? То је већ заиста низак ударац који никада до сад нисам доживео за ових седам ипо деценија живота. Разочараћеш се мојим одговором... Не, нисам од те феле. Био сам спортиста, маратонац, триатлон-ац и нешто мало војник. Е, тај "војник" увек проради у мени... Или ће све да функционише како Бог милује или наступа сила која је законом прописана.
Е сад, твоја провокација наводи ме да размишљам каква си Ти личност? Јеси ли сека перса која врти рукицама попут ових идиота који санћим нешто усвајају или обрнуто, што највише подсећа на педерчиће који проводе више у салонима за улепшавање него лујке из Дубајија?
Најпосле, ко би то требао да уводи ред или примењује силу ако не полиција, жандармерија или по потреби војска? Ловачко друштво сигурно не.
Одговори

https://www.mojnovisad.com/vesti/baja-ma...68499.html
Одговори

(26-03-2025, 08:44 AM)Vlad Alekš Пише:  Поштовани господине администраторе,

2 недеље забране писања због провоцирања и вређања члана админ тима (што је само по себи кажњиво).
Форумашу је позната наша толеранција, али све има своје границе.
Одговори

(26-03-2025, 10:56 AM)Mekenzi Пише:  Сада смо прочитали биографију оног несрећног ректора Ђокића.

И испоставило се да је типичан комуноусташа, другосрбијанац, аутошовиниста, левичар.

Школовао се по Америци. 

Потпуно си у праву. Ђокић је типичан изданак комуњаре прешколованог за потребе глобалиста.
Србин нити је био нити осећа националну припадност овом народу. Нажалост, ђеца која врте рукицама ових месеци биће већином као 
ректор Ђокић.
Жалосно, одгајамо јањичаре.
Ако неко мисли да је прејака реч нека погледа уџбенике, ко их штампа, какав је садржај и шта је све подметнуто од лџбт скотова.
Одговори

(26-03-2025, 06:17 PM)Јеремија Пише:  
(26-03-2025, 10:56 AM)Mekenzi Пише:  Сада смо прочитали биографију оног несрећног ректора Ђокића.

Школовао се по Америци. 

Потпуно си у праву. Ђокић је типичан изданак комуњаре прешколованог за потребе глобалиста.
Србин нити је био нити осећа националну припадност овом народу. Нажалост, ђеца која врте рукицама ових месеци биће већином као 
ректор Ђокић.
Ако неко мисли да је прејака реч нека погледа уџбенике, ко их штампа, какав је садржај и шта је све подметнуто од лџбт скотова.

Лик је ладно објавио десетине научних радова на францускком језику о обојеним револуцијама и како се руши власт на улици!

Невероватно!

https://informer.rs/politika/vesti/10031...cni-radovi

Ја од првог дана пишем да је ово комуноусташка, укронацистичка, еврофашистичка, аутошовинистичка, другосрбијанска прича.

Само што нисам знао одакле смрди.

А Риба увек смрди од главе.

Мене овде "ветерана" политичких дешавања нека ђеца убеђују како је то патриотска прича, како то није политички обојено, како су студенти у праву  и остале глупости које сам се наслушао!

Лик овај несрећни ректор Ђокић је толики антисрбин да је у рангу жена у црном, Наташе Кандић и тако тих комуноусташа!

Човек је тешки аутошовиста, другосрбијанац и комуноусташа и укронациста и русомрзац! 

Тешки!

Човек кога директно финансирале Америка и Француска!

Човек који је повезан директно са најцрњим нво сектором у Србији!

И такав да нам буде дека Београдског универзитета!

Кукала нам мајка!

------------------

Оно што је битно "црвени студенти" су с*бали једину здраву патриотску причу а то је било "нећете копати" То је била права, здрава патриотска прича пар сељака из Недељица који су успели да зауставе најмоћнију светску компанију.

Аутошовинисти, комуноусташе са Црвеног универзитета су ту причу заобшили и ставили 4 политичка услова другосрбијанца ректора Ђокића који ће вероватно бити кандидат демократске опозиције Србије за председника Србије..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Овако се то ради Smile

Одговори

(26-03-2025, 07:26 PM)Јеремија Пише:  Овако се то ради Smile

Па шта се чека?  Smile
Одговори

(26-03-2025, 07:39 PM)Горски штаб 52 Пише:  
(26-03-2025, 07:26 PM)Јеремија Пише:  Овако се то ради Smile

Па шта се чека?  Smile

Јели Горски јел вас било 2,5-3 милиона на мосту данас?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2025, 06:17 PM)Јеремија Пише:  

Школовао се по Америци. 

ректор Ђокић.

По чему је ректор Ђокић типичан изданак комуњаре..? 
По чему су деца јањичари? 
Као што видимо самосвесни су, паметни, организовани.

Кога занима, емисија Око, гост ректор Ђокић 

[/video]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Mekenzi, 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним