28-04-2025, 10:51 PM
(28-04-2025, 10:11 PM)Шумадинац Пише:(28-04-2025, 09:44 PM)Mekenzi Пише:(28-04-2025, 09:02 PM)Горски штаб 52 Пише: Све си рекао, само ништа лоше о Вучићу. Прпа. Оде послић.
Замолићу те само да не гушиш тему о блокадама причама о односу између беле и црне расе.
Ми неамо послић.
Ми имамо наш бизнис!
Ми не живимо од система нити ћемо икада живети.
Наш сапатник Војвода Витез Мирољуб Петровић тако вели.
Устајање у рану зору и свој бизнис који не зависи од система, града лидла и капитализма...
Ми смо ван система већ 15 година...
Синовац, то мож' твојим бот кољегама писат'/причат'.... Радити у трећу смену није лако, поготово ако си у канцеларији или.....
Не радимо трећу , неамо плату нити нас то интересује.
Ми се спремамо за пут вечни и није нам много остало овоземаљског живота, тако да неамо времена мислити о сменама, плати и томе...То ви који живите у капиталистичком систњму и не мислите својом главом већ се залуђујете да ће вам неки распсли студенти донети нешто боље у ваше животе...
Ми верујемо једино у Господа Бога и у себе, друго нас не занима, јер ми да ће нам систем обезбедити нешто или неки распали студенти невереујемо..
Само у себе..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.